C. van Dijk Verhuizingen BV

Berkel en Rodenrijs

C. van Dijk Verhuizingen BV-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een familiebedrijf en actief sinds 1927 en uitgegroeid tot een begrip in de verhuiswereld. Vakkundige werknemers, hedendaags verhuismateriaal en een enorme dosis ervaring en Know-how. Dit maakt C. van Dijk Verhuizingen BV een kwalitatief hoogstaande onderneming die de vele verschillende aspecten van het verhuisvak tot in de finesses beheerst.

Projectfoto's

Er zijn geen foto's geplaatst voor dit bedrijf

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe bent u begonnen met het bedrijf?

Wij zijn een familiebedrijf en actief sinds 1927 en uitgegroeid tot een begrip in de verhuiswereld.

Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf?

Wilt u verhuizen van oost naar west of van noord naar zuid of binnen dezelfde gemeente en ziet u door de bomen het bos niet meer, wij maken van uw verhuizing onze zorg! Of u nu van of naar een appartement, eengezinswoning of naar een vrijstaande woning wilt verhuizen. We voeren de verhuizing discreet uit en wij kunnen de zorgen grotendeels bij u weg nemen.

Wat is uw beste advies voor klanten?

De Erkende Verhuizer is het verhuisbedrijf wat voldoet aan de kwaliteitseisen van de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dat houdt in dat het bedrijf regelmatig wordt getoetst op een groot aantal aspecten die te maken hebben met: - Kwaliteit - Milieu - Veiligheid. Erkende verhuizers werken volgens de algemene voorwaarden voor verhuizingen 2006 en de Algemene Voorwaarden Bewaarneming Verhuisgoederen 2006. Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

Hoe bent u begonnen met het bedrijf? Wij zijn een familiebedrijf en actief sinds 1927 en uitgegroeid tot een begrip in de verhuiswereld.
Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf? Wilt u verhuizen van oost naar west of van noord naar zuid of binnen dezelfde gemeente en ziet u door de bomen het bos niet meer, wij maken van uw verhuizing onze zorg! Of u nu van of naar een appartement, eengezinswoning of naar een vrijstaande woning wilt verhuizen. We voeren de verhuizing discreet uit en wij kunnen de zorgen grotendeels bij u weg nemen.
Wat is uw beste advies voor klanten? De Erkende Verhuizer is het verhuisbedrijf wat voldoet aan de kwaliteitseisen van de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dat houdt in dat het bedrijf regelmatig wordt getoetst op een groot aantal aspecten die te maken hebben met: - Kwaliteit - Milieu - Veiligheid. Erkende verhuizers werken volgens de algemene voorwaarden voor verhuizingen 2006 en de Algemene Voorwaarden Bewaarneming Verhuisgoederen 2006. Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

Bedrijfslocatie

C. van Dijk Verhuizingen BV

Veilingweg 22
2651 BE Berkel en Rodenrijs
Netherlands

C. van Dijk Verhuizingen BV address C. van Dijk Verhuizingen BV address
NL Berkel en Rodenrijs Veilingweg 22 2651 BE

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
BV
Aantal medewerkers
11-25
KvK-nummer
27230282