Moves Logistics

Den Haag

Moves Logistics-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Moves Logistics is een jong bedrijf met gedreven medewerkers. Tevredenheid van de klant en voorzichtigheid tijdens de verhuizing staat bij ons hoog in het vaandel. Wij houden ons voornamelijk bezig met logistieke werkzaamheden. Dit betekent Speciaal en zakelijk vervoer. Hiernaast verhuizen wij ook woningen, kantoorpanden en ruimen wij ook woningen uit. U zou ons bedrijf kunnen omschrijven als: sociaal, jong, gedreven, snugger en vlot. Wij weten dat wij u van dienst kunnen zijn!

Projectfoto's

Particuliere Verhuizing.
Inboedel verplaatsing van een grote kledingwinkel.
Verhuizing van een studentenwoning.
Verhuisdoosverhuur en efficient omgaan met ruimte.

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

Het bedrijf is gestart na een goed gesprek en idee. Met behulp van een externe investeerder wisten wij onze eerste bakbus te kopen. Deze investeerder was naast geldschieter ook nog eens een ervaren verhuizer. Onder leiding van deze man zijn wij gestart met Moves Logistics.

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

Als verhuisbedrijf streven wij ernaar dat uw inboedel veilig bij de bestemming aankomt. Dit doel ten alle tijden nagestreeft. Naast het veilig omgaan met de inboedel van de klant zijn wij sociale personen. Het leukste moment van de klus zijn voor ons de gesprekken met de klant aan het eind van een succesvolle afronding. Hiernaast werken wij netjes en hebben wij respect voor onze medemens.

Wat is je beste advies voor klanten?

Het beste advies wat wij voor de klanten hebben is om gewoon het gesprek met ons aan te gaan. Dan kunnen wij samen kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Hiernaast houden wij altijd rekening met uw persoonlijke situatie en geven wij advies op maat.

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? Het bedrijf is gestart na een goed gesprek en idee. Met behulp van een externe investeerder wisten wij onze eerste bakbus te kopen. Deze investeerder was naast geldschieter ook nog eens een ervaren verhuizer. Onder leiding van deze man zijn wij gestart met Moves Logistics.
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? Als verhuisbedrijf streven wij ernaar dat uw inboedel veilig bij de bestemming aankomt. Dit doel ten alle tijden nagestreeft. Naast het veilig omgaan met de inboedel van de klant zijn wij sociale personen. Het leukste moment van de klus zijn voor ons de gesprekken met de klant aan het eind van een succesvolle afronding. Hiernaast werken wij netjes en hebben wij respect voor onze medemens.
Wat is je beste advies voor klanten? Het beste advies wat wij voor de klanten hebben is om gewoon het gesprek met ons aan te gaan. Dan kunnen wij samen kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Hiernaast houden wij altijd rekening met uw persoonlijke situatie en geven wij advies op maat.

Bedrijfslocatie

Moves Logistics

Weteringplein 10 F
2515 AJ Den Haag
Netherlands

Moves Logistics address Moves Logistics address
NL Den Haag Weteringplein 10 F 2515 AJ

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
Onbekend
Aantal medewerkers
2-5
KvK-nummer
72150831