verhuisservice123

Saturnusstraat 9, 2516AD Den Haag

8,0
Bekijk 3 reviews

Partner badge icoonPartner

verhuisservice123-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Ontdek Verhuisservice123: jouw betrouwbare partner voor vlotte en zorgeloze verhuizingen. Ervaar professionaliteit, efficiëntie en eerlijke tarieven. Van particulier tot bedrijf, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw verhuisbehoeften. Kies voor gemak, kies voor Verhuisservice123.

Projectfoto's

verhuisservice123-1
verhuisservice123-2
verhuisservice123-3
verhuisservice123-4

Reviews

8,0
Bekijk 3 reviews
Kwaliteit
8.0
Service
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
10 1 8 3
Onderstaande reviews zijn geschreven door consumenten die een offerteaanvraag hebben gedaan op onze website. Alle reviews die voldoen aan onze richtlijnen worden gepubliceerd.
Nette jongens en heel beleefd. Alles keurig grdaan
Geschreven door Angelina op zaterdag 1 juni 2024 om 21:02:45
8.0
8 10 1
verhuisservice123 VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

Keurig netjes gedaan

Kwaliteit
8
Service
8
Prijs / kwaliteit
8
Deze verhuisservice doet simpelweg wat het beloofd
Geschreven door Alberto op vrijdag 3 mei 2024 om 19:59:37
10.0
10 10 1
verhuisservice123 VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

Deze verhuisservice doet simpelweg wat het beloofd. Alle werkzaamheden zijn nauwkeurig uitgevoerd, daarnaast zijn Frans en zijn twee andere collega's goed omgegaan met mijn spullen en is alles goed ingepakt met de nodige materialen. Kortom het was een vlotte verhuizing. Zeker aanteraden!

Kwaliteit
10
Service
10
Prijs / kwaliteit
10
Aardige jongens, niet erg ervaren
Geschreven door Renske op dinsdag 23 april 2024 om 09:18:09
6.0
6 10 1
verhuisservice123 VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

Een aantal lastige zaken (zoals het matras) waar we de verhuizers voor hadden ingehuurd, bleken voor de verhuizers te lastig, waardoor we het uiteindelijk toch zelf moesten doen.

Kwaliteit
6
Service
6
Prijs / kwaliteit
6

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

Na jarenlange ervaring als toegewijde verhuizers, hebben twee gepassioneerde mannen besloten om hun eigen weg in te slaan. Met honderden succesvolle verhuizingen op hun naam, hebben ze nu de krachten gebundeld en zijn ze hun eigen verhuisbedrijf begonnen. Gedreven door een diepgewortelde toewijding aan klanttevredenheid en een schat aan expertise, staan deze ondernemers klaar om hun klanten een persoonlijke, professionele en stressvrije verhuiservaring te bieden.

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

* Ervaring: Jarenlange expertise in diverse verhuizingen. * Klantgerichtheid: Focus op klanttevredenheid en op maat gemaakte oplossingen. * Efficiëntie: Snelle en georganiseerde uitvoering van verhuizingen. * Zorgvuldigheid: Grote aandacht voor de bescherming van bezittingen tegen schade. * Positieve Beoordelingen: Positieve feedback van tevreden klanten. * Scherpe Prijzen: Concurrentieel geprijsd met behoud van kwaliteit. * Eerlijke Tarieven: Transparant en zonder verborgen kosten.

Wat is je beste advies voor klanten?

Kies een verhuisbedrijf op basis van ervaring, klantgerichtheid, en transparantie in tarieven. Vraag om aanbevelingen, lees beoordelingen en communiceer helder over jouw specifieke behoeften voor een soepele en stressvrije verhuiservaring.

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? Na jarenlange ervaring als toegewijde verhuizers, hebben twee gepassioneerde mannen besloten om hun eigen weg in te slaan. Met honderden succesvolle verhuizingen op hun naam, hebben ze nu de krachten gebundeld en zijn ze hun eigen verhuisbedrijf begonnen. Gedreven door een diepgewortelde toewijding aan klanttevredenheid en een schat aan expertise, staan deze ondernemers klaar om hun klanten een persoonlijke, professionele en stressvrije verhuiservaring te bieden.
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? * Ervaring: Jarenlange expertise in diverse verhuizingen. * Klantgerichtheid: Focus op klanttevredenheid en op maat gemaakte oplossingen. * Efficiëntie: Snelle en georganiseerde uitvoering van verhuizingen. * Zorgvuldigheid: Grote aandacht voor de bescherming van bezittingen tegen schade. * Positieve Beoordelingen: Positieve feedback van tevreden klanten. * Scherpe Prijzen: Concurrentieel geprijsd met behoud van kwaliteit. * Eerlijke Tarieven: Transparant en zonder verborgen kosten.
Wat is je beste advies voor klanten? Kies een verhuisbedrijf op basis van ervaring, klantgerichtheid, en transparantie in tarieven. Vraag om aanbevelingen, lees beoordelingen en communiceer helder over jouw specifieke behoeften voor een soepele en stressvrije verhuiservaring.

Bedrijfslocatie

verhuisservice123

Saturnusstraat 9
2516AD Den Haag
Netherlands

verhuisservice123 address verhuisservice123 address
NL Den Haag Saturnusstraat 9 2516AD

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
B.V.
Aantal medewerkers
10-20
KvK-nummer
91663636