Vlaming Verhuizingen

Diemen

Vlaming Verhuizingen-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Vlaming Verhuisbedrijf is een van de grotere zelfstandige verhuizers in de regio Amsterdam. Via samenwerking met andere verhuisbedrijven garanderen wij een nationale dekking.

Projectfoto's

Vlaming Verhuizingen-1
Vlaming Verhuizingen-2
Vlaming Verhuizingen-3

Reviews

10,0
Bekijk 1 review
Kwaliteit
10.0
Service
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
10 1 10 1
Onderstaande reviews zijn geschreven door consumenten die een offerteaanvraag hebben gedaan op onze website. Alle reviews die voldoen aan onze richtlijnen worden gepubliceerd.
Topbedrijf
Geschreven door Corina op zaterdag 11 januari 2020 om 01:38:14
10.0
10 10 1
Vlaming Verhuizingen VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

Stipt op tijd, heel netjes en voorzichtig met de spullen, doorpakkers en bijzonder vriendelijk. Alles direct op de juiste plek gezet. Ik zou dit bedrijf voor elke verhuizing inhuren

Kwaliteit
10
Service
10
Prijs / kwaliteit
10
Reactie van Vlaming Verhuizingen
dinsdag 14 januari 2020 om 10:32:18

Dank je wel voor je beoordeling! Wij staan in de startblokken voor een volgende opdracht!

Vraag & Antwoord

Hoe bent u begonnen met het bedrijf?

Onder de kreet “kruierij” begon Jacob Vlaming al in 1885 met paard en wagen goederen te transporteren van en naar Amsterdam. Een paar generaties, heel wat innovaties en 130 jaar ervaring later, is verhuisbedrijf Vlaming uitgegroeid tot een gerenommeerd verhuisbedrijf met in het wagenpark luchtgeveerde vrachtwagens en een verhuiswagen met autolaadkraan. Ook voor de opslag van uw eigendommen, bent u bij Vlaming aan het juiste adres. Wij tenslotte pas tevreden, als u ook tevreden bent.

Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf?

Wanneer u volledig ontzorgd wilt worden, bent u bij Vlaming aan het juiste adres. U levert de sleutel bij ons in en binnen drie dagen staan al uw goederen in de kasten op de nieuwe locatie.

Wat is uw beste advies voor klanten?

Verhuizen staat in de top 3 van stressvolle momenten, terecht of onterecht. Verhuisbedrijf Vlaming wil graag bijdragen aan een soepele verhuizing met zo min mogelijk stress voor u.

Hoe bent u begonnen met het bedrijf? Onder de kreet “kruierij” begon Jacob Vlaming al in 1885 met paard en wagen goederen te transporteren van en naar Amsterdam. Een paar generaties, heel wat innovaties en 130 jaar ervaring later, is verhuisbedrijf Vlaming uitgegroeid tot een gerenommeerd verhuisbedrijf met in het wagenpark luchtgeveerde vrachtwagens en een verhuiswagen met autolaadkraan. Ook voor de opslag van uw eigendommen, bent u bij Vlaming aan het juiste adres. Wij tenslotte pas tevreden, als u ook tevreden bent.
Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf? Wanneer u volledig ontzorgd wilt worden, bent u bij Vlaming aan het juiste adres. U levert de sleutel bij ons in en binnen drie dagen staan al uw goederen in de kasten op de nieuwe locatie.
Wat is uw beste advies voor klanten? Verhuizen staat in de top 3 van stressvolle momenten, terecht of onterecht. Verhuisbedrijf Vlaming wil graag bijdragen aan een soepele verhuizing met zo min mogelijk stress voor u.

Bedrijfslocatie

Vlaming Verhuizingen

Stammerdijk 24
1112 AB Diemen
Netherlands

Vlaming Verhuizingen address Vlaming Verhuizingen address
NL Diemen Stammerdijk 24 1112 AB

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
VOF
Aantal medewerkers
11-25
KvK-nummer
33271796