153 verhuisbedrijven

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

  Gratis - Vrijblijvend

Wat we doen

Voor consumenten

Via Verhuisoffertes.com kunt u als consument vrijblijvend offertes aanvragen bij 6 specialisten uit de regio van uw keuze. De vrijblijvende informatie die u van deze vakspecialisten ontvangt, is een uitstekend startpunt bij uw zoektocht naar het juiste bedrijf en het vinden van de beste prijs.

In 2015 hebben 100.000 huishoudens offertes aangevraagd via Verhuisoffertes.com en gelieerde websites. 90% zegt dankzij deze offertes veel goedkoper uitgekomen te zijn met hun opdracht.

De vrijblijvende informatie die u van deze vakspecialisten ontvangt, is een uitstekend startpunt bij uw zoektocht naar het juiste bedrijf en het vinden van de beste prijs.

Door offertes aan te vragen kunt u 6 verschillende bedrijven met elkaar vergelijken. Snel en eenvoudig bespaart u geld op uw opdracht.

Voor bedrijven

Verhuisoffertes.com is tot stand gekomen in samenwerking met bedrijven. Als u ook extra voordelig offerteaanvragen wilt ontvangen van consumenten, dan kunt u geheel vrijblijvend uw bedrijf aanmelden.

Andere websites

Verhuisoffertes.com is onderdeel van een bredere groep websites. Deze websites geven inzicht in de kosten en prijzen van verbouwingen in uw huis of tuin.

België:

Nederland:

HomeDeal

Vind via Homedeal de specialist voor elk project in of om uw huis. U vindt hier de beste deals van 5000 geselecteerde specialisten. Deze specialisten hebben al meer dan 1 miljoen projecten uitgevoerd.