Oranjeverhuizers

Rotterdam/Amsterdam/Antwerpen

Oranjeverhuizers-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Oranjeverhuizers biedt haar verhuisservice wereldwijd aan. Wij begeleiden uw emigratie en remigratie van en naar Europa op zeer praktische wijze. Wij hebben diverse specialisten ter beschikking welke uw verhuizing gedurende het gehele traject begeleiden. U heeft nergens omkijken naar. Wij bieden u diverse opties aan om uw internationale verhuizing uit te voeren. Zo kunt u kiezen voor een volledig verzorgd pakket of voor een verhuizing waarbij u zelf veel doet of iets daartussen.

Projectfoto's

Er zijn geen foto's geplaatst voor dit bedrijf

Reviews

9,3
Bekijk 1 review
Kwaliteit
10.0
Service
10.0
Prijs / kwaliteit
8.0
10 1 9.3 1
Goed georganiseerd, snel geregeld.
Geschreven door Meredith Willems op vrijdag 14 januari 2022 om 15:06:48
9.3
9.3 10 1
Oranjeverhuizers VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

Plezierig en accuraat contact per mail of app. Ze zijn klantgericht, flexibel, denken mee. Alles uitstekend georganiseerd. Wederom erg tevreden. Ik heb nu 3x gebruik gemaakt van hun diensten. Transport van goederen naar Spanje.

Kwaliteit
10
Service
10
Prijs / kwaliteit
8

Vraag & Antwoord

Hoe bent u begonnen met het bedrijf?

Wij zijn in het jaar 2000 begonnen met toen nog 1 kleine verhuisauto. Inmiddels uitgegroeid tot een verhuisbedrijf van formaat! Geen bestemming is ons te ver. Wij verhuizen over land en over zee.

Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf?

- U verhuist met een Erkend Verhuisbedrijf - Wij regelen al het papierwerk voor u - U kunt kiezen uit verschillende opties, van budget tot volledig verzorgd - Wij zijn uitstekend verzekerd

Wat is uw beste advies voor klanten?

Een internationale verhuizing doet men over het algemeen maar één keer. Dan moet het ook goed en vertrouwd kunnen worden uitgevoerd zo vinden wij. Een emigrant/expat heeft al zoveel aan het hoofd en dan is het alleen maar prettig als er een aantal zaken, waaronder de verhuizing, onbezorgd en vrij van stress wordt uitgevoerd.

Hoe bent u begonnen met het bedrijf? Wij zijn in het jaar 2000 begonnen met toen nog 1 kleine verhuisauto. Inmiddels uitgegroeid tot een verhuisbedrijf van formaat! Geen bestemming is ons te ver. Wij verhuizen over land en over zee.
Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf? - U verhuist met een Erkend Verhuisbedrijf - Wij regelen al het papierwerk voor u - U kunt kiezen uit verschillende opties, van budget tot volledig verzorgd - Wij zijn uitstekend verzekerd
Wat is uw beste advies voor klanten? Een internationale verhuizing doet men over het algemeen maar één keer. Dan moet het ook goed en vertrouwd kunnen worden uitgevoerd zo vinden wij. Een emigrant/expat heeft al zoveel aan het hoofd en dan is het alleen maar prettig als er een aantal zaken, waaronder de verhuizing, onbezorgd en vrij van stress wordt uitgevoerd.

Bedrijfslocatie

Oranjeverhuizers

Molendijkseweg 8 B
4401 NM Yerseke
Netherlands

Oranjeverhuizers address Oranjeverhuizers address
NL Yerseke Molendijkseweg 8 B 4401 NM

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
Onbekend
Aantal medewerkers
6-10
KvK-nummer
30218079