153 verhuisbedrijven

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

  Gratis - Vrijblijvend

Inboedelopslag

Inboedelopslag is een veelgebruikt middel om uw inboedel schadeloos te bewaren totdat u de nieuwe woning kunt betreden. Wanneer u ruimte tekort komt, is het tijdelijk opslaan van uw inboedel dus een goed idee. In dit artikel vindt u alle informatie over de prijzen, mogelijkheden en het gebruik van inboedelopslag.

Inboedelopslag: de kosten

Heeft u extra ruimte nodig om uw inboedel tijdelijk op te slaan? De meeste verhuisbedrijven beschikken over een loods met verschillende opslagboxen. De inboedelopslag kosten zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte en worden berekend op basis van het aantal m3. Deze varieert van 4 m³ tot wel 6 50 m³. Heeft u dus een grote opslag nodig om al uw inboedel op te slaan? Geen probleem, een opslagruimte van 30 m³ huurt u gemiddeld voor € 115 per maand.

Wanneer huurt u extra ruimte voor uw inboedel?

Extra inboedelopslag kan door verschillende oorzaken heel nuttig zijn:

  • Wanneer u extra ruimte nodig heeft in verband met de snelle verkoop van uw oude woning
  • Wanneer u vertraging heeft opgelopen bij het vinden van een nieuwe woning
  • Wanneer door omstandigheden uw nieuwe woning niet op de afgesproken datum is opgeleverd
  • Wanneer u graag in etappes wilt verhuizen en niet meteen al uw inboedel in uw nieuwe woning wilt hebben staan
  • Wanneer u tijdelijk extra ruimte nodig heeft

Als een van de bovengenoemde stellingen u bekend voorkomt, dan is het tijdelijk opslaan van uw inboedel een goede oplossing. Op deze manier zijn al uw spullen tijdens de door u opgegeven periode veilig opgeslagen. Inboedelopslag wordt aangeboden door verhuisbedrijven in heel Nederland. U hoeft dus niet ver te rijden om van een van deze opslagmogelijkheden gebruik te maken.

Inboedelopslag ruimte

De juiste inboedelopslag voor uw opdracht

Heeft u geen idee hoe groot de inboedelopslag voor uw spullen moet zijn? Verhuisbedrijven voorzien u van betrouwbaar advies. Vraag nu tot 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s in uw buurt en ontvang binnen 2 dagen al verschillende reacties van de specialisten. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden, gratis en geheel vrijblijvend. Laat u adviseren en vind de inboedelopslag die het beste bij u past.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuisbedrijven uit uw buurt.

De voordelen van inboedelopslag

Inboedelopslag biedt vele voordelen. Heeft u minder belangrijke spullen die u voor een korte tijd moet opslaan? U kiest zelf de grootte van de opslagbox en de huurperiode. Door de geacclimatiseerde ruimte waarin de verhuisbox staat, blijft uw inboedel onbeschadigd. De verhuisboxen zijn 24 uur per dag bewaakt en worden in de gaten gehouden via een camerasysteem. Heeft u met spoed iets uit de opslagbox nodig? Dit is geen probleem, u beslist zelf wanneer u gaat laden of lossen. Daarnaast staat u altijd droog, doordat u de auto of vrachtwagen binnen kunt parkeren.

Voordat u gebruikmaakt van inboedelopslag, is het verstandig om eerst uw inboedelverzekering te controleren. Uw goederen zijn meestal beperkt verzekerd als deze in een opslaglocatie zijn opgeslagen. Beschikt u over een inboedelverzekering? De meeste verzekeraars bieden de mogelijkheid om deze verzekering tijdelijk over te zetten op het adres van de inboedelopslag. Controleer uw verzekering of laat u adviseren door het verhuisbedrijf.

Inboedelopslag

Overige diensten van een verhuisbedrijf

Naast de mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk op te slaan, bieden verhuisbedrijven vele andere diensten en hulpmiddelen aan om u snel en efficiënt over te huizen. In de onderstaande tabel vindt u de meest voorkomende diensten van een verhuisbedrijf.

Type verhuisserviceRichtprijs per type (incl. btw)
Inboedelopslag30 m3, € 95 per maand
Goederen in- en uitpakken€ 25 per uur
Lift assistentie€ 70 per uur
Woningontruiming€ 500 - € 2.000, hangt van de hoeveelheid werk af
Klusjesman€ 40 per uur
Piano transport€ 200 - € 300

Vergelijk en bespaar op uw verhuisopdracht

Door het vergelijken van prijzen van verhuisbedrijven, bespaart u tot wel 40% op uw gehele verhuizing. Wilt u geld besparen? Vraag dan nu tot 6 offertes aan van verschillende verhuisbedrijven bij u uit de buurt. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen ontvangt een reactie van de vakspecialisten. U zit nergens aan vast, de aanvraag is namelijk geheel gratis en vrijblijvend. Start de vergelijking en vind de goedkoopste inboedelopslag.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuisbedrijven uit uw buurt.