153 verhuisbedrijven

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

  Gratis - Vrijblijvend

Erkende Verhuizers

Bent u van plan om te verhuizen en wilt u weten waarin Erkende Verhuizers verschillen van andere verhuizers? Dan bent u aan het goede adres. Met een erkende verhuizer staat u er niet alleen voor. Lees in dit artikel handige informatie over Erkende Verhuizers.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Wat zijn de kosten van het inhuren van Erkende Verhuizers?

De kosten voor het vervoeren van uw inboedel met behulp van Erkende Verhuizers is doorgaans als volgt opgebouwd:

 • De kosten van de verhuiswagen
 • De kosten van de verhuizers
 • De voorrijkosten

Erkende Verhuizers bieden meer kwaliteit als het gaat om verhuizen en het kan zijn dat u hier iets meer voor betaalt. U kunt gebruikmaken van aanvullende services bij de meeste Erkende Verhuizers, maar hier zijn uiteraard wel extra kosten aan verbonden. Om u een indicatie te geven van de gemiddelde richtprijs voor het inhuren van een verhuizer, hebben wij onderstaand tabel gemaakt.

DienstRichtprijs
Verhuiswagen
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer/bestuurder€ 70 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer/bestuurder€ 80 per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of twee- tot drie kamerappartement€ 900
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€ 1100
Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse€ 1100
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€ 65

Erkende Verhuizers inhuren: het voordeel

Een verhuisbedrijf dat zich Erkende Verhuizer mag noemen, houdt zich aan eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. De Organisatie voor Erkende Verhuizers controleert regelmatig of verhuisbedrijven nog aan deze eisen voldoen. Zo weet u dus zeker dat een Erkende Verhuizer een goed verhuisbedrijf is.

erkende verhuizers verhuizen

Geniet van een zorgeloze verhuizing

Elk verhuisbedrijf heeft eigen prijzen en specialismen, hierdoor is het lastig om te bepalen welk verhuisbedrijf het best bij uw verhuizing past. Wilt u de meest geschikte verhuizer vinden en daarnaast weten wat uw verhuizing zal gaan kosten? Vraag nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers bij u in de buurt. De aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend. Bovendien zijn de offertes al na 2 minuten aangevraagd en binnen 2 werkdagen krijgt u respons..

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Wat maken Erkende Verhuizers specifiek zo bijzonder?

Door het inschakelen van een erkende verhuizer maakt u gebruik van een aantal voordelen:

 • Totaal verzorgde verhuizing
 • Garanties en verzekeringen
 • Vriendelijke en deskundige verhuizers
 • Zorgeloze en efficiënte verhuizing
 • Goede algemene voorwaarden goedgekeurd door de Consumentenbond
Goede algemene voorwaarden

Het is goed om te weten wat u van uw Erkende Verhuizer kunt verwachten. De algemene voorwaarden worden overhandigd bij een definitieve verhuisopdracht, maar u kunt ook online de voorwaarden nalezen. Zo behandelt een onafhankelijke geschillencommissie mogelijke conflicten tussen de verhuizer en het verhuisbedrijf en geeft deze een bindend advies aan beide partijen. Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

foto-2
Garantie en verzekering

Uw verhuizing wordt uitgevoerd onder dekking van het Garantiecertificaat. Dat betekent dat er voor vervangende verhuizers wordt gezorgd wanneer uw eigen verhuizer de verhuizing niet kan uitvoeren. Bij een faillissement is uw aanbetaling tot 25% gegarandeerd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers indien de verhuizing wordt overgenomen. Ook verzekert een Erkende Verhuizer uw inboedel tijdens de verhuizing tot een bedrag van € 100.000.

Opgeleid en gediplomeerd personeel

Erkende Verhuizers werken alleen met goed opgeleid en gediplomeerd personeel. Er bestaan meerdere opleidingen in Nederland waar een verhuizer het vak van inboedelverhuizer (voor een particuliere verhuizing) of van projectverhuizer (voor zakelijke verhuizingen) kan leren. Met professionele medewerkers kunnen de aangesloten bedrijven aan de kwaliteitseisen van het keurmerk voldoen. U mag dus een hoge kwaliteit dienstverlening verwachten.

Welke keurmerken zijn er nog meer?

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf dat u kan bijstaan tijdens een zakelijke verhuizing? Let dan op het branchekeurmerk Erkende Projectverhuizers (EPV). Deze projectverhuizers zijn Erkende Verhuizers die zich gespecialiseerd hebben in alle diensten die gerelateerd zijn aan het verhuizen van een bedrijf. Houd er rekening mee dat slechts 10% van de Erkende Verhuizers in Nederland erkend wordt als PPV. Het keurmerk biedt u voordelen op het gebied van:

 • Tijdsbesparing
 • Veiligheid
 • Integriteit
 • Risicobeheer
 • Zekerheid
 • Transparantie

foto-3

Vind de beste Erkende Verhuizer voor uw verhuizing

De erkende verhuizer heeft dus goede algemene voorwaarden, geeft garantie en biedt opgeleid personeel. Wilt u de voordeligste vinden van alle verhuizers maar wilt u hier niet uren naar zoeken? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers bij u uit de buurt. Binnen 2 werkdagen ontvangt u de offertes en start u met het vergelijken. Zo kiest u voor de beste Erkende Verhuizer en geniet u van een zorgeloze verhuizing. Bovendien zit u nergens aan vast, want deze aanvraag is gratis en vrijblijvend.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan