Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuizing

Een verhuizing kan een complexe en tijdrovende onderneming zijn. Verhuisbedrijven zijn erin gespecialiseerd om te zorgen dat jouw persoonlijke eigendommen veilig bij je nieuwe woning aankomen. Een succesvolle verhuizing vergt de juiste planning en uitvoering. Hier vind je alles wat je moet weten over verhuizen.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan.

 

Hoeveel kost een verhuizing?

Je wil verhuizen en de eerste vraag die in je opkomt is waarschijnlijk: ‘Wat zijn de kosten voor deze verhuizing?’ Verhuiskosten bestaan uit 3 onderdelen:

 • Kosten voor de verhuiswagen
 • Kosten voor de verhuizers
 • Voorrijkosten

Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde verhuiskosten per onderdeel per uur.

DienstKosten verhuisbedrijf
Verhuiswagen
Verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer€ 60 per uur
Verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer€ 70 per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of appartement€ 750
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€ 900
Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse€ 900
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€ 55

Bespaar de kosten van je verhuizing

Voor elke verhuisopdracht is er weer een andere prijs. Wil je precies weten waar je aan toe bent en zorgeloos kunnen verhuizen? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers bij jou uit de buurt. Het prijsverschil tussen deze verhuizers kan flink uiteen lopen. Je bent dus in een aantal gevallen ook nog eens goedkoper uit. Het aanvragen van offertes is geheel gratis én vrijblijvend. Je krijgt duidelijk inzicht in de prijzen, zonder dat je ergens aan vast zit. 

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan.

verhuizen-foto-1

Zorgeloos verhuizen

Een verhuisbedrijf kan verschillende taken voor je uitvoeren. Denk aan het in- en uitpakken en het vervoeren van je inboedel. Het voordeel van het inschakelen van een erkend verhuisbedrijf is dat deze snel en efficiënt werkt. Het is aan te raden om te kiezen voor Erkende Verhuizers. Zij hebben een opleiding afgerond en voldoen aan eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. De algemene voorwaarden zijn in samenspraak met de consumentenbond opgesteld en de verzekering is goed geregeld. Let er bij de aanvraag van een verhuisofferte dan ook goed op of je te maken hebt met een erkend verhuisbedrijf.

Particulier, zakelijk of internationaal verhuizen

Verhuizen kan binnen verschillende gebieden ingedeeld worden. Veel consumenten denken direct aan de particulier verhuizen, maar ook zakelijke of internationale verhuizingen komen veel voor en hebben specifieke aandachtspunten. Denk bij een bedrijfsverhuizing bijvoorbeeld aan het aanstellen van een coördinator en het maken van een draaiboek. Dat zorgt voor een goed gestroomlijnde verhuizing. Internationaal verhuizen vraagt om een gespecialiseerd verhuisbedrijf, dat ervaring heeft met het vervoer van containers over zee of door de lucht.

verhuizen-foto-2

Kosten en moeite besparen bij het verhuizen? Check de verhuistips!

Ook bij het verhuizen hou je de kosten laag en bespaar je jezelf moeite. Hier zie je enkele verhuistips op een rijtje.

 1. Verhuis met structuur
  Verhuis verstandig en verhuis hierdoor snel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een planning of een checklist om zo gestructureerder aan de slag te gaan.
 2. Verhuis efficiënt
  Om stress te voorkomen is het slim om zo efficiënt mogelijk in te pakken. Begin op tijd met inpakken en huur of koop stevige en gespecialiseerde verhuisdozen. Het verhuizen verloopt sneller als je de inboedel al klaarzet voor de verhuisdag. Hierdoor zijn de spullen sneller ingeladen. Ten slotte is het handig om op elke doos de inhoud op te schrijven, zodat ook het uitpakken vlotter verloopt.
 3. Neem een professioneel verhuisbedrijf in dienst
  Veel mensen denken dat het verhuizen iets is wat ze zelf kunnen doen, maar verhuizen is niet voor iedereen weggelegd. In de praktijk blijkt dat er nogal eens wat mis gaat als mensen zelf aan de slag gaan om hun inboedel van A naar B te vervoeren. Daarom is het verstandig om een expert het werk te laten uitvoeren. Hoe vind je snel en gemakkelijk een voordelige verhuizer bij jou in de buurt? Simpel. Vraag tot maar liefst 6 offertes aan van gerenommeerde verhuizers bij jou uit de buurt. De aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast!

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan.

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar