West Friese Verhuisservice

Den Haag Amsterdam Utrecht

6,7
Bekijk 4 reviews

Partner badge icoonPartner

West Friese Verhuisservice-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een dynamisch familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het verhuisvak met locatie's in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Wij hebben een breed aanbod en diensten en zijn er voor iedere klant die graag ontzorgd wil worden door een betrouwbare partner voor een betaalbare prijs. Wij hanteren concurrerende, eerlijke en heldere tarieven zonder addertjes onder het gras en wij komen (indien gewenst) graag bij u op bezoek voor een vrijblijvende taxatie en offerte.

Projectfoto's

West Friese Verhuisservice-1
West Friese Verhuisservice-2
West Friese Verhuisservice-3
West Friese Verhuisservice-4

Reviews

6,7
Bekijk 4 reviews
Kwaliteit
8.0
Service
5.0
Prijs / kwaliteit
7.0
10 1 6.7 4
Onderstaande reviews zijn geschreven door consumenten die een offerteaanvraag hebben gedaan op onze website. Alle reviews die voldoen aan onze richtlijnen worden gepubliceerd.
binnenhalen offerte top na de verhuizing flop
Geschreven door Annelies op zondag 26 mei 2024 om 08:16:47
4.0
4 10 1
West Friese Verhuisservice VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

De West Friese verhuisservice wordt uitgevoerd onder de naam Fast 'n Easy Movers. Op 10 april 2024 kwamen drie verhuizers ipv vier waardoor de verhuizers later op de dag klaar waren. Ze hebben daardoor nog een heleboel zaken in de oude woning laten zitten. Het bedrag moest per pin betaald worden inclusief de borg voor de verhuisdozen. Deze dozen moesten binnen een maand aangemeld zijn voor teruggave. Aan alles heb ik voldaan echter krijg ik de borg van € 125,00 nog steeds niet teruggestort. de WhatsApp en email berichten worden niet beantwoord. Ik hoop dat de borg nog terugbetaald wordt.

Kwaliteit
6
Service
2
Prijs / kwaliteit
4
Zeer ontstemd.
Geschreven door Joop op zondag 21 april 2024 om 20:09:28
5.3
5.3 10 1
West Friese Verhuisservice VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

Harde snelle vriendelijke werkers. Groot minpunt, na ruim vier weken zijn de verhuisdozen nog niet opgehaald dus ben bang dat ik naar die borg van 150 euro kan fluiten. Vele xlen op allerlei manieren contact proberen op te nemen maar krijg geen reactie meer nadat ik wel te horen kreeg dat als ze in de regio zijn ze langskomen. Zit nu met 50 dozen ingepakt op een klein balkonnetje en hoop dat ze niet vochtig worden want is ook meegedeeld dat als dat het geval is wij de borg niet terug krijgen. Wij zijn hier zeer ontstemd over vooral omdat beloofd is dat als we alles uitgepakt hadden de dozen na berichtgeving meteen opgehaald zouden worden.

Kwaliteit
8
Service
2
Prijs / kwaliteit
6
Reactie van West Friese Verhuisservice
woensdag 24 april 2024 om 18:05:34

Goedendag mevrouw Muller, Hartelijk dank voor uw bericht. We zijn blij te horen dat u uw verhuizing zo prettig heeft ervaren. Als bedrijf doen wij graag meer voor onze klant. Natuurlijk begrijpen wij ook dat u het contact met onze taxateur erg prettig heeft ervaren. Naar aanleiding van uw vragen is hij vóór uw verhuizing meermalen bij u langs geweest voor allerhande vragen (zoals een extra rol pakpapier en schilderijkokers). Daarbij is hij na uw verhuizing vijf maal langs geweest ter afronding van uw betaling, omdat u niet per pin en bank kon/wenste te betalen en niet voldoende contant kon opnemen. Zoals wij u echter al verschillende malen hebben uitgelegd komt hij niet nogmaals bij u langs, ook niet steeds als u een paar verhuisdozen leeg heeft. Wij betreuren dan ook uw cijfer voor de service. Zoals bekend halen wij altijd in éénmaal alle verhuisdozen bij een klant op. Uw verhuisdozen zijn nadat u vorige week liet weten dat zij allemaal leeg waren gelijk bij u opgehaald.

Goed gegaan
Geschreven door Wim op vrijdag 19 april 2024 om 18:45:15
7.3
7.3 10 1
West Friese Verhuisservice VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

Goed gegaan dankzij advies mijnerzijds.

Kwaliteit
8
Service
6
Prijs / kwaliteit
8
Reactie van West Friese Verhuisservice
dinsdag 23 april 2024 om 07:58:11

Goedendag meneer Henzen, Hartelijk dank voor uw positieve review. Het was inderdaad heel prettig dat u ons informeerde daar in uw gemeente de stroom tijdens uw verhuisdag tijdelijk afgesloten zou worden. Met de inzet van de externe verhuislift konden we uw verhuizing soepel afronden. Wij wensen u veel woonplezier toe!

geweldig goed gegaan
Geschreven door Frans op vrijdag 2 februari 2024 om 20:32:15
10.0
10 10 1
West Friese Verhuisservice VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

De heer Krijn Hooiveld was heel toegankelijk en kwam persoonlijk langs en deed alles naar mijn wens, heel fijn dat wij een vaste prijs afspraak hadden gemaakt en de verhuizing was zeer ontspannen en netjes verlopen, voorzichtig ingepakt en zeer vriendelijke nette verhuizers!

Kwaliteit
10
Service
10
Prijs / kwaliteit
10

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

Van een klein verhuisbedrijf zijn wij inmiddels uitgegroeid naar een dynamisch familiebedrijf. Wij zijn gegroeid naar verschillende locaties waaronder een eigen opslaglocatie. De diensten die wij aanbieden zijn naast verhuizingen inmiddels uitgebreid met lang en kort durende opslag en ontruimingen. Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd waar wij gebruik van kunnen maken zoals klussendiensten, hoveniersbedrijven, schoonmaakdiensten en kringloopbedrijven waar wij overtollig meubilair brengen.

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

- Concurrerende, eerlijke en heldere tarieven zonder addertjes onder het gras - Ouderwetse degelijke kwaliteit met gebruik van nieuwerwetse techniek - Bezoek voor een vrijblijvende taxatie en offerte - Binnen 24 uur een offerte of prijsindicatie in de mail - Breed scala aan diensten, waaronder een eigen opslaglocatie

Wat is je beste advies voor klanten?

Beslis niet te snel, maar laat u goed voorlichten door verschillende partijen. Vergelijk de verschillende aanbiedingen niet alleen op prijs, maar ook op de verdere voorwaarden en kijk uit voor verborgen kosten. Hou er rekening mee dat als een partij niet op bezoek is geweest de prijs nooit 100% gegarandeerd is.

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? Van een klein verhuisbedrijf zijn wij inmiddels uitgegroeid naar een dynamisch familiebedrijf. Wij zijn gegroeid naar verschillende locaties waaronder een eigen opslaglocatie. De diensten die wij aanbieden zijn naast verhuizingen inmiddels uitgebreid met lang en kort durende opslag en ontruimingen. Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd waar wij gebruik van kunnen maken zoals klussendiensten, hoveniersbedrijven, schoonmaakdiensten en kringloopbedrijven waar wij overtollig meubilair brengen.
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? - Concurrerende, eerlijke en heldere tarieven zonder addertjes onder het gras - Ouderwetse degelijke kwaliteit met gebruik van nieuwerwetse techniek - Bezoek voor een vrijblijvende taxatie en offerte - Binnen 24 uur een offerte of prijsindicatie in de mail - Breed scala aan diensten, waaronder een eigen opslaglocatie
Wat is je beste advies voor klanten? Beslis niet te snel, maar laat u goed voorlichten door verschillende partijen. Vergelijk de verschillende aanbiedingen niet alleen op prijs, maar ook op de verdere voorwaarden en kijk uit voor verborgen kosten. Hou er rekening mee dat als een partij niet op bezoek is geweest de prijs nooit 100% gegarandeerd is.

Bedrijfslocatie

West Friese Verhuisservice

Berkenlaan 18
1602SV Enkhuizen
Netherlands

West Friese Verhuisservice address West Friese Verhuisservice address
NL Enkhuizen Berkenlaan 18 1602SV

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
Onbekend
Aantal medewerkers
2-5
KvK-nummer
75976447