Dorenbos Verhuizingen

Emmen

-
Geen reviews

Partner badge icoonPartner

Dorenbos Verhuizingen-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Met vertrouwen naar uw verhuizing uitkijken & er met plezier aan terugdenken!

Projectfoto's

Uw verhuizing is onze verhuizing!

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

Met ruim 60 jaar ervaring is Dorenbos Verhuizingen een prachtig familiebedrijf waar kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Sinds april 2022 is Dorenbos Verhuizingen overgenomen door 2 gepassioneerde verhuis-ondernemers, samen goed voor ruim 50 jaar verhuis-ervaring. Zowel de verwarmde loods, de drie moderne verhuisauto’s als alle kwaliteits-verhuizers zijn allemaal meegegaan tijdens de overname. De kwaliteit zoals u die van ons mag verwachten is daarmee gegarandeerd!

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

Wij stellen altijd de wensen van de klant centraal, zodat het advies dat wij geven, altijd passend is en op maat is.

Wat is je beste advies voor klanten?

Laat je goed adviseren door een verhuisadviseur. Wij komen gratis bij je langs voor het bespreken van je verhuiswensen en je krijgt een op maat gemaakte verhuisofferte van ons. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent, zowel qua kosten als qua planning en kun je er vanop aan dat de verhuizing snel en soepel verloopt. Zo kun je met vertrouwen naar je verhuizing uitkijken en er met plezier aan terugdenken!

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? Met ruim 60 jaar ervaring is Dorenbos Verhuizingen een prachtig familiebedrijf waar kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Sinds april 2022 is Dorenbos Verhuizingen overgenomen door 2 gepassioneerde verhuis-ondernemers, samen goed voor ruim 50 jaar verhuis-ervaring. Zowel de verwarmde loods, de drie moderne verhuisauto’s als alle kwaliteits-verhuizers zijn allemaal meegegaan tijdens de overname. De kwaliteit zoals u die van ons mag verwachten is daarmee gegarandeerd!
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? Wij stellen altijd de wensen van de klant centraal, zodat het advies dat wij geven, altijd passend is en op maat is.
Wat is je beste advies voor klanten? Laat je goed adviseren door een verhuisadviseur. Wij komen gratis bij je langs voor het bespreken van je verhuiswensen en je krijgt een op maat gemaakte verhuisofferte van ons. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent, zowel qua kosten als qua planning en kun je er vanop aan dat de verhuizing snel en soepel verloopt. Zo kun je met vertrouwen naar je verhuizing uitkijken en er met plezier aan terugdenken!

Bedrijfslocatie

Dorenbos Verhuizingen

Charles Darwinstraat 3
7825 AB Emmen
Netherlands

Dorenbos Verhuizingen address Dorenbos Verhuizingen address
NL Emmen Charles Darwinstraat 3 7825 AB

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
B.V.
Aantal medewerkers
2-5
KvK-nummer
85085154