Wijverhuizen verhuisbedrijf

eindhoven

Wijverhuizen verhuisbedrijf-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Er is nog geen informatie ingevuld.

Projectfoto's

wijverhuizen.nl
wijverhuizen.nl
Wijverhuizen verhuisbedrijf-3
Wijverhuizen verhuisbedrijf-4
Wijverhuizen verhuisbedrijf-5
Wijverhuizen verhuisbedrijf-1

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

Na 20 jaar als bedrijfsleider te hebben gewerkt bij een internationaal verhuis bedrijf, ben ik zelfstandig begonnen, met heel veel plezier :- )

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

.Klantgericht werken en denken .Motivatie en inzet .Vakbekwaam, kwaliteits bewust .Wij gaan voorzichtig met u spulletjes om .Er voor zorgen dat de klant zorgeloos verhuisd .Met de klant mee denken en eventueel advies geven .Altijd prijsbewust .Wij reageren snel en zijn pas tevereden als u dat ook bent .Uw inboedel is bij ons verzekerd tijdens de verhuizing .Geheel vrijblijvend komen wij bij u langs voor een gesprek om uw verhuizing te bespreken .Geen 8 tot 5 mentaliteit .Komen afspraken na

Wat is je beste advies voor klanten?

.Laat uw verhuizing zorgeloos verlopen door het aan vakmensen toe te vertrouwen. .Laat u door vakmensen vrijblijvend adviseren . .Ga voor kwaliteit en wees prijs bewust. .Maak een afspraak met een van onze medewerkers om over uw verhuizing uitgebreid te praten .

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? Na 20 jaar als bedrijfsleider te hebben gewerkt bij een internationaal verhuis bedrijf, ben ik zelfstandig begonnen, met heel veel plezier :- )
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? .Klantgericht werken en denken .Motivatie en inzet .Vakbekwaam, kwaliteits bewust .Wij gaan voorzichtig met u spulletjes om .Er voor zorgen dat de klant zorgeloos verhuisd .Met de klant mee denken en eventueel advies geven .Altijd prijsbewust .Wij reageren snel en zijn pas tevereden als u dat ook bent .Uw inboedel is bij ons verzekerd tijdens de verhuizing .Geheel vrijblijvend komen wij bij u langs voor een gesprek om uw verhuizing te bespreken .Geen 8 tot 5 mentaliteit .Komen afspraken na
Wat is je beste advies voor klanten? .Laat uw verhuizing zorgeloos verlopen door het aan vakmensen toe te vertrouwen. .Laat u door vakmensen vrijblijvend adviseren . .Ga voor kwaliteit en wees prijs bewust. .Maak een afspraak met een van onze medewerkers om over uw verhuizing uitgebreid te praten .

Bedrijfslocatie

Wijverhuizen verhuisbedrijf

Daalakkersweg 2
5641 JA Eindhoven
Netherlands

Wijverhuizen verhuisbedrijf address Wijverhuizen verhuisbedrijf address
NL Eindhoven Daalakkersweg 2 5641 JA

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
Onbekend
Aantal medewerkers
10-20
KvK-nummer
74279238