GreenForceNederland

Watergang

9,3
Bekijk 1 review

Partner badge icoonPartner

Info@greenforcenederland.nl Email Email
GreenForceNederland-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Als jonge ondernemers een duurzaam verhuisbedrijf tot een succes maken, kan dat? Wij deden en doen het door als verhuisbedrijf te kijken naar de uitdagingen waar de gehele verhuis sector mee te maken heeft. Met onze ervaring in het reduceren van de CO2 uitstoot tijdens verhuizingen en onze zero-waste mentaliteit biedt ons verhuisbedrijf de oplossing op het gebied van luchtkwaliteit.

Projectfoto's

Alle meubels worden ingepakt vervoerd.

Reviews

9,3
Bekijk 1 review
Kwaliteit
8.0
Service
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
10 1 9.3 1
Onderstaande reviews zijn geschreven door consumenten die een offerteaanvraag hebben gedaan op onze website. Alle reviews die voldoen aan onze richtlijnen worden gepubliceerd.
professioneel en vriendelijk
Geschreven door Greg op 18 april 2021
9.3
9.3 10 1
GreenForceNederland VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

Goede communicatie, Hele vriendelijke en professionele verhuizers

Kwaliteit
8
Service
10
Prijs / kwaliteit
10
Reactie van GreenForceNederland
18 april 2021

Beste Greg, Bedankt voor het vertrouwen in ons en tot de volgende klus!

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

De verhuissector vraagt om vernieuwing, met onze drie pijlers (zekerheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid) zorgen we ervoor dat we elke verhuizing laten zien dat wij het bedrijf zijn van de toekomst. Door mijn ervaring als verhuizer heb ik dit ingezien en ben ik voor mezelf begonnen.

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

Duurzaam: wij kiezen altijd voor de meest duurzame oplossing. Betrouwbaar: hoog opgeleide verhuizers voeren uw verhuzing uit. Zekerheid: binnen een uur de offerte & gemaakte afspraken in de mail. Innovatief: wij nemen u mee in onze (unieke) missie.

Wat is je beste advies voor klanten?

Vind u duurzaamheid belangerijk? kies dan vandaag voor een ervaren verhuisbedrijf die dit waarborgd in haar bedrijfsprocessen. Wij kiezen niet de makkelijkste weg, maar wel de beste.

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? De verhuissector vraagt om vernieuwing, met onze drie pijlers (zekerheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid) zorgen we ervoor dat we elke verhuizing laten zien dat wij het bedrijf zijn van de toekomst. Door mijn ervaring als verhuizer heb ik dit ingezien en ben ik voor mezelf begonnen.
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? Duurzaam: wij kiezen altijd voor de meest duurzame oplossing. Betrouwbaar: hoog opgeleide verhuizers voeren uw verhuzing uit. Zekerheid: binnen een uur de offerte & gemaakte afspraken in de mail. Innovatief: wij nemen u mee in onze (unieke) missie.
Wat is je beste advies voor klanten? Vind u duurzaamheid belangerijk? kies dan vandaag voor een ervaren verhuisbedrijf die dit waarborgd in haar bedrijfsprocessen. Wij kiezen niet de makkelijkste weg, maar wel de beste.

Bedrijfslocatie

GreenForceNederland

Dorpsstraat 80
1454AN Watergang
Netherlands

GreenForceNederland address GreenForceNederland address
NL Watergang Dorpsstraat 80 1454AN

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
Onbekend
Aantal medewerkers
2-5
KvK-nummer
82040079