Trust verhuizingen

Breda

9,3
Bekijk 2 reviews

Partner badge icoonPartner

Trust verhuizingen-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Trust Verhuizingen is een verhuisbedrijf in Breda dat uw particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizing van a tot z verzorgt. Onze verhuizers regelen dat uw spullen veilig en snel worden verhuisd naar de nieuwe locatie. Trust Verhuizingen heeft een breed aanbod verhuisdiensten en is 7 dagen per week bereikbaar voor uw verhuizing. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door onze zorgvuldigheid, de veiligheid en door de lage prijs van de verhuizingen.

Projectfoto's

Trust verhuizingen-1
Trust verhuizingen-2
Trust verhuizingen-3

Reviews

9,3
Bekijk 2 reviews
Kwaliteit
9.0
Service
10.0
Prijs / kwaliteit
9.0
10 1 9.3 2
Onderstaande reviews zijn geschreven door consumenten die een offerteaanvraag hebben gedaan op onze website. Alle reviews die voldoen aan onze richtlijnen worden gepubliceerd.
Prima bedrijf
Geschreven door Claude op maandag 30 januari 2023 om 19:26:21
10.0
10 10 1
Trust verhuizingen VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

Afspraak om 09.00 en ze waren om 09.00. Goede prijsafspraak en harde werkers. En vooral geduldig en begripvol naar mijn schoonouders van 87 en 90. Ook tegen de bewoners van het zorgcentrum.

Kwaliteit
10
Service
10
Prijs / kwaliteit
10
Reactie van Trust verhuizingen
dinsdag 31 januari 2023 om 04:56:44

Beste Claude, Dit horen wij erg graag, en dit is waar wij dan ook elke verhuizing naar streven. Wij wensen uw schoonouders erg veel geluk in de nieuwe woning en wie weet tot ziens! Dank u wel.

Goede, snelle verhuizers
Geschreven door Miranda op donderdag 6 juni 2019 om 20:11:06
8.7
8.7 10 1
Trust verhuizingen VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

Vriendelijk en behulpzaam personeel zelfs op zondag!

Kwaliteit
8
Service
10
Prijs / kwaliteit
8

Vraag & Antwoord

Hoe bent u begonnen met het bedrijf?

Trust Verhuizingen is begonnen als een klein verhuisbedrijf in Breda, maar is inmiddels ontwikkeld tot een full-service verhuizer. We zijn één van de snelst groeiende verhuisbedrijven en ons werkgebied neemt ook toe. Steeds vaker verzorgen we verhuizingen buiten Breda, zoals in Den Bosch, Tilburg en Eindhoven, maar ook in Rotterdam en omgeving. Wij staan voor een veilige, goed verzekerde en zorgvuldige verhuizingen tegen een lage prijs. Wij nemen uw verhuizing graag uit handen.

Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf?

Trust verhuizingen is het verhuisbedrijf in Breda voor uw particuliere verhuizingen. Wij nemen uw particuliere verhuizing graag uit handen, zodat u geen zorgen heeft over uw inboedel. Wij verhuizen uw spullen veilig en zorgvuldig naar uw nieuwe huis, zodat u de nieuwe locatie kunt inrichten. Ons team van professionele verhuizers staat 7 dagen per week voor u klaar.

Wat is uw beste advies voor klanten?

Voor verhuizingen in Breda en omgeving bieden wij aanvullende verhuisdiensten aan, zoals de Handyman service en de Cleanman service. Hieronder leest u meer over deze diensten. Wilt u verhuizen in Den Bosch, Tilburg of in een andere stad in Noord-Brabant?

Hoe bent u begonnen met het bedrijf? Trust Verhuizingen is begonnen als een klein verhuisbedrijf in Breda, maar is inmiddels ontwikkeld tot een full-service verhuizer. We zijn één van de snelst groeiende verhuisbedrijven en ons werkgebied neemt ook toe. Steeds vaker verzorgen we verhuizingen buiten Breda, zoals in Den Bosch, Tilburg en Eindhoven, maar ook in Rotterdam en omgeving. Wij staan voor een veilige, goed verzekerde en zorgvuldige verhuizingen tegen een lage prijs. Wij nemen uw verhuizing graag uit handen.
Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf? Trust verhuizingen is het verhuisbedrijf in Breda voor uw particuliere verhuizingen. Wij nemen uw particuliere verhuizing graag uit handen, zodat u geen zorgen heeft over uw inboedel. Wij verhuizen uw spullen veilig en zorgvuldig naar uw nieuwe huis, zodat u de nieuwe locatie kunt inrichten. Ons team van professionele verhuizers staat 7 dagen per week voor u klaar.
Wat is uw beste advies voor klanten? Voor verhuizingen in Breda en omgeving bieden wij aanvullende verhuisdiensten aan, zoals de Handyman service en de Cleanman service. Hieronder leest u meer over deze diensten. Wilt u verhuizen in Den Bosch, Tilburg of in een andere stad in Noord-Brabant?

Bedrijfslocatie

Trust verhuizingen

Stadionstraat 11 C10
4815 NC Breda
Netherlands

Trust verhuizingen address Trust verhuizingen address
NL Breda Stadionstraat 11 C10 4815 NC

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
BV
Aantal medewerkers
6-10
KvK-nummer
65251423