Hero image

Verhuisbedrijven in Overijssel

Vul het formulier in en ontvang 6 gratis offertes van lokale verhuisbedrijven

Gratis - Vrijblijvend

Navigeer op stad :

Bekijk alle steden

Verhuisbedrijven in Overijssel

Wil je naar Overijssel verhuizen, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Met wat algemene informatie en verhuisservice helpen wij je alvast op weg.

Kosten verhuizen naar Overijssel

Je gaat binnenkort verhuizen naar Overijssel. Dan is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de gemiddelde prijzen van een verhuizing. De kosten van je verhuizing zijn onder andere afhankelijk van de grootte van je inboedel, maar ook van de reisafstand naar je nieuwe woning. Je bent hiervoor gemiddeld € 60 tot € 70 per uur aan kwijt, waarbij de transportkosten en kosten voor een verhuizer inbegrepen zijn. In de onderstaande lijst vind je meer over de gemiddelde prijzen voor een verhuizing naar Overijssel. Prijsoverzicht verhuizing naar Overijssel
  • Verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer ± € 60 per uur
  • Verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer ± € 70 per uur
  • Verhuislift + 1 verhuizer ± € 70 per uur
  • Voorrijkosten algemeen ± € 55
""

Wat is er te doen in Overijssel?

In Overijssel is er veel te zien en te beleven. De provincie Overijssel ligt boven Gelderland en onder Drenthe, tegen de grens met Duitsland aan. De hoofdstad van de provincie is Zwolle met een historisch centrum, met daarop volgend Enschede in de regio Twente. In Overijssel vind je de meeste Hanzesteden, deze steden maakten deel uit van het Hanzeverbond, een samenwerking van verschillende handelssteden met zijn oorsprong in de middeleeuwen. De provincie is voorzien van veel natuur, waaronder verschillende grote bossen en nationale parken. De historie is terug te zien in de authetieke gebouwen in de steden en in de musea. Zoals het Rijksmuseum Twenthe in Enschede of The Educatorium in Ootmarsum. Als je verhuist naar Overijssel helpt het om een verhuisbedrijf in te schakelen die je verhuizing professioneel aanpakt.

Waar ga je wonen als je verhuist naar Overijssel?

Ga je verhuizen naar Overijssel? Dan is er een ruime keuze aan locaties en omgeving. De provincie is voorzien van veel groen en bosrijke gebieden. Je kan hier landelijk wonen met veel natuur, in een van de pitoreske dorpen of in een stedelijke omgeving met alle voorzieningen bij de hand en goed bereikbaar. Van boerderij tot appartement of luxe villa, er is hier voor ieder wat wils te vinden. Ook worden er in Overijssel regelmatig nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Kies je ervoor om in deze provincie te gaan wonen? Dan is het landelijk gebied en mooie natuur niet te missen. Elke verhuizing vraagt om goede voorbereiding. Het is daarom belangrijk om vooraf al te kiezen voor een verhuizer en service die bij jouw verhuizing naar de provincie Groningen past. Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan.  

Veelgestelde vragen