Hoebert Verhuizingen

Diemen

Hoebert Verhuizingen-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

U wilt een zorgeloze verhuizing? Daar helpen wij u bij. Verhuizen is een vak en Hoebert Verhuizingen verstaat dit vak al meer dan een halve eeuw. Al sinds de start van ons familiebedrijf in 1953 bieden wij maatwerk, omdat uw wensen, spullen en woning nu eenmaal uniek zijn. Particulieren en bedrijven, binnen- en buitenland: wij kunnen iedereen optimaal van dienst zijn. Of het nu gaat om een grote of een kleine verhuizing, dankzij onze service en jarenlange ervaring kunt u zorgeloos verhuizen.

Projectfoto's

Hoebert Verhuizingen-1
Hoebert Verhuizingen-2
Hoebert Verhuizingen-3

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe bent u begonnen met het bedrijf?

In 1953 richtte Willem Hoebert een besteldienst op en begon met het vervoeren van pakketjes ''door de gehele stad''. De basis was gelegd en de eerste kleine vrachtwagen al snel een feit. Met houten verhuiskisten en touw en blok in de aanslag kon het echte verhuizen beginnen.

Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf?

Al meer dan 60 jaar verzorgen wij particuliere verhuizingen. Van die ervaring profiteert u al vanaf de eerste kennismaking. Voor u is verhuizen een vrij unieke en ingrijpende gebeurtenis waar van alles bij komt kijken. Daarom helpen we u zo goed mogelijk van begin tot eind.

Wat is uw beste advies voor klanten?

Iedere verhuizing is anders. Dat weten wij maar al te goed. Ons doel is dan ook om iedere verhuizing door optimaal gebruik van onze kennis en ervaring zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Denk aan materialen als meubelhondjes, garderobeboxen, matrashoezen, verhuisliften en natuurlijk de nodige verhuisdozen en inpakpapier om uw inboedel optimaal te beschermen. Wilt u de kleine spullen zelf inpakken of geeft u dit liever uit handen? En het de- en monteren van meubilair?

Hoe bent u begonnen met het bedrijf? In 1953 richtte Willem Hoebert een besteldienst op en begon met het vervoeren van pakketjes ''door de gehele stad''. De basis was gelegd en de eerste kleine vrachtwagen al snel een feit. Met houten verhuiskisten en touw en blok in de aanslag kon het echte verhuizen beginnen.
Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf? Al meer dan 60 jaar verzorgen wij particuliere verhuizingen. Van die ervaring profiteert u al vanaf de eerste kennismaking. Voor u is verhuizen een vrij unieke en ingrijpende gebeurtenis waar van alles bij komt kijken. Daarom helpen we u zo goed mogelijk van begin tot eind.
Wat is uw beste advies voor klanten? Iedere verhuizing is anders. Dat weten wij maar al te goed. Ons doel is dan ook om iedere verhuizing door optimaal gebruik van onze kennis en ervaring zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Denk aan materialen als meubelhondjes, garderobeboxen, matrashoezen, verhuisliften en natuurlijk de nodige verhuisdozen en inpakpapier om uw inboedel optimaal te beschermen. Wilt u de kleine spullen zelf inpakken of geeft u dit liever uit handen? En het de- en monteren van meubilair?

Bedrijfslocatie

Hoebert Verhuizingen

Stammerkamp 6
1112 VH Diemen
Netherlands

Hoebert Verhuizingen address Hoebert Verhuizingen address
NL Diemen Stammerkamp 6 1112 VH

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
BV
Aantal medewerkers
6-10
KvK-nummer
33254230