Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Den Haag

Verhuisbedrijf Snelle Jongens-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een gedreven verhuisbedrijf wat zich inzet voor de aanvrager. Ons doel is jou duidelijkheid te bieden en dat je gelijk weet waar je aan toe bent. Hier staat transparantie voorop en een brede klantenservice om je altijd te woord te kunnen staan. Onze verhuizers zijn geselecteerd op basis van: Communicatieve vaardigheden Zelfstandigheid en hoog oplossend vermogem Aantal jaren ervaring als verhuizer Positieve klantbeoordelingen

Projectfoto's

Verhuislift nodig? Die hebben wij!
Veiligheid voor alles!
Wij staan klaar voor u!
☎️ 085 065 5424
???? info@verhuisbedrijfsnellejongens.nl
☎️ 085 065 5424

???? info@verhuisbedrijfsnellejongens.nl

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe bent u begonnen met het bedrijf?

Wij zijn al een aantal jaar actief in deze branche. De ervaring die wij hebben opgedaan in de afgelopen jaren passen wij natuurlijk toe in ons dienst die wij leveren. Wij werken snel, gestructureerd en voorzichtig.

Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf?

Wij staan bekend om ons flexibiliteit. Het kan natuurlijk voorkomen dat u zich bedenkt. Dit kan te maken hebben met de dag van de verhuizing, werkzaamheden en/of benodigdheden. Dit is geen enkel probleem voor ons! Wij kunnen snel schakelen en raken hier niet van van slag. Ook vinden wij het belangrijk dat de meubels van u veilig worden vervoerd. Hiervoor hebben wij spanbanden en verhuisdekens voor extra bescherming. Ook beschikken wij over een verhuislift.

Wat is uw beste advies voor klanten?

Duidelijkheid naar u als klant toe is zeer belangrijk, zodat alles vlekkeloos verloopt. Wij vinden het belangrijk om snel en efficiënt te werk te gaan. Wij kunnen u altijd advies op maat geven, zodat het voor u de voordeligste optie is.

Hoe bent u begonnen met het bedrijf? Wij zijn al een aantal jaar actief in deze branche. De ervaring die wij hebben opgedaan in de afgelopen jaren passen wij natuurlijk toe in ons dienst die wij leveren. Wij werken snel, gestructureerd en voorzichtig.
Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf? Wij staan bekend om ons flexibiliteit. Het kan natuurlijk voorkomen dat u zich bedenkt. Dit kan te maken hebben met de dag van de verhuizing, werkzaamheden en/of benodigdheden. Dit is geen enkel probleem voor ons! Wij kunnen snel schakelen en raken hier niet van van slag. Ook vinden wij het belangrijk dat de meubels van u veilig worden vervoerd. Hiervoor hebben wij spanbanden en verhuisdekens voor extra bescherming. Ook beschikken wij over een verhuislift.
Wat is uw beste advies voor klanten? Duidelijkheid naar u als klant toe is zeer belangrijk, zodat alles vlekkeloos verloopt. Wij vinden het belangrijk om snel en efficiënt te werk te gaan. Wij kunnen u altijd advies op maat geven, zodat het voor u de voordeligste optie is.

Bedrijfslocatie

Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Prins Johan Willem Frisolaan 304
2263 CZ Leidschendam
Netherlands

Verhuisbedrijf Snelle Jongens address Verhuisbedrijf Snelle Jongens address
NL Leidschendam Prins Johan Willem Frisolaan 304 2263 CZ

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
VOF
Aantal medewerkers
11-16
KvK-nummer
80017436