Nelogicx

Den Haag

Nelogicx-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Nelogicx is gevestigd in Den Haag. Door onze personeel op te leiden en de nodige kennis en vaardigheden te leren kunnen wij onze klanten een uitstekende service aanbieden. Nelogicx heeft door de jaren heen ervoor gezorgd om alleen nog maar het beste personeel in dienst te hebben, over alle nodige kennis, certificaten en vergunningen te schikken en daarmee onze klanten ervan garanderen hun klus betrouwbaar, veilig en flexibel uit te voeren.

Projectfoto's

Nelogicx-1

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

Nelogicx in Den Haag is een snel groeiende bedrijf. In de tijd van ons bestaan hebben wij ons gespecialiseerd in een breed pakket aan dienstverlening. Bij al onze werkzaamheden hebben wij één motto: ‘het leveren van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs’. Wij verzorgen verhuizingen zowel in Nederland als over de hele wereld. Ook voor nationale en internationale transporten zijn wij graag uw partner.

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

Onze team van verhuizers zijn gepassioneerde en gespecialiseerde vakmannen die grotendeel opgeleid zijn tot het vak verhuizer, handyman of leidinggevend. Het team van Nelogicx heeft in afgelopen jaren vele succesvolle verhuizingen uitgevoerd. We voeren verhuizingen uit door heel Nederland. Onze verhuisservice en verhuizers zijn 7 dagen per week tot uw dienst beschikbaar met meerdere verhuis en vrachtwagens, verhuisliften en opgeleide en professionele verhuizers en vakmannen.

Wat is je beste advies voor klanten?

Er is nog geen antwoord ingevuld.

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? Nelogicx in Den Haag is een snel groeiende bedrijf. In de tijd van ons bestaan hebben wij ons gespecialiseerd in een breed pakket aan dienstverlening. Bij al onze werkzaamheden hebben wij één motto: ‘het leveren van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs’. Wij verzorgen verhuizingen zowel in Nederland als over de hele wereld. Ook voor nationale en internationale transporten zijn wij graag uw partner.
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? Onze team van verhuizers zijn gepassioneerde en gespecialiseerde vakmannen die grotendeel opgeleid zijn tot het vak verhuizer, handyman of leidinggevend. Het team van Nelogicx heeft in afgelopen jaren vele succesvolle verhuizingen uitgevoerd. We voeren verhuizingen uit door heel Nederland. Onze verhuisservice en verhuizers zijn 7 dagen per week tot uw dienst beschikbaar met meerdere verhuis en vrachtwagens, verhuisliften en opgeleide en professionele verhuizers en vakmannen.

Bedrijfslocatie

Nelogicx

Laan van 's-Gravenmade
2495 AJ Den Haag
Netherlands

Nelogicx address Nelogicx address
NL Den Haag Laan van 's-Gravenmade 2495 AJ

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
Onbekend
Aantal medewerkers
2-5
KvK-nummer
74775553