Vergelijk verhuis offertes
Vind dé verhuizer voor je project

Gratis - Vrijblijvend

Home Bedrijven Blog Haal meer projecten binnen: 5 tips

Haal meer projecten binnen: 5 tips

Voordat een klant voor jouw bedrijf kiest, gaat hier een heel proces aan vooraf? Hoe vergroot je de kans dat een potentiële klant voor jouw bedrijf kiest? Lees hier 5 handige tips om opdrachten binnen te halen.

Tip 1: Reageer direct

Stuur meteen na het ontvangen van een offerteaanvraag een e-mail dat je de offerte in behandeling hebt. Heb je nog aanvullende informatie nodig? Maak een (telefonische) afspraak bij een project op langere termijn. Bij een project op korte termijn is het goed om direct te bellen.

Tip 2: Vul je bedrijfsprofiel aan

Na het aanvragen van offertes ziet de klant direct jouw online bedrijfsprofiel. Maak je bedrijfsprofiel compleet met onder andere reviews en projectfoto’s. Zo vergroot je de kans op het binnenhalen van projecten. Log in om je bedrijfsprofiel aan te vullen.

Tip 3: Vraag om reviews

Wist je dat 61% van de consumenten reviews leest voordat ze iets kopen? Reviews op je bedrijfsprofiel zorgen voor een betrouwbare uitstraling. Vraag direct na het afronden van een project een review aan en verzamel zoveel mogelijk reviews. Zo verhoog je je betrouwbaarheid en de kans op het binnenhalen van een project.

Tip 4: Laat je offerte eruit springen

Besteed aandacht aan het maken van de offerte. Voeg bijvoorbeeld relevante foto’s toe die de klant een goed beeld geven van het eindresultaat. Ook het noemen van de naam van de klant en het geven van handige tips zorgen ervoor dat je offerte net wat meer biedt.

Tip 5: Luister naar de klant

Verplaats je in het idee van de klant door goed te luisteren. Zo leer je de klant kennen en voldoe je sneller aan de eisen van de klant. Lees de offerteaanvraag goed en denk na over vragen waar je nog graag antwoord op wilt. Probeer naast het luisteren naar de klant ook mee te denken en de klant tips te geven. Hierdoor vergroot je de kans dat jij het project binnenhaalt.

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar