Verhuisbedrijf Den Helder hero

Verhuisbedrijf Den Helder

Ben je van plan om naar Den Helder te verhuizen? Dan staan de vakspecialisten van Verhuisoffertes voor je klaar. Vergelijk offertes van specialisten uit je regio, en bepaal wie geschikt is voor je verhuizing.

Ontvang offertes van verhuisbedrijven in Den Helder

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

18 Verhuisbedrijven actief in Den Helder

Hieronder hebben we de verhuisbedrijven die actief zijn in Den Helder voor je op een rijtje gezet.

Select Movers Partner badge icoon

Den Haag

8,6
Select Movers

Alliance Movers Partner badge icoon

Prooswetering 111, 3543 AD Utrecht

8,9
Alliance Movers

Wiersma Verhuizingen Partner badge icoon

Leeuwarden

9,2
Wiersma Verhuizingen

Budget Movers Partner badge icoon

Rotterdam

7,7
Budget Movers

Verhuisbedrijf MiMo Partner badge icoon

's-Gravenhage

8,7
Verhuisbedrijf MiMo

Acampa Traslochi Partner badge icoon

Genova

9,3
Acampa Traslochi

Verhuis Centrale Nederland BV Partner badge icoon

Oderweg 1, 1043AG, Amsterdam

8,8
Verhuis Centrale Nederland BV

De Jong Verhuizingen Partner badge icoon

Woudsend

9,2
De Jong Verhuizingen

KEIT Logistix Partner badge icoon

Uithoorn

9,8
KEIT Logistix

Molenaar & Leek Partner badge icoon

Den Helder

9,3
Molenaar & Leek

Magnolia Moving S.r.l. Partner badge icoon

Roma

9,4
Magnolia Moving S.r.l.

Windmill Forwarding BV Partner badge icoon

Den Haag

8,4
Windmill Forwarding BV

Verhuis Centrale Nederland BV Partner badge icoon

Amsterdam

8,3
Verhuis Centrale Nederland BV

Verhuismeesters Partner badge icoon

Purmerend

9,1
Verhuismeesters

Oranjeverhuizers Partner badge icoon

Rotterdam/Amsterdam/Antwerpen

9,3
Oranjeverhuizers
1-15 van 18 verhuizers

Lees alles over de verhuiskosten naar Den Helder

Verhuisbedrijven rekenen gemiddeld tussen de € 70 en € 90 wanneer je gaat verhuizen naar Den Helder. Binnen deze kosten vallen het transport en een extra verhuizer om te ondersteunen bij de verhuizing. De prijzen staan in de onderstaande tabel uitgebreid beschreven. De exacte kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van het verhuisbedrijf. Om hier een goed beeld van te krijgen, is het verstandig om meerdere partijen te vergelijken door offertes aan te vragen.

DienstKosten
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer/bestuurder± € 65 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer/bestuurder± € 75 per uur

Selecteer het beste verhuisbedrijf van Den Helder

Niets is eenvoudiger dan het vergelijken van verschillende offertes voor je verhuisklus van of naar Den Helder. Al binnen 2 minuten geef je je voorkeuren door, vervolgens doen verschillende verhuisbedrijven een voorstel voor je verhuisklus. Bovendien is het aanvragen van offertes bij Verhuisoffertes gratis en vrijblijvend. Je weet dan zeker dat je kiest voor de beste verhuizer van Den Helder. Vraag daarom nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuisspecialisten in jouw regio.
Verhuizers vergelijken Den Helder

Hoe is een offerte voor je verhuizing van of naar Den Helder opgebouwd?

Heb je offertes via Verhuisoffertes aangevraagd voor je verhuizing van of naar Den Helder? Dan ontvang je deze snel in je mailbox. Op de offertes lees je alles over de verhuisklus. Het Erkende verhuizer zet hier zijn gegevens neer, zoals emailadres en telefoonnummer. Ook staan hier alle kosten beschreven. Dit zijn de voorrijkosten en kosten voor de beschrijving. Ook lees je meer over de werkzaamheden tijdens je verhuisdag. Moet het verhuisbedrijf bijvoorbeeld nog meubels inpakken of objecten demonteren?

Verhuizers rond Den Helder

Meest gestelde vragen voor een verhuizing

Bij een verhuizing van of naar Den Helder komt veel kijken. Om het zo makkelijk mogelijk te maken, heeft Verhuisoffertes de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing? In de meeste gevallen zijn je spullen tot een bepaald bedrag verzekerd. Dit is afhankelijk van het verhuisbedrijf waarmee je samenwerkt.
  • Kan ik mijn spullen van tevoren inpakken? Je hebt hierin zelf de keuze. Door je spullen zelf in te pakken bespaar je flink op de kosten van je verhuizing.
  • Hoe laat begint de verhuizing? Vaak beginnen de verhuizers in de ochtend. Wanneer je speciale wensen hebt voor je verhuizing, is het altijd mogelijk om dit te overleggen met het verhuisbedrijf.

Verhuizen van Den Helder naar een ander land?

Verhuis je naar een andere woning buiten Nederland of verhuis je juist naar Den Helder? Dan komen er een aantal extra zaken bij kijken. Denk bijvoorbeeld over het type transport. De meeste internationale verhuizingen gaan over de weg. Dat betekent dat een vrachtwagen je spullen naar je nieuwe bestemming rijdt.
Wanneer je naar een land buiten Europa reist, of naar een stad in de buurt van een haven, is het ook mogelijk om je verhuizing over zee te doen. Dan gaan al je spullen met een zeecontainer naar je nieuwe bestemming. Wanneer je hier nog twijfels hebt, is het goed om dit te bespreken met je verhuizer.

Ontvang gratis offertes van verhuisbedrijven rond Den Helder

Een verhuisbedrijf selecteren is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. Vraag bij Verhuisoffertes verschillende offertes aan van verhuizers uit Den Helder. Vergelijk kosten, kwaliteit en mogelijkheden om zo tot de beste keus te komen. Het grote voordeel: alle aanvragen zijn gratis en ook nog eens geheel vrijblijvend.
Verhuizen vanuit Den Helder

Gerelateerde artikelen