Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisdozen

Verhuisdozen zijn onmisbaar tijdens de verhuizing. Ben je op zoek naar verhuisdozen om je kleine inboedel veilig te verhuizen? In dit artikel vind je alle informatie, waaronder de kosten en handige tips die jou helpen bij het inpakken van je verhuisdozen.

De kosten van een verhuisdoos

Verhuisdozen zijn er in verschillende soorten en maten. Alle verhuisbedrijven hebben verhuisdozen in hun assortiment, waardoor de prijzen flink uiteenlopen. Een verhuisdoos kost namelijk tussen €1,00 – €2,50 per stuk. De prijs hangt af van de grootte en kwaliteit van de verhuisdozen. De grootte van de verhuisdoos is namelijk afhankelijk van je verhuisopdracht. Heeft u XL-verhuisdozen nodig? Hoe groter de doos, hoe hoger de prijs die je betaalt. Je betaalt daarnaast extra kosten voor een speciale verhuisdoos, zoals een kledingbox.

De kwaliteit van de verhuisdoos is ook belangrijk. Het gebruik van een normale kartonnen doos is af te raden tijdens de verhuizing, omdat deze sneller kapot gaat door het gewicht van je inboedel. De verhuisdozen van Erkende Verhuizers beschikken over dubbelgolf dik karton met een gemiddelde draagkracht van 50 kg. Door de zelf sluitende dubbele bodem zet je deze doos gemakkelijk zelf in elkaar. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook een rol tape.

Verhuisdoos voor kleding

Plastic verhuisbox

Verhuisdozen zijn gemaakt van karton en belanden na een verhuizing vaak in de container. Ben je op zoek naar een duurzame oplossing om te verhuizing? De plastic verhuisboxen zijn praktisch en herbruikbaar. Door de stevigheid van de box, biedt een plastic verhuisbox veel meer garantie voor een schadeloze verhuizing dan een kartonnen verhuisdoos. De inhoud van de verhuisbox is gelijk aan de inhoud van een standaard verhuisdoos, alleen is de plastic verhuisbox gemaakt van duurzaam, gerecycled materiaal. De prijs van een verhuisbox ligt tussen de €1,50 – €3,50.

Vind de goedkoopste verhuisdozen door te vergelijken

Wil je jouw verhuizing zo goedkoop mogelijk regelen? Door het vergelijken van offertes vind je snel en gemakkelijk het goedkoopste verhuisbedrijf die verhuisdozen aanbiedt. Vraag nu tot 6 offertes aan van verschillende verhuisbedrijven bij jou uit de buurt. Je zit nergens aan vast. De aanvraag is namelijk geheel gratis en vrijblijvend.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers uit jouw buurt.

Plastic verhuisbox

Verhuisdozen huren bij betrouwbare verhuizers

Om je verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat je verhuisdozen op de juiste manier ingepakt zijn. De volgende verhuistips helpen je bij het efficiënt inpakken van je inboedel..

Tips bij het inpakken van verhuisdozen

Om uw verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat uw verhuisdozen op de juiste manier ingepakt zijn. De volgende verhuistips helpen u bij het efficiënt inpakken van uw inboedel.

1. Pak kamer per kamer in

Om zo efficiënt mogelijk in te pakken, is het gemakkelijk om je verhuisdozen per kamer in te pakken. Op deze manier hou je de inboedel per kamer gescheiden, waardoor je in je nieuwe woning alle verhuisdozen snel kunt sorteren naar de juiste kamer. Deze aanpak zorgt voor veel tijdsbesparing en gerommel na de verhuizing. Het gebruik van labels op de verhuisdozen zorgt voor een nog betere organisatie. Geef iedere doos per kamer een kleur en schrijf op een label de onderdelen die in de doos zijn ingepakt.

2. Zware spullen verdelen over de dozen

Sterke verhuisdozen kunnen in theorie tot wel 50 kg aan inboedel verplaatsen. Om je inboedel zonder schade te verhuizen, is het raadzaam om de verhuisdozen niet helemaal tot de top te vullen. Stop daarnaast niet alle zware spullen in dezelfde verhuisdoos, maar zorg dat je het gewicht goed verdeelt. Dit is niet alleen beter voor de verhuisdozen, maar ook voor je rug.

3. Pak brandbare spullen apart in

Een belangrijke tip is het apart houden van brandbare, chemische of licht ontvlambare goederen. Deze goederen mogen niet ingepakt zijn tijdens de verhuizing. Controleer voor de verhuizing of alle flessen goed afgesloten zijn en vervoer deze vervolgens in een krat.

Verhuisdozen

Bespaar op het huren van verhuisdozen

Door de prijsverschillen op verhuisdozen betaal je snel te veel voor je verhuisdozen. Wil je niet te veel betalen voor je verhuisdozen of complete verhuizing? Vraag dan nu tot 6 offertes aan van verschillende verhuisspecialisten bij je uit de buurt. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen ontvang je al verschillende reacties van de specialisten. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend, waardoor je nergens aan vast zit.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers in de buurt.

Rate this post

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar