153 verhuisbedrijven

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

  Gratis - Vrijblijvend

Verhuizers

Verhuizers vervoeren uw inboedel graag van uw oude naar uw nieuwe stulpje. Maar wist u dat de verhuizer nog meer in petto heeft dan dit? Alle informatie over de taken van verhuizers en de kosten, leest u hier.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

De prijs van verhuizers

Er zijn 3 basisonderdelen waaruit de totale kosten van het verhuizen zijn opgebouwd.

  • De kosten van de verhuiswagen
  • De kosten van de verhuizers
  • De voorrijkosten

Zie onderstaande tabel voor een indicatie van de totale verhuiskosten.

DienstKosten verhuisbedrijf
Verhuiswagen
Verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer€ 60 per uur
Verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer€ 70 per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of appartement€ 750
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€ 900
Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse€ 900
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€ 55

Het voordeel van het inhuren van verhuizers

Verhuizers nemen allerlei zware verhuiswerkzaamheden op zich. Dat is niet het enige: ze helpen u ook met kleine werkzaamheden, zoals het in- en uitpakken van uw spullen of het ontkoppelen van uw wasmachine. U ervaart daardoor minder verhuisstress en kunt zich direct focussen op andere zaken, zoals het inrichten van uw nieuwe woning.

Bespaar tot 40% op het inhuren van verhuizers

Als u een verhuizer inhuurt, is het verstandig om voor de verhuizing te kijken hoe de kosten berekend worden. Elke verhuizing is anders en elke verhuizer berekent dus op een andere manier de prijs. Wilt u specifiek weten hoeveel u kwijt bent aan uw verhuizing? Vraag dan nu tot 6 offertes aan van gerenommeerde specialisten bij u uit de buurt. Binnen 2 minuten heeft u de offertes aangevraagd. U krijgt binnen 2 respons. De aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend. Zo voorkomt u dat u te veel betaalt voor uw verhuizer en bespaart u tot wel 40% op uw verhuiskosten.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan
verhuizers-1

De specifieke taken van verhuizers

Veel mensen denken bij een het inschakelen van verhuizers aan het volledig uit handen geven van een verhuizing. Dat is uiteraard mogelijk, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen verhuizers in te schakelen voor specifieke onderdelen van uw verhuizing zoals:

Uw inboedel vervoeren

Een verhuizer kan u bijstaan wanneer u zorgeloos uw inboedel wilt transporteren. Een verhuizer die beschikt over een C, C1, CE of C1E rijbewijs kan uw inboedel verhuizen met behulp van een vrachtwagen. Dit komt vooral van pas wanneer u beschikt over een grote inboedel. Bovendien heeft een verhuizer veel ervaring met het slim en veilig in- en uitladen van een verhuiswagen. Zo verhuist u snel en zonder schade.

Technische werkzaamheden

Heeft u weinig tijd of geen verstand van elektra en apparatuur? Geen nood; verhuizers kunnen ook technische werkzaamheden voor u verrichten. Een zogenaamde handyman of klusjesman kan u voor, tijdens en na de verhuizing bijstaan met allerlei werkzaamheden. Denk aan het ophangen en aansluiten van verlichting of het aansluiten van uw tv of computer. Ook kunnen verhuizers bijvoorbeeld een waterbed in elkaar zetten en uw wasmachine of vaatwasser ontkoppelen of aansluiten.

Opslag van uw spullen

Het kan voorkomen dat u nog niet meteen uw nieuwe woning kunt betrekken, bijvoorbeeld door een verbouwing of uitgestelde oplevering. Ook door een verblijf in het buitenland kunt u op zoek zijn naar tijdelijke ruimte voor uw inboedel. In deze gevallen kunt u ervoor kiezen om uw spullen professioneel te laten opslaan door verhuizers. Zij beschikken vaak over grote opslagruimten, die geconditioneerd en beveiligd zijn. Zo is de opslag van waardevolle spullen goed geregeld.

verhuizers-2

Het keurmerk Erkende verhuizers

Om de kwaliteit van de verhuizers te toetsen, kunt u letten op een aantal keurmerken. Een daarvan is het keurmerk Erkende Verhuizers. Verhuizers met dit keurmerk, werken alleen met personeel dat een verhuisopleiding heeft gevolgd. Na de opleiding voor assistent verhuizer, zijn er een aantal specialisatiemogelijkheden. Zo heeft u bij een particuliere verhuizing te maken met een opgeleide inboedelverhuizer en bij een bedrijfsverhuizing met projectverhuizers. Prijsvechters in de verhuismarkt werken niet altijd met gediplomeerd personeel. U kunt dan bijvoorbeeld studenten verwachten, die als verhuizer geld bijverdienen. Deze prijsvechters kosten minder, maar bieden in soms minder goede voorwaarden als het om garantie of service gaat. Let daar dus goed op voordat u een verhuizer inschakelt.

verhuizers-3

Bespaar gemakkelijk en snel 40% op de kosten van verhuizers

Verhuizers weten precies wat ze moeten doen om uw inboedel veilig en snel van A naar B te brengen. Bespaar u veel gedoe en stress en schakel een van de verhuizers in bij u uit de buurt. Het prijsverschil tussen de verhuizers bij u uit de buurt loopt op tot 40%. Hoe maakt u hier optimaal gebruik van? Denk inside the box en vraag nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers bij u uit de buurt. Leg deze offertes naast elkaar en vind de meest geschikte verhuizer voor uw project. Binnen 2 werkdagen heeft u de offertes in huis. Bovendien is de aanvraag geheel vrijblijvend en gratis.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan