153 verhuisbedrijven

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

  Gratis - Vrijblijvend

Verhuisofferte

Een verhuisofferte geeft u inzicht in de verhuiskosten voor uw verhuizing. Vraag eerst een verhuisofferte aan voor u een verhuisbedrijf kiest, dan weet u namelijk zeker dat u de juiste informatie hebt vergaard voordat u een keuze maakt. Lees verder en ontdek de voordelen van een verhuisofferte.

Waarom is het voordelig om een verhuisofferte aan te vragen?

U bent op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf bij u in de buurt. U wilt hier uiteraard niet te veel voor betalen. Het aanvragen van verhuisoffertes is dan een slimme keuze. Vraag verschillende offertes aan en begin met vergelijken. Dit kan altijd gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend. Binnen 2 minuten vindt u het betrouwbare verhuisbedrijf bij u in de buurt. Op deze manier bespaart u tot wel 40% op de verhuiskosten.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Wat staat er in een verhuisofferte?
1. Geschatte totaalprijs
2. Werkzaamheden
3. Uitvoerdatum
4. Geldigheid van de verhuisofferte
5. Algemene voorwaarden van het verhuisbedrijf

1. Geschatte totaalprijs

De totale verhuiskosten op uw verhuisofferte kan eventueel geschatte kosten bevatten. Vraag daarom aan het verhuisbedrijf of het gaat om een definitief totaalbedrag of om geschatte kosten.

2. Werkzaamheden

Op uw verhuisofferte staat een beschrijving van de werkzaamheden die het verhuisbedrijf voor u uitvoert. Voordat u een offerte ontvangt, neemt de verhuizer vaak telefonisch of via de mail contact met u op. U kunt uw eisen en wensen doorgeven, zodat er geen onduidelijkheden over de gevraagde werkzaamheden ontstaan. Nadat uw wensen duidelijk zijn doorgegeven, ontvangt u een offerte met een overzicht van de werkzaamheden.

3. Uitvoerdatum

De dag van uw verhuizing is op een verhuisofferte de uitvoerdatum. Controleer altijd of de juiste dag op uw verhuisofferte genoteerd staat.

4. Geldigheid van de verhuisofferte

Een verhuisofferte bevat altijd een geldigheidsdatum. Ook moet er altijd een handtekening van een bevoegde van het verhuisbedrijf op de offerte staan.

5. Algemene voorwaarden van het verhuisbedrijf

Op offertes zijn algemene voorwaarden vermeld. Extra toelichting kunt u altijd krijgen van het verhuisbedrijf.

offertes-5_01-500x225

Veelgestelde vragen rondom verhuisoffertes

  • Welke materialen en (extra) werkzaamheden zijn in de totaalprijs meegenomen?
  • Hoe is de garantie geregeld?
  • Worden er voorrijkosten gerekend? Hoeveel verhuiswagens heb ik nodig?
  • Welke werkzaamheden voert de verhuizer nog meer uit?
  • Hoe staat het met de btw?
  • Wanneer komt u in aanmerking voor een verhuiskostenvergoeding?

Offertes van verhuisbedrijven

Door verschillende verhuisoffertes aan te vragen, ontdekt u de verschillende verhuisprijzen, u kiest zelf voor de voordeligste offerte. U als prijsvergelijker profiteert van tot wel 40% besparing op de verhuiskosten.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan