153 verhuisbedrijven
VERGELIJK VERHUIS OFFERTES
timer
Bespaar tot 40% in 1 minuut
Gratis Vrijblijvend

Erkende Verhuizers

Bent u van plan om te verhuizen en wilt u weten waarin Erkende Verhuizers verschillen van andere verhuizers? Dan bent u op het goede adres. Met een erkende verhuizer staat u er niet alleen voor. U leest hier alles wat u wilt weten over Erkende Verhuizers.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Wat zijn de kosten van het inhuren van Erkende Verhuizers?

De totale kosten voor het vervoeren van uw inboedel met behulp van Erkende Verhuizers is als volgt opgebouwd:

 • De kosten van de verhuiswagen
 • De kosten van de verhuizers
 • De voorrijkosten

Erkende Verhuizers bieden meer kwaliteit als het gaat om verhuizen. En het kan zijn dat u hier iets meer voor betaalt. U kunt gebruikmaken van aanvullende services bij de meeste Erkende Verhuizers. Hier zijn uiteraard wel extra kosten aan verbonden. Om u een indicatie te geven van de gemiddelde richtprijs voor het inhuren van een erkende verhuizer, hebben wij onderstaand tabel gemaakt.

DienstRichtprijs
Verhuiswagen
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer/bestuurder€ 70 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer/bestuurder€ 80 per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of twee- tot drie kamerappartement€ 900
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€ 1100
Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse€ 1100
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€ 65

Erkende Verhuizers inhuren: het voordeel

Een verhuisbedrijf dat zich Erkende Verhuizer mag noemen, houdt zich aan eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. De Organisatie voor Erkende Verhuizers controleert regelmatig of verhuisbedrijven nog aan deze eisen voldoen. Zo weet u dus zeker dat een Erkende Verhuizer een goed verhuisbedrijf is.

foto-1

Bespaar snel en gemakkelijk to 40% op uw verhuizing

Elk verhuisbedrijf hanteert zijn eigen prijs en elke verhuizing geeft unieke verhuiskosten. Zo kan de totale prijs tussen de (erkende) verhuizers verschillen met 40%. Daarnaast heeft iedere verhuizer een andere focus. Waar de een voor topkwaliteit gaat, focust de ander zich op een lage prijs. Wilt u de meest geschikte verhuizer vinden en daarnaast weten wat uw verhuizing zal gaan kosten? Vraag nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers bij u in de buurt. De aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend. Bovendien zijn de offertes al na 2 minuten aangevraagd en binnen 2 werkdagen krijgt u respons.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Wat maken Erkende Verhuizers specifiek zo bijzonder?

Door het inschakelen van een erkende verhuizer maakt u gebruik van een aantal voordelen:

 • Goede voorwaarden
 • Garantie en verzekering
 • Opgeleid en gediplomeerd personeel
Goede algemene voorwaarden

Het is goed om te weten wat u van uw Erkende Verhuizer kunt verwachten. De algemene voorwaarden worden overhandigd bij een definitieve verhuisopdracht, maar u kunt ook online de voorwaarden nalezen. Zo behandelt een onafhankelijke geschillencommissie mogelijke conflicten tussen de verhuizer en het verhuisbedrijf en geeft deze een bindend advies aan beide partijen. Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

foto-2
Garantie en verzekering

Uw verhuizing wordt uitgevoerd onder dekking van het Garantiecertificaat. Dat betekent dat er voor vervangende verhuizers wordt gezorgd wanneer uw eigen verhuizer de verhuizing niet kan uitvoeren. Bij een faillissement is uw aanbetaling tot 25% gegarandeerd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers indien de verhuizing wordt overgenomen. Ook verzekert een Erkende Verhuizer uw inboedel tijdens de verhuizing tot een bedrag van € 100.000.

Opgeleid en gediplomeerd personeel

Erkende Verhuizers werken alleen met goed opgeleid en gediplomeerd personeel. Er bestaan meerdere opleidingen in Nederland waar een verhuizer het vak van inboedelverhuizer (voor een particuliere verhuizing) of van projectverhuizer (voor zakelijke verhuizingen) kan leren. Met professionele medewerkers kunnen de aangesloten bedrijven aan de kwaliteitseisen van het keurmerk voldoen. U mag dus een hoge kwaliteit dienstverlening verwachten.

Welke keurmerken zijn er nog meer?

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf dat u kan bijstaan tijdens een zakelijke verhuizing? Let dan op het keurmerk voor Professionele Projectverhuizers. Deze projectverhuizers zijn Erkende Verhuizers die zich gespecialiseerd hebben in alle diensten die gerelateerd zijn aan het verhuizen van een bedrijf. Houd er rekening mee dat slechts 10% van de Erkende Verhuizers in Nederland erkend wordt als PPV. Het keurmerk biedt u voordelen op het gebied van:

 • tijdsbesparing
 • veiligheid
 • integriteit
 • risicobeheer
 • zekerheid
 • transparantie

foto-3
Vergelijk en bespaar tot 40% op uw Erkende Verhuizer

De erkende verhuizer heeft dus goede algemene voorwaarden, geeft garantie en biedt opgeleid personeel. Wilt u de voordeligste vinden van alle verhuizers maar wilt u hier niet uren naar zoeken? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers bij u uit de buurt. Na 2 werkdagen start u al met de vergelijking. Hierdoor bespaart u al 40% op uw verhuiskosten. Bovendien zit u nergens aan vast, want deze aanvraag is gratis en vrijblijvend.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Erkende Verhuizers
5 (100%) 1 vote