verhuisservice123

Saturnusstraat 9, 2516AD Den Haag

-
Geen reviews

Partner badge icoonPartner

verhuisservice123-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Ontdek Verhuisservice123: jouw betrouwbare partner voor vlotte en zorgeloze verhuizingen. Ervaar professionaliteit, efficiëntie en eerlijke tarieven. Van particulier tot bedrijf, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw verhuisbehoeften. Kies voor gemak, kies voor Verhuisservice123.

Projectfoto's

verhuisservice123-1
verhuisservice123-2

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

Na jarenlange ervaring als toegewijde verhuizers, hebben twee gepassioneerde mannen besloten om hun eigen weg in te slaan. Met honderden succesvolle verhuizingen op hun naam, hebben ze nu de krachten gebundeld en zijn ze hun eigen verhuisbedrijf begonnen. Gedreven door een diepgewortelde toewijding aan klanttevredenheid en een schat aan expertise, staan deze ondernemers klaar om hun klanten een persoonlijke, professionele en stressvrije verhuiservaring te bieden.

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

* Ervaring: Jarenlange expertise in diverse verhuizingen. * Klantgerichtheid: Focus op klanttevredenheid en op maat gemaakte oplossingen. * Efficiëntie: Snelle en georganiseerde uitvoering van verhuizingen. * Zorgvuldigheid: Grote aandacht voor de bescherming van bezittingen tegen schade. * Positieve Beoordelingen: Positieve feedback van tevreden klanten. * Scherpe Prijzen: Concurrentieel geprijsd met behoud van kwaliteit. * Eerlijke Tarieven: Transparant en zonder verborgen kosten.

Wat is je beste advies voor klanten?

Kies een verhuisbedrijf op basis van ervaring, klantgerichtheid, en transparantie in tarieven. Vraag om aanbevelingen, lees beoordelingen en communiceer helder over jouw specifieke behoeften voor een soepele en stressvrije verhuiservaring.

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? Na jarenlange ervaring als toegewijde verhuizers, hebben twee gepassioneerde mannen besloten om hun eigen weg in te slaan. Met honderden succesvolle verhuizingen op hun naam, hebben ze nu de krachten gebundeld en zijn ze hun eigen verhuisbedrijf begonnen. Gedreven door een diepgewortelde toewijding aan klanttevredenheid en een schat aan expertise, staan deze ondernemers klaar om hun klanten een persoonlijke, professionele en stressvrije verhuiservaring te bieden.
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? * Ervaring: Jarenlange expertise in diverse verhuizingen. * Klantgerichtheid: Focus op klanttevredenheid en op maat gemaakte oplossingen. * Efficiëntie: Snelle en georganiseerde uitvoering van verhuizingen. * Zorgvuldigheid: Grote aandacht voor de bescherming van bezittingen tegen schade. * Positieve Beoordelingen: Positieve feedback van tevreden klanten. * Scherpe Prijzen: Concurrentieel geprijsd met behoud van kwaliteit. * Eerlijke Tarieven: Transparant en zonder verborgen kosten.
Wat is je beste advies voor klanten? Kies een verhuisbedrijf op basis van ervaring, klantgerichtheid, en transparantie in tarieven. Vraag om aanbevelingen, lees beoordelingen en communiceer helder over jouw specifieke behoeften voor een soepele en stressvrije verhuiservaring.

Bedrijfslocatie

verhuisservice123

Saturnusstraat 9
2516AD Den Haag
Netherlands

verhuisservice123 address verhuisservice123 address
NL Den Haag Saturnusstraat 9 2516AD

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
B.V.
Aantal medewerkers
10-20
KvK-nummer
91663636