Mondial Verhuisbedrijf Henneken BV

Zoetermeer

Mondial Verhuisbedrijf Henneken BV-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Mondial Verhuisbedrijf Henneken is DE specialist bij uitstek als het gaat om verhuizingen naar en vanuit Engeland, Londen, Ierland, Schotland en Wales. Jaarlijks voeren wij circa 300 verhuizingen uit naar en vanuit deze bestemmingen. Een modern wagenpark, maar bovenal betrokken en ervaren medewerkers zorgen voor een constant hoge kwaliteit. Verhuizen is en blijft immers mensenwerk.

Projectfoto's

Mondial Verhuisbedrijf Henneken BV-1
Mondial Verhuisbedrijf Henneken BV-2
Mondial Verhuisbedrijf Henneken BV-3

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe bent u begonnen met het bedrijf?

Verhuisbedrijf Henneken is opgericht in 1870 en daarmee een van de oudste verhuisbedrijven in de regio. Vanaf de eerste dag hebben we een eenvoudige filosofie, waar we heilig in geloven: “doe je werk goed, dan komt de klant terug”. Het is niet voor niets dat wij zoveel oude trouwe klanten hebben die steeds weer graag met ons verhuizen.

Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf?

Henneken is verhuisbedrijf van het jaar geworden! Op basis van klantbeoordelingen en beoordelingen door collega's.

Wat is uw beste advies voor klanten?

Verhuizen is een groot project en kan veel stress opleveren. Daarom hebben wij een verhuischecklist gemaakt waarmee het verhuisproject overzichtelijk wordt en een deel van de stress wegneemt. De checklist is opgebouwd uit verschillende fases; ‘Ik ga verhuizen’, 4 tot 2 weken voor mijn verhuizing, 2 weken voor mijn verhuizing, 1 week voor mijn verhuizing, 1 dag voor mijn verhuizing, verhuisdag en na aankomst in mijn nieuwe woning.

Hoe bent u begonnen met het bedrijf? Verhuisbedrijf Henneken is opgericht in 1870 en daarmee een van de oudste verhuisbedrijven in de regio. Vanaf de eerste dag hebben we een eenvoudige filosofie, waar we heilig in geloven: “doe je werk goed, dan komt de klant terug”. Het is niet voor niets dat wij zoveel oude trouwe klanten hebben die steeds weer graag met ons verhuizen.
Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf? Henneken is verhuisbedrijf van het jaar geworden! Op basis van klantbeoordelingen en beoordelingen door collega's.
Wat is uw beste advies voor klanten? Verhuizen is een groot project en kan veel stress opleveren. Daarom hebben wij een verhuischecklist gemaakt waarmee het verhuisproject overzichtelijk wordt en een deel van de stress wegneemt. De checklist is opgebouwd uit verschillende fases; ‘Ik ga verhuizen’, 4 tot 2 weken voor mijn verhuizing, 2 weken voor mijn verhuizing, 1 week voor mijn verhuizing, 1 dag voor mijn verhuizing, verhuisdag en na aankomst in mijn nieuwe woning.

Bedrijfslocatie

Mondial Verhuisbedrijf Henneken BV

Goudstraat 51
2718 RD Zoetermeer
Netherlands

Mondial Verhuisbedrijf Henneken BV address Mondial Verhuisbedrijf Henneken BV address
NL Zoetermeer Goudstraat 51 2718 RD

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
BV
Aantal medewerkers
15-20
KvK-nummer
27150668