Verhuisbedrijf Koot

Groningen

-
Geen reviews

Partner badge icoonPartner

Verhuisbedrijf Koot-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Bij Koot kan je terecht voor jouw verhuizing. Dankzij ons vakkundige personeel en onze Erkenning via de brancheorganisatie voor Erkende Verhuizers zorgen wij voor een soepele én snelle verhuizing van A naar B. Wij staan voor kwaliteit en service. Hierbij is transparantie naar onze klant één van onze hoogste prioriteiten. Daarom leveren wij goed werk tegen een nog betere prijs. Onze ervaren medewerkers (en de verhuisdozen) staan voor je klaar.

Projectfoto's

Verhuisbedrijf Koot-1
Verhuisbedrijf Koot-2
Verhuisbedrijf Koot-3
Verhuisbedrijf Koot-4

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

Verhuisbedrijf Koot is ontstaan rond 1900, meer dan 120 jaar geleden. Dit was toentertijd ter transport van kostbare juwelen en sieraden voor juweliers. Een tijd later, in de jaren 30, werd de overstap gemaakt naar verhuizingen. Toentertijd was het bedrijf gevestigd in Rotterdam. In 1945 kwam hier ook nog de transport per boot en vliegtuig bij kijken. Koot maakte een mooie groei door en de naam begon zich uit te breiden door heel Nederland, zo ook in het mooie Groningen. Na een splitsing van het

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

Door vakkundige verhuizers en tientallen jaren ervaring in de verhuisbranche heeft u met KOOT voldoende ervaring in huis om ieder probleem tot een oplossing te maken.

Wat is je beste advies voor klanten?

Voor een vertrouwde, kundige verhuizing kunt u opzoek gaan naar bedrijven die zijn aangesloten bij de branchevereniging voor Erkende Verhuizers. Tevens is het goed om een offerte op te vragen met een vaste prijs. Zo komt u niet voor vervelende verassingen te staan.

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? Verhuisbedrijf Koot is ontstaan rond 1900, meer dan 120 jaar geleden. Dit was toentertijd ter transport van kostbare juwelen en sieraden voor juweliers. Een tijd later, in de jaren 30, werd de overstap gemaakt naar verhuizingen. Toentertijd was het bedrijf gevestigd in Rotterdam. In 1945 kwam hier ook nog de transport per boot en vliegtuig bij kijken. Koot maakte een mooie groei door en de naam begon zich uit te breiden door heel Nederland, zo ook in het mooie Groningen. Na een splitsing van het
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? Door vakkundige verhuizers en tientallen jaren ervaring in de verhuisbranche heeft u met KOOT voldoende ervaring in huis om ieder probleem tot een oplossing te maken.
Wat is je beste advies voor klanten? Voor een vertrouwde, kundige verhuizing kunt u opzoek gaan naar bedrijven die zijn aangesloten bij de branchevereniging voor Erkende Verhuizers. Tevens is het goed om een offerte op te vragen met een vaste prijs. Zo komt u niet voor vervelende verassingen te staan.

Bedrijfslocatie

Verhuisbedrijf Koot

Bedrijvenweg 6a
9791DE Ten Boer
Netherlands

Verhuisbedrijf Koot address Verhuisbedrijf Koot address
NL Ten Boer Bedrijvenweg 6a 9791DE

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
Besloten Vennootschap
Aantal medewerkers
6-10
KvK-nummer
86838830