153 verhuisbedrijven

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

  Gratis - Vrijblijvend

Verhuishulp

Welke verhuishulp voor u geschikt is, hangt af van uw wensen. Bent u benieuwd welke verhuishulp het beste bij uw specifieke verhuisopdracht past? In dit artikel vindt u meer informatie over de verhuishulp en een handig kostenoverzicht. Zo maakt u een weloverwogen keuze en zorgt u voor een soepele verhuizing.

Verschillende typen verhuishulp

Verhuisbedrijven bieden vaak een uitgebreid dienstenpakket aan. Naast de standaard verhuiswagens en het inhuren van extra verhuizers beschikken over veel meer materialen en diensten. Om u een beeld te geven wat deze werkzaamheden en diensten precies inhouden, is hieronder een overzicht van de extra diensten met de bijbehorende verhuiskosten weergegeven.

Type verhuisserviceRichtprijs per type (incl. btw)
Inboedelopslag30 m3, € 95 per maand
Goederen in- en uitpakken€ 25 per uur
Lift assistentie€ 70 per uur
Woningontruiming€ 500 - € 2.000, hangt van de hoeveelheid werk af
Klusjesman€ 40 per uur
Piano transport€ 200 - € 300

Bespaar tot 40% op de verhuishulp uit uw buurt

Wilt u niet te veel betalen voor uw verhuishulp? Het vergelijken van offertes helpt u tot wel 40% te besparen op uw complete verhuizing. Door de vele aanbieders van verhuisdiensten lopen de prijzen flink uiteen. Vraag daarom nu tot wel 6 offertes aan van betrouwbare verhuisbedrijven bij u uit de regio. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en u ontvangt binnen 2 werkdagen al een reactie van de vakspecialisten. U zit nergens aan vast. De aanvraag is namelijk geheel gratis en vrijblijvend.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers uit uw buurt.

Verhuishulp

Betrouwbare verhuishulp door erkende verhuizers

Erkende verhuizers zijn verhuisbedrijven die aangesloten zijn bij de (branche)organisatie voor Erkende Verhuizers. Deze organisatie bewaakt de betrouwbaarheid en kwaliteit van de aangesloten bedrijven. Huurt u verhuishulp in bij een erkende verhuizer, dan kunt u rekenen op de volgende zekerheden:

1. Goede algemene voorwaarden

De verhuisbedrijven houden zich aan de algemene voorwaarden die zijn opgesteld en afgesproken in samenspraak met de Consumentenbond. Zo weet u waar u aan toe bent. In de algemene voorwaarden staan onder andere de regels voor verhuizingen, opslag en verhuishulp. Zo staat er duidelijk omschreven waar u recht op heeft bij eventuele schade.

2. Garantiecertificaat

Het garantiecertificaat zorgt voor een uitgebreide verzekering. Deze verzekering geldt alleen als u binnen Nederland verhuist. De verkering is op basis van nieuwwaarde. Mocht er toch flinke schade ontstaan aan uw inboedel, dan wordt deze op basis van de nieuwwaarde vergoed. Daarnaast gaat uw verhuizing altijd door, ook wanneer uw Erkende Verhuizer plotseling failliet gaat.

3. Kwaliteit

De kwaliteit is gewaarborgd doordat de Erkende Verhuizers goed opgeleid personeel in dienst hebben. Verhuizers volgen een speciale opleiding waardoor ze snel en efficiënt en vakkundig uw inboedel verhuizen. Naast opgeleid personeel beschikken deze specialisten ook over professioneel materiaal. Dit materiaal is gekeurd en voldoet aan de kwaliteitseisen. Erkende verhuizers zijn te herkennen aan het onderstaande logo.

Verhuishulp erkende verhuizers

Schakel familie en vrienden in als verhuishulp

Is het voor u niet mogelijk om de verhuishulp van een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen? Dan is het inschakelen van familie en vrienden een goed alternatief. Echter zijn zij geen professionele verhuizers. Een strakke planning en taakverdeling is dus belangrijk. Bepaal voor de verhuisdag al wie welke taak op zich gaat nemen en houdt daarbij rekening met degene die komen helpen. Is iemand ontzettend sterk? Zet hem of haar dan in om zwaardere meubels te verplaatsen. Geef uw familie en vrienden dus een taak die bij de persoon past. Zo zorgt u ervoor dat de verhuizing een stuk sneller verloopt. U hoeft alleen nog een verhuiswagen te huren om uw inboedel zo goed mogelijk naar uw nieuwe woning te vervoeren.

Vergelijk en vind de beste verhuishulp voor uw opdracht

Bent u op zoek naar de juiste verhuishulp voor uw verhuisopdracht? Vraag nu tot 6 offertes aan bij verschillende verhuisbedrijven bij u uit de regio. Vergelijk de offertes en vind in een oogopslag de best passende verhuishulp. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen ontvangt u al een reactie van de specialisten. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan bij verhuizers uit uw regio.