153 verhuisbedrijven

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

  Gratis - Vrijblijvend

Verhuiscontainer

Een verhuiscontainer is de ideale oplossing om al uw inboedel gezamenlijk te verhuizen. Zo kunt u efficiënt verhuizen en hoeft u niet meerdere keren heen en weer te rijden. Hoe dit gehele proces werkt, wat de kosten zijn en wat de toegevoegde waarde is van een verhuiscontainer, leest u in dit artikel.  

De kosten van een verhuiscontainer

U huurt een verhuiscontainer in via een professioneel verhuisbedrijf. Verhuisbedrijven zijn gespecialiseerd in het gehele verhuisproces en hebben een compleet assortiment aan verhuismiddelen om u zo goed mogelijk te helpen. De kosten voor een verhuiscontainer lopen erg uiteen, doordat er een groot aanbod is aan verschillende type containers en bijbehorende diensten. De containers zijn tussen de 5m³ en 35m³ groot en de bijbehorende prijzen variëren van € 150 tot € 1200 per maand. Heeft u de verhuiscontainer korter dan een maand nodig? Bespreek de prijs dan samen met uw verhuisbedrijf.

Bespaar tot 40% op uw gehele verhuizing

Wilt u uw verhuizing zo goed mogelijk regelen en daarmee tot wel honderden euro’s besparen? Vraag dan tot wel 6 offertes aan van verschillende verhuisbedrijven bij u uit de buurt. Vergelijk de prijzen en vind in één oogopslag de goedkoopste verhuiscontainer voor uw specifieke opdracht. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en u ontvangt al binnen 2 werkdagen een reactie van de specialisten. De aanvraag is gratis en vrijblijvend. Start de vergelijking en bespaar tot wel 40% op uw gehele verhuizing.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuisbedrijven uit uw buurt.

Verhuiscontainer inladen

Hoe gebruikt u een verhuiscontainer?

U kunt een verhuiscontainer voor verschillende doeleinden gebruiken. De eerste manier is het huren van een verhuiscontainer voor de verhuisdag. Laat deze op uw verhuisdag in de ochtend plaatsen, recht voor uw oude woning. Zo heeft u de hele dag om uw gehele inboedel in de container te laden. Laat de container aan het einde van de dag door uw verhuisbedrijf transporteren naar het adres van uw nieuwe woning.

Lukt het niet om uw inboedel direct op de verhuisdag in uw nieuwe woning te stallen? Verhuisbedrijven bieden vaak de mogelijkheid om uw container tijdelijk op te slaan, ook wel inboedelopslag genoemd. Laad uw complete inboedel op de verhuisdag in de verhuiscontainer. Aan het einde van de dag haalt uw verhuisbedrijf de container op. Het bedrijf vervoert deze vervolgens naar een beveiligde opslagplaats. Deze zijn vocht- en vorstvrij, waardoor er geen schade aan uw inboedel ontstaat door temperatuurverschillen. Heeft u de sleutels van uw nieuwe woning gekregen? In overleg met u transporteert uw verhuisbedrijf de container naar uw nieuwe adres.

De toegevoegde waarde van een verhuiscontainer

Een verhuiscontainer heeft vele voordelen en is dus interessant om te huren voor uw verhuizing. Het belangrijkste voordeel is het gebruiksgemak. De gehele inboedel past namelijk in één container. Op deze manier bespaart u brandstofkosten. U hoeft namelijk niet meerdere malen naar uw nieuwe woning te rijden. Het verhuizen van grote en zware inboedel gaat een stuk eenvoudiger met een container. Ga geordend te werk en stapel uw inboedel om overzicht te bewaren en zo snel en soepel mogelijk te verhuizen. De verhuiscontainer wordt door uw verhuisbedrijf direct voor de deur afgeleverd, meestal op de verhuisdag zelf. Heeft u de verhuiscontainer voor meerdere dagen nodig? Dan huurt u de container simpelweg langer dan 1 dag. Ook dat is mogelijk. U sluit de container veilig af, zodat uw inboedel ook op straat beveiligd is.

Verhuiscontainer opslaan

De beste verhuiscontainer voor uw opdracht

Door de grote verschillen in aanbod, is het voor u lastig om de juiste prijs voor uw verhuisopdracht te berekenen. Door het vergelijken van offertes vergelijkt u gemakkelijk alle prijzen van verhuisbedrijven. Vraag daarom nu tot 6 offertes aan van verschillende verhuisbedrijven bij u uit de buurt. De aanvraag is gratis, binnen 2 minuten verzonden en geheel vrijblijvend. Daarnaast ontvangt u al binnen 2 werkdagen een reactie van de vakspecialisten. Vergelijk de offertes en vind het beste verhuisbedrijf voor uw opdracht.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuisbedrijven uit uw buurt.