Movexpress

Eindhoven

-
Geen reviews

Partner badge icoonPartner

Movexpress-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, zoek dan niet verder. Movexpress is een team van professionals die begrijpen hoe belangrijk uw bezittingen voor u zijn. Wij werken door heel Nederland, maar doen ook internationale verhuizingen. We hebben meerdere locaties, onder andere in Eindhoven en Den Haag. Onze prioriteit is om u een stressvrije verhuiservaring te bieden, van begin tot eind. Diensten: inpakservice, montageservice en opruimservice

Projectfoto's

Movexpress-1
Movexpress-2
Movexpress-3

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

Na jarenlange ervaring met verhuizingen, logistiek en opslag hebben we besloten dat we een bedrijf wilden opzetten volgens onze visie. Klantvriendelijk, oog voor detail, betrouwbaar zonder te duur te zijn.

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

Wij behandelen iedere keer weer de meubelen en alle ander zaken van onze klant alsof het onze eigen meubelen zijn. Denken mee, geven desgewenst advies.

Wat is je beste advies voor klanten?

Zorg voor een goede planning. Wij helpen u daar graag mee. Als alles goed gepland is geeft dat heel veel rust voor de daadwerkelijke verhuizing.

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? Na jarenlange ervaring met verhuizingen, logistiek en opslag hebben we besloten dat we een bedrijf wilden opzetten volgens onze visie. Klantvriendelijk, oog voor detail, betrouwbaar zonder te duur te zijn.
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? Wij behandelen iedere keer weer de meubelen en alle ander zaken van onze klant alsof het onze eigen meubelen zijn. Denken mee, geven desgewenst advies.
Wat is je beste advies voor klanten? Zorg voor een goede planning. Wij helpen u daar graag mee. Als alles goed gepland is geeft dat heel veel rust voor de daadwerkelijke verhuizing.

Bedrijfslocatie

Movexpress

De Stille Wille 49
5091 WB Oost west en Middelbeers
Netherlands

Movexpress address Movexpress address
NL Oost west en Middelbeers De Stille Wille 49 5091 WB

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
Besloten Vennootschap
Aantal medewerkers
2-5
KvK-nummer
89031962