Holwerda Verhuizingen

Almere / Lelystad / Amersfoort

Holwerda Verhuizingen-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Holwerda is aangesloten bij Top Movers, een landelijk opererende organisatie en waarborgt haar service via een aantal kwaliteitsgaranties. De selecte groep aangesloten verhuisbedrijven bieden samen een landelijke dekking. Holwerda Top Movers is uw aangewezen partner voor zakelijke- en particuliere verhuizingen binnen de regio’s Almere, Amersfoort en Lelystad.

Projectfoto's

Holwerda Verhuizingen-1
Holwerda Verhuizingen-2
Holwerda Verhuizingen-3

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe bent u begonnen met het bedrijf?

In 1917 begon Holwerda met zijn verhuisdiensten in Friesland. We hadden toen reeds jarenlang ervaring met transport. Na de inpoldering vestigde Holwerda zich op Flevoland. Door jarenlange ervaring, scholing en kwaliteitsverbetering heeft Holwerda zich ontwikkeld tot een Erkende Verhuizer welke kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan. Inmiddels heeft het werkgebied zich uitgebreid naar Flevoland, Noordoostpolder, Gooi- en Eemland. Tevens is Holwerda aangesloten bij Top Movers.

Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf?

Top Movers is een landelijk opererende organisatie en waarborgt haar service via een aantal kwaliteitsgaranties. De selecte groep aangesloten verhuisbedrijven bieden samen een landelijke dekking. Holwerda Top Movers is uw aangewezen partner voor zakelijke- en particuliere verhuizingen binnen de regio’s Almere, Amersfoort en Lelystad.

Wat is uw beste advies voor klanten?

Voor alle verhuizingen, groot, klein, van 1 item tot een volledige inventaris: Bel Holwerda Top Movers voor een passend advies en tarief op maat.

Hoe bent u begonnen met het bedrijf? In 1917 begon Holwerda met zijn verhuisdiensten in Friesland. We hadden toen reeds jarenlang ervaring met transport. Na de inpoldering vestigde Holwerda zich op Flevoland. Door jarenlange ervaring, scholing en kwaliteitsverbetering heeft Holwerda zich ontwikkeld tot een Erkende Verhuizer welke kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan. Inmiddels heeft het werkgebied zich uitgebreid naar Flevoland, Noordoostpolder, Gooi- en Eemland. Tevens is Holwerda aangesloten bij Top Movers.
Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf? Top Movers is een landelijk opererende organisatie en waarborgt haar service via een aantal kwaliteitsgaranties. De selecte groep aangesloten verhuisbedrijven bieden samen een landelijke dekking. Holwerda Top Movers is uw aangewezen partner voor zakelijke- en particuliere verhuizingen binnen de regio’s Almere, Amersfoort en Lelystad.
Wat is uw beste advies voor klanten? Voor alle verhuizingen, groot, klein, van 1 item tot een volledige inventaris: Bel Holwerda Top Movers voor een passend advies en tarief op maat.

Bedrijfslocatie

Holwerda Verhuizingen

Steiger 139
1351 AM Almere
Netherlands

Holwerda Verhuizingen address Holwerda Verhuizingen address
NL Almere Steiger 139 1351 AM

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
B.V.
Aantal medewerkers
11-25
KvK-nummer
39029517