Verhuis & Montage Service Nederland

Woudenberg

Verhuis & Montage Service Nederland-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Verhuis & Montage Service Nederland is door middel van een fusie opgericht op 1 januari 2014 na een jarenlange intensieve samenwerking tussen twee bedrijven. Door deze twee bedrijven samen te voegen werd de dienstverlening geoptimaliseerd. Daarnaast werd de ervaring van beide organisaties gebundeld tot een specialist op het gebied van verhuizingen, meubelmontage, opslag van goederen of archief en facilitaire dienstverlening.

Projectfoto's

Verhuis & Montage Service Nederland-1

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe bent u begonnen met het bedrijf?

Verhuis & Montage Service Nederland is door middel van een fusie opgericht op 1 januari 2014 na een jarenlange intensieve samenwerking tussen twee bedrijven

Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf?

De kracht van VMS is dat door de kennis in de verschillende vakgebieden wij iedere klus de aandacht geven die nodig is. Dit is ook de reden dat ALTIJD één van onze adviseurs langskomt om de opdracht met u te bespreken en een offerte uit te brengen. Dit gebeurt allemaal kosteloos, zodat u alle vrijheid heeft om kennis te maken met VMS!

Wat is uw beste advies voor klanten?

U kunt ons inschakelen voor allerlei soorten verhuizingen, montage van (kantoor) meubilair, opslag van goederen of archief en facilitaire diensten.

Hoe bent u begonnen met het bedrijf? Verhuis & Montage Service Nederland is door middel van een fusie opgericht op 1 januari 2014 na een jarenlange intensieve samenwerking tussen twee bedrijven
Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf? De kracht van VMS is dat door de kennis in de verschillende vakgebieden wij iedere klus de aandacht geven die nodig is. Dit is ook de reden dat ALTIJD één van onze adviseurs langskomt om de opdracht met u te bespreken en een offerte uit te brengen. Dit gebeurt allemaal kosteloos, zodat u alle vrijheid heeft om kennis te maken met VMS!
Wat is uw beste advies voor klanten? U kunt ons inschakelen voor allerlei soorten verhuizingen, montage van (kantoor) meubilair, opslag van goederen of archief en facilitaire diensten.

Bedrijfslocatie

Verhuis & Montage Service Nederland

Laagerfseweg 54A
3931 PG Woudenberg
Netherlands

Verhuis & Montage Service Nederland address Verhuis & Montage Service Nederland address
NL Woudenberg Laagerfseweg 54A 3931 PG

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
bv
Aantal medewerkers
2-5
KvK-nummer
60659246