153 verhuisbedrijven

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

  Gratis - Vrijblijvend

Verhuisdozen

Verhuisdozen zijn onmisbaar tijdens de verhuizing. Bent u op zoek naar verhuisdozen om uw kleine inboedel veilig te verhuizen? In dit artikel vindt u alle informatie, waaronder de kosten en handige tips die u helpen bij het inpakken van uw verhuisdozen.

De kosten van een verhuisdoos

Verhuisdozen zijn er in verschillende soorten en maten. Alle verhuisbedrijven hebben verhuisdozen in hun assortiment, waardoor de prijzen flink uiteenlopen. Een verhuisdoos kost namelijk tussen €1,00 – €2,50 per stuk. De prijs hangt af van de grootte en kwaliteit van de verhuisdozen. De grootte van de verhuisdoos is namelijk afhankelijk van uw verhuisopdracht. Heeft u XL-verhuisdozen nodig? Hoe groter de doos, hoe hoger de prijs die u betaalt. U betaalt daarnaast extra kosten voor een speciale verhuisdoos, zoals een kledingbox.

De kwaliteit van de verhuisdoos is ook belangrijk. Het gebruik van een normale kartonnen doos is af te raden tijdens de verhuizing, omdat deze sneller kapot gaat door het gewicht van uw inboedel. De verhuisdozen van Erkende Verhuizers beschikken over dubbelgolf dik karton met een gemiddelde draagkracht van 50 kg. Door de zelf sluitende dubbele bodem zet u deze doos gemakkelijk zelf in elkaar. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook een rol tape.

Verhuisdoos voor kleding

Plastic verhuisbox

Verhuisdozen zijn gemaakt van karton en belanden na een verhuizing vaak in de container. Bent u op zoek naar een duurzame oplossing om te verhuizing? De plastic verhuisboxen zijn praktisch en herbruikbaar. Door de stevigheid van de box, biedt een plastic verhuisbox veel meer garantie voor een schadeloze verhuizing dan een kartonnen verhuisdoos. De inhoud van de verhuisbox is gelijk aan de inhoud van een standaard verhuisdoos, alleen is de plastic verhuisbox gemaakt van duurzaam, gerecycled materiaal. De prijs van een verhuisbox ligt tussen de €1,50 – €3,50.

Vind de goedkoopste verhuisdozen door te vergelijken

Wilt u uw verhuizing zo goedkoop mogelijk regelen? Door het vergelijken van offertes vindt u snel en gemakkelijk het goedkoopste verhuisbedrijf die verhuisdozen aanbiedt. Vraag nu tot 6 offertes aan van verschillende verhuisbedrijven bij u uit de buurt. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en u ontvangt al binnen 2 werkdagen een reactie van de specialisten. U zit nergens aan vast. De aanvraag is namelijk geheel gratis en vrijblijvend.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers uit uw buurt.

Plastic verhuisbox

Verhuisdozen huren bij betrouwbare verhuizers

Verhuisdozen zijn op verschillende manieren te verkrijgen. U kunt namelijk verhuisdozen kopen bij een bouwmarkt, maar ook huren bij een verhuisbedrijf. Het huren van verhuisdozen heeft een aantal voordelen. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken over de stapel dozen na de verhuizing. De verhuizers nemen de dozen na de verhuizing mee terug. Schakelt u een verhuisbedrijf in voor uw verhuizing? Een verhuisbedrijf beschikt niet alleen over verhuisdozen, waardoor u alle essentiële verhuismaterialen bij dezelfde verhuizers huurt. Dit bespaart u een hoop tijd en geld.

Tips bij het inpakken van verhuisdozen

Om uw verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat uw verhuisdozen op de juiste manier ingepakt zijn. De volgende verhuistips helpen u bij het efficiënt inpakken van uw inboedel.

1. Pak kamer per kamer in

Om zo efficiënt mogelijk in te pakken, is het gemakkelijk om uw verhuisdozen per kamer in te pakken. Op deze manier houdt u de inboedel per kamer gescheiden, waardoor u in uw nieuwe woning alle verhuisdozen snel kunt sorteren naar de juiste kamer. Deze aanpak zorgt voor veel tijdsbesparing en gerommel na de verhuizing. Het gebruik van labels op de verhuisdozen zorgt voor een nog betere organisatie. Geef iedere doos per kamer een kleur en schrijf op een label de onderdelen die in de doos zijn ingepakt.

2. Zware spullen verdelen over de dozen

Sterke verhuisdozen kunnen in theorie tot wel 50 kg aan inboedel verplaatsen. Om uw inboedel zonder schade te verhuizen, is het raadzaam om de verhuisdozen niet helemaal tot de top te vullen. Stop daarnaast niet alle zware spullen in dezelfde verhuisdoos, maar zorg dat u het gewicht goed verdeelt. Dit is niet alleen beter voor de verhuisdozen, maar ook voor uw rug.

3. Pak brandbare spullen apart in

Een belangrijke tip is het apart houden van brandbare, chemische of licht ontvlambare goederen. Deze goederen mogen niet ingepakt zijn tijdens de verhuizing. Controleer voor de verhuizing of alle flessen goed afgesloten zijn en vervoer deze vervolgens in een krat.

Verhuisdozen

Bespaar op het huren van verhuisdozen

Door de prijsverschillen op verhuisdozen betaalt u snel te veel voor uw verhuisdozen. Wilt u niet te veel betalen voor uw verhuisdozen of complete verhuizing? Vraag dan nu tot 6 offertes aan van verschillende verhuisspecialisten bij u uit de buurt. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen ontvangt u al verschillende reacties van de specialisten. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend, waardoor u nergens aan vast zit. Start de vergelijking en bespaar tot 40% op uw complete verhuisopdracht.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers uit uw buurt.