Mobiele opslag

Groningen

Mobiele opslag-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Er is nog geen informatie ingevuld.

Projectfoto's

Mobiele opslag-1
Mobiele opslag-2

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

Mobiele opslag is gevestigd in Groningen. Wij zorgen voor opslag voor de deur of opslag in een verwarmde en beveiligde loods. Wij hebben ervaren dat het inpakken, opslaan en uitpakken van spullen veel tijd kost. Daarom zijn wij op het idee gekomen om mobiele opslag boxen te verhuren. Wij willen het jou gemakkelijk maken! Als je kiest voor mobiele opslag hoef jij je niet bezig te houden met de huur van een bus of aanhanger en je spullen maar één keer in en uit te laden.

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

Voordelen mobiele opslag -Je hoeft geen bus of aanhanger te huren en je hoeft niet zelf te rijden. Wij bezorgen de opslagbox voor je woning, bedrijf of evenement en halen de opslagbox weer op -Je spullen staan in onze beveiligde, droge opslagruimte of afgesloten voor je deur. -Je hoeft je spullen maar 1 keer in en uit te laden. -Je kunt altijd bij jouw spullen.

Wat is je beste advies voor klanten?

Geen gesjouw, wij komen naar jou! Mobiele opslag is de oplossing voor het makkelijk opslaan van spullen.

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? Mobiele opslag is gevestigd in Groningen. Wij zorgen voor opslag voor de deur of opslag in een verwarmde en beveiligde loods. Wij hebben ervaren dat het inpakken, opslaan en uitpakken van spullen veel tijd kost. Daarom zijn wij op het idee gekomen om mobiele opslag boxen te verhuren. Wij willen het jou gemakkelijk maken! Als je kiest voor mobiele opslag hoef jij je niet bezig te houden met de huur van een bus of aanhanger en je spullen maar één keer in en uit te laden.
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? Voordelen mobiele opslag -Je hoeft geen bus of aanhanger te huren en je hoeft niet zelf te rijden. Wij bezorgen de opslagbox voor je woning, bedrijf of evenement en halen de opslagbox weer op -Je spullen staan in onze beveiligde, droge opslagruimte of afgesloten voor je deur. -Je hoeft je spullen maar 1 keer in en uit te laden. -Je kunt altijd bij jouw spullen.
Wat is je beste advies voor klanten? Geen gesjouw, wij komen naar jou! Mobiele opslag is de oplossing voor het makkelijk opslaan van spullen.

Bedrijfslocatie

Mobiele opslag

Winschoterdiep 171
9724 GS Groningen
Netherlands

Mobiele opslag address Mobiele opslag address
NL Groningen Winschoterdiep 171 9724 GS

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
Onbekend
Aantal medewerkers
2-5
KvK-nummer
78394139