Valmas B.V.

Gouda

Valmas B.V.-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Verhuizen is maatwerk Uit ervaring weten wij dat verhuizen maatwerk is. Daarom begint elke verhuizing met het inventariseren van uw wensen: hoe ziet uw ideale verhuizing er uit? Na uw offerteverzoek komen we met deze vraag in het achterhoofd bij u thuis. Tijdens dit bezoek bespreken wij hoe u de verhuizing wilt laten uitvoeren, welke bijzonderheden er zijn, en wij leggen uit hoe wij de verhuizing aanpakken. Hoe omvangrijk of beperkt uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een perfecte verhuizing.

Projectfoto's

Verpakken van een dressoir
Keurig en veilig verpakken van een bankstel
Woont u op een verdieping, geen probleem voor ons.
Wij verhuizen door heel Europa met eigen vakmensen!
Ook uw kunst en antiek pakken wij perfect en erg goed in.
Alle meubels verpakken wij netjes in speciale verhuisdekens

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

Na ruim 13 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij een van de grootste verhuisbedrijven in Nederland zijn we ruim 4 jaar geleden voor onszelf begonnen en maken we ieder jaar een kwalitatieve klanten groei door, door ons kwaliteit van levering. Wij krijgen gemiddeld een 9.4 van onze klanten.

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

Persoonlijk contact, service en dienstverlenend, totale ontzorging van onze klanten, kwaliteit van uitvoering, marktconforme prijzen, perfecte nazorg.

Wat is je beste advies voor klanten?

Te kiezen voor het verhuisbedrijf wat je een goed gevoel geeft, die de oprechte zorg voor zijn klanten heeft en kwaliteit en service levert.

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? Na ruim 13 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij een van de grootste verhuisbedrijven in Nederland zijn we ruim 4 jaar geleden voor onszelf begonnen en maken we ieder jaar een kwalitatieve klanten groei door, door ons kwaliteit van levering. Wij krijgen gemiddeld een 9.4 van onze klanten.
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? Persoonlijk contact, service en dienstverlenend, totale ontzorging van onze klanten, kwaliteit van uitvoering, marktconforme prijzen, perfecte nazorg.
Wat is je beste advies voor klanten? Te kiezen voor het verhuisbedrijf wat je een goed gevoel geeft, die de oprechte zorg voor zijn klanten heeft en kwaliteit en service levert.

Bedrijfslocatie

Valmas B.V.

IJssellaan 227
2806 TJ Gouda
Netherlands

Valmas B.V. address Valmas B.V. address
NL Gouda IJssellaan 227 2806 TJ

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
BV
Aantal medewerkers
11-25
KvK-nummer
69056315