Gordijn Transport

Wateringen

Gordijn Transport-logo

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Bedrijfsomschrijving

Verhuizen met Gordijn Transport Wat leuk dat u ons profiel bekijkt. Gordijn Transport is een verhuisbedrijf gespecialiseerd in het veilig en zorgeloos verhuizen van uw inboedel. Het is onze missie om mensen te voorzien van een zorgeloze verhuisdag waar men met een glimlach op terugkijkt. Verhuisopname inplannen Om een vrijblijvende verhuisofferte uit te kunnen brengen is het van belang dat één van onze collega’s langskomt voor een offerteafspraak.

Projectfoto's

Het team van Gordijn Transport.

Reviews

-
Geen reviews

Er zijn nog geen reviews over dit bedrijf.

Vraag & Antwoord

Hoe ben je begonnen met het bedrijf?

In 2020 zijn wij gestart met Gordijn Transport en onze webshop in thuiswerkplekken. Op dit moment voeren wij iedere dag particuliere verhuizingen uit in de omgeving van Den Haag, het Westland, Rotterdam, Leiden en zelfs Gouda. Ons team vindt het ontzettend leuk om particuliere verhuizingen uit te voeren. Waarom? Omdat geen enkele particuliere verhuizing hetzelfde is. Iedere dag de klant weer tevreden krijgen is het doel. En wanneer dat lukt, zijn wij ontzettend tevreden.

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

Er zijn een aantal pluspunten waar wij ontzettend trots op zijn. Dat is dat wij onder andere een super leuk team hebben. Dat blijkt o.a. uit de vele reviews die wij hebben gekregen op Google. Daarnaast bestaat ons team uit twee ervaren voormannen (Bruce en Kevin) met allebei meer dan 10 jaar verhuiservaring. Door deze professionele aansturing op de opdrachten is ons team iedere verhuizing op een zeer professionele (en vooral gezellige) manier op te leveren.

Wat is je beste advies voor klanten?

Wij adviseren klanten om voornamelijk zonder zorgen een verhuisdag tegemoet te gaan. Zorg voor een kop koffie/frisdrank en een koekje voor de verhuizers, dan zorgt onze verhuisploeg voor de rest. Het doel voor onze verhuizers is om iedere dag weer de mensen achter te laten met een tevreden gevoel en een glimlach.

Hoe ben je begonnen met het bedrijf? In 2020 zijn wij gestart met Gordijn Transport en onze webshop in thuiswerkplekken. Op dit moment voeren wij iedere dag particuliere verhuizingen uit in de omgeving van Den Haag, het Westland, Rotterdam, Leiden en zelfs Gouda. Ons team vindt het ontzettend leuk om particuliere verhuizingen uit te voeren. Waarom? Omdat geen enkele particuliere verhuizing hetzelfde is. Iedere dag de klant weer tevreden krijgen is het doel. En wanneer dat lukt, zijn wij ontzettend tevreden.
Wat zijn de pluspunten van je bedrijf? Er zijn een aantal pluspunten waar wij ontzettend trots op zijn. Dat is dat wij onder andere een super leuk team hebben. Dat blijkt o.a. uit de vele reviews die wij hebben gekregen op Google. Daarnaast bestaat ons team uit twee ervaren voormannen (Bruce en Kevin) met allebei meer dan 10 jaar verhuiservaring. Door deze professionele aansturing op de opdrachten is ons team iedere verhuizing op een zeer professionele (en vooral gezellige) manier op te leveren.
Wat is je beste advies voor klanten? Wij adviseren klanten om voornamelijk zonder zorgen een verhuisdag tegemoet te gaan. Zorg voor een kop koffie/frisdrank en een koekje voor de verhuizers, dan zorgt onze verhuisploeg voor de rest. Het doel voor onze verhuizers is om iedere dag weer de mensen achter te laten met een tevreden gevoel en een glimlach.

Bedrijfslocatie

Gordijn Transport

Veenland 31
2291 NS Wateringen
Netherlands

Gordijn Transport address Gordijn Transport address
NL Wateringen Veenland 31 2291 NS

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Meer informatie

Rechtsvorm
VOF
Aantal medewerkers
6-10
KvK-nummer
80222463