Verhaegh Facility Services / Boedeltaxi

Eindhoven

Verhaegh Facility Services / Boedeltaxi-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

De Boedeltaxi is een no-nonsense verhuisbedrijf uit Eindhoven. We zijn niet gevestigd in een pretentieus kantoorpand en we hebben geen dure secretaresses. We houden onze kosten laag zodat onze klanten daarvan kunnen profiteren. Onze verhuizingen en leegruimingen worden uitsluitend uitgevoerd met ervaren verhuizers, up-to date materieel en transportverzekering. Wij verzorgen alweer meer dan 10 jaar verhuizingen en leegruimingen in heel Nederland. En daar zijn we dan ook apetrots op!

Projectfoto's

Verhaegh Facility Services / Boedeltaxi-1
Verhaegh Facility Services / Boedeltaxi-2
Verhaegh Facility Services / Boedeltaxi-3
Verhaegh Facility Services / Boedeltaxi-4

Reviews

10,0
Bekijk 2 reviews
Kwaliteit
10.0
Service
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
10 1 10 2
Onderstaande reviews zijn geschreven door consumenten die een offerteaanvraag hebben gedaan op onze website. Alle reviews die voldoen aan onze richtlijnen worden gepubliceerd.
Correcte verhuizing.
Geschreven door M op maandag 11 maart 2019 om 11:37:34
10.0
10 10 1
Verhaegh Facility Services / Boedeltaxi VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

Uistekend snelle keurige werkers

Kwaliteit
10
Service
10
Prijs / kwaliteit
10
Goed bedrijf en goed geregeld
Geschreven door Ton Jansen op zaterdag 29 december 2018 om 08:22:54
10.0
10 10 1
Verhaegh Facility Services / Boedeltaxi VerhuisOffertes.com https://www.verhuisoffertes.com

Deskundige verhuizers. Vriendelijk en behulpzaam. Alles keurig op zijn plek gezet. Demontage en montage van kasten en meubels vakbekwaam uitgevoerd. Fijn om met de mensen van Boedeltaxi te werken. Verhuisd van Eindhoven naar Landgraaf 14-12-2018

Kwaliteit
10
Service
10
Prijs / kwaliteit
10

Vraag & Antwoord

Hoe bent u begonnen met het bedrijf?

Dat is een leuke vraag! Ik ben in 2005 na een wereldreis gaan werken bij de Emmaus Stichting in Eindhoven. De Emmaus-Stichting haalt gratis huisraad op bij mensen thuis die zij weer verkopen om allerlei goede doelen te kunnen verwezenlijken. Welnu ik zat op de vrachtwagen bij Emmaus en ik kreeg steeds vaker de vraag: U haalt goederen op maar verhuizen jullie ook? Ik moest zo vaak nee verkopen, dat ik dacht dit is mijn kans.

Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf?

We zijn een klein bedrijf in de praktijk betekent dat wij voordeliger geprijsd zijn dan de grote bedrijven met al hun overhead. We kunnen makkelijk inspelen op wensen van onze klanten en kunnen net dat beetje meer doen voor de klant. Wij werken met een kleine vaste ingewerkte ploeg, dat resulteert in soepele verhuizingen zonder schade.

Wat is uw beste advies voor klanten?

Er zijn veel goede verhuisbedrijven, maar ook hier bevind zich ook kaf onder het koren. Gebruik het internet of relaties om u goed te informeren over de kwaliteit van het verhuisbedrijf. Check altijd of uw inboedel verzekerd is tijdens de geplande verhuizing.

Hoe bent u begonnen met het bedrijf? Dat is een leuke vraag! Ik ben in 2005 na een wereldreis gaan werken bij de Emmaus Stichting in Eindhoven. De Emmaus-Stichting haalt gratis huisraad op bij mensen thuis die zij weer verkopen om allerlei goede doelen te kunnen verwezenlijken. Welnu ik zat op de vrachtwagen bij Emmaus en ik kreeg steeds vaker de vraag: U haalt goederen op maar verhuizen jullie ook? Ik moest zo vaak nee verkopen, dat ik dacht dit is mijn kans.
Wat zijn de pluspunten van uw bedrijf? We zijn een klein bedrijf in de praktijk betekent dat wij voordeliger geprijsd zijn dan de grote bedrijven met al hun overhead. We kunnen makkelijk inspelen op wensen van onze klanten en kunnen net dat beetje meer doen voor de klant. Wij werken met een kleine vaste ingewerkte ploeg, dat resulteert in soepele verhuizingen zonder schade.
Wat is uw beste advies voor klanten? Er zijn veel goede verhuisbedrijven, maar ook hier bevind zich ook kaf onder het koren. Gebruik het internet of relaties om u goed te informeren over de kwaliteit van het verhuisbedrijf. Check altijd of uw inboedel verzekerd is tijdens de geplande verhuizing.

Bedrijfslocatie

Verhaegh Facility Services / Boedeltaxi

Leenderweg 9
5614 HK Eindhoven
Netherlands

Verhaegh Facility Services / Boedeltaxi address Verhaegh Facility Services / Boedeltaxi address
NL Eindhoven Leenderweg 9 5614 HK

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
BV
Aantal medewerkers
6-10
KvK-nummer
17175804