Ka-di

Ijdenhove

9,0
Bekijk 2 reviews

Partner badge icoonPartner

Ka-di-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

"We zijn een toonaangevend verhuisbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige en betrouwbare verhuisdiensten. Met onze ervaring in de branche hebben we een solide reputatie opgebouwd als een bedrijf dat uitblinkt in professionaliteit, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Bij KA-DI begrijpen we dat verhuizen een spannende en soms stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom streven we ernaar om elke stap van het verhuisproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bel gerust 06 817 44033

Projectfoto's

Ka-di-1
Ka-di-2
Ka-di-3
Ka-di-4
Ka-di-5
Ka-di-1
Ka-di-2
Ka-di-3
Ka-di-4
Ka-di-5

Reviews

9,0
Bekijk 2 reviews
Kwaliteit
9.0
Service
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
10 1 9 2
Onderstaande reviews zijn geschreven door consumenten die een offerteaanvraag hebben gedaan op onze website. Alle reviews die voldoen aan onze richtlijnen worden gepubliceerd.
Super!
Geschreven door Kassandra op maandag 28 augustus 2023 om 20:24:52
10.0
10 10 1
Ka-di VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

Heel snel en goed geregeld

Kwaliteit
10
Service
10
Prijs / kwaliteit
10
goede ervaring
Geschreven door Simon op donderdag 20 juli 2023 om 13:14:04
8.0
8 10 1
Ka-di VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

net bedrijf en nette mensen

Kwaliteit
8
Service
8
Prijs / kwaliteit
8

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

KA-DI is ontstaan uit de ervaring die ik heb opgedaan bij andere verhuisbedrijven waar ik voor heb gewerkt. Met die ervaring besloot ik mijn eigen verhuisbedrijf op te zetten. We begonnen klein, met een paar medewerkers. Ons doel was en is om kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid centraal te stellen. We leverden uitstekende service aan onze klanten en bouwden al snel een goede reputatie op. Na verloop van tijd breidden we onze diensten uit naar zowel particulier als zakelijk.

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

1. Persoonlijke aanpak: We begrijpen dat elke verhuizing uniek is, daarom luisteren we naar uw specifieke behoeften en passen we onze diensten daarop aan. U kunt rekenen op een persoonlijke en op maat gemaakte verhuiservaring. 2. Betrouwbaarheid: Bij KA-DI verhuizingen kunt u vertrouwen op onze betrouwbaarheid. We komen onze afspraken na en zorgen ervoor dat uw bezittingen veilig en op tijd worden verhuisd. 3. Zorgvuldigheid: We behandelen uw persoonlijke bezittingen met de grootste zorg.

Wat is je beste advies voor klanten?

1. Plan vooruit: Begin zo vroeg mogelijk met het plannen van uw verhuizing 2. Maak een checklist: Stel een gedetailleerde checklist op met alle taken die moeten worden uitgevoerd. 3. Ruim op en minimaliseer 4.Etiketteer en organiseer: zorg ervoor dat uw al uw dozen labelt. 5. Kies voor een betrouwbaar verhuisbedrijf zoals KA-DI

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? KA-DI is ontstaan uit de ervaring die ik heb opgedaan bij andere verhuisbedrijven waar ik voor heb gewerkt. Met die ervaring besloot ik mijn eigen verhuisbedrijf op te zetten. We begonnen klein, met een paar medewerkers. Ons doel was en is om kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid centraal te stellen. We leverden uitstekende service aan onze klanten en bouwden al snel een goede reputatie op. Na verloop van tijd breidden we onze diensten uit naar zowel particulier als zakelijk.
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? 1. Persoonlijke aanpak: We begrijpen dat elke verhuizing uniek is, daarom luisteren we naar uw specifieke behoeften en passen we onze diensten daarop aan. U kunt rekenen op een persoonlijke en op maat gemaakte verhuiservaring. 2. Betrouwbaarheid: Bij KA-DI verhuizingen kunt u vertrouwen op onze betrouwbaarheid. We komen onze afspraken na en zorgen ervoor dat uw bezittingen veilig en op tijd worden verhuisd. 3. Zorgvuldigheid: We behandelen uw persoonlijke bezittingen met de grootste zorg.
Wat is je beste advies voor klanten? 1. Plan vooruit: Begin zo vroeg mogelijk met het plannen van uw verhuizing 2. Maak een checklist: Stel een gedetailleerde checklist op met alle taken die moeten worden uitgevoerd. 3. Ruim op en minimaliseer 4.Etiketteer en organiseer: zorg ervoor dat uw al uw dozen labelt. 5. Kies voor een betrouwbaar verhuisbedrijf zoals KA-DI

Bedrijfslocatie

Ka-di

IJdenhove 98
3341 RJ Hendrik-Ido-Ambacht
Netherlands

Ka-di address Ka-di address
NL Hendrik-Ido-Ambacht IJdenhove 98 3341 RJ

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
Onbekend
Aantal medewerkers
11-25
KvK-nummer
87027712