About us

Het is onze missie om consumenten en verhuisbedrijven met elkaar in contact te brengen. Door ons grote netwerk en geavanceerde systeem, bespaar je tijd en geld op je verhuizing. Voor verhuisbedrijven bieden we hoge kwaliteit offerteaanvragen van consumenten die actief op zoek zijn naar jouw diensten. Met meer dan 15 jaar ervaring en een internationaal team, maken wij verhuizen een stuk makkelijker.

Verhuisoffertes.com is onderdeel van Skydreams. Skydreams is in 2002 opgericht door Mark Feenstra en Luís Verbakel met het doel om consumenten en vakspecialisten in contact te brengen voor projecten in en rondom het huis en voor verhuizingen. Op dit moment hebben we meer dan 150 platforms in 17 landen, waar consumenten offertes kunnen aanvragen voor schilders, verhuizers, hoveniers en nog veel meer. Naast Verhuisoffertes.com staat sinds 2021 Skydreams’ nieuwste platform Weddingspaces live en kan als startup bouwen op voortdurende steun van het krachtige Nederlandse moederbedrijf.

Onze geschiedenis

01-04-2002
Oprichting

Skydreams, het moederbedrijf van Verhuisoffertes.com en het Move24 merk, wordt opgericht door Luís Verbakel en Mark Feenstra.

03-04-2004
Lancering in Nederland

De lancering van Verhuisoffertes.com, gericht op Nederland. Het platform verandert de wijze waarop consumenten in contact komen met verhuisbedrijven.

03-09-2008
Internationale lancering

Nu ook actief in Engeland met de lancering van Getamover.co.uk. Het model van VerhuisOffertes.com breidt zich hiermee uit naar nieuwe gebieden.

08-10-2015
Schalen op globaal niveau

Er wordt op grote schaal naar andere landen uitgebreid. Hierdoor is Move24 nu ’s werelds grootste platform om lokaal verhuisbedrijven te vinden. Het is uitgerold naar 17 landen, waaronder Amerika.

Ons team

Ons team houdt zich dagelijks bezig met het functioneren van ons platform en verbeteren van onze service. Een van de vele taken is ervoor zorgen dat alle benodigde en up-to-date informatie over verhuizen van betrouwbare bronnen, op overzichtelijke wijze wordt gedeeld. Zo helpen we consumenten goed geïnformeerd hun verhuisbedrijf te vinden en hun verhuizing te plannen.

Vind de informatie die je zoekt

Blader door onze artikelen om meer te weten te komen over verhuisservices, actuele prijzen, informatie om jouw verhuizing soepel te laten verlopen en de verhuismogelijkheden afhankelijk van jouw stad of dorp.

Ga jij binnenkort verhuizen?

Heb jij een nieuw huis gekocht of gehuurd en ben je op zoek naar een verhuisbedrijf om de verhuizing in goede banen te leiden? Met een groot netwerk van betrouwbare verhuisbedrijven streven we er dagelijks naar onze consumenten te helpen het beste verhuisbedrijf te vinden voor hun verhuizing. Vul ons offerteformulier in en ontvang met een klik op de knop gratis en vrijblijvend diverse offertes, zodat je ontspannen je verhuizing tegemoet kunt zien.

Verhuizen zonder zorgen

Vind en vergelijk betrouwbare verhuisbedrijven. Gratis en vrijblijvend.

Vragen of opmerkingen?

Stuur ons een e-mail via [email protected].

Ben je een verhuizer? Bezoek dan onze bedrijvenpagina voor meer informatie.