Hero image

Verhuisbedrijven in Enschede

Vul het formulier in en ontvang 6 gratis offertes van lokale verhuisbedrijven

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisbedrijven in Enschede

Wil je naar Enschede verhuizen, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Met wat algemene informatie en verhuisservice helpen wij je alvast op weg.

Kosten verhuizen naar Enschede

Wanneer je gaat verhuizen naar Enschede is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de gemiddelde prijzen van een verhuizing. De kosten van je verhuizing zijn onder andere afhankelijk van de grootte van je inboedel, maar ook van de reisafstand naar je nieuwe woning. Je bent hiervoor gemiddeld € 60 tot € 70 per uur aan kwijt, waarbij de transportkosten en kosten voor een verhuizer inbegrepen zijn. In de onderstaande lijst vind je meer over de gemiddelde prijzen voor een verhuizing naar Enschede.

Prijsoverzicht verhuizing naar Enschede

  • Verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer ± € 60 per uur
  • Verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer ± € 70 per uur
  • Verhuislift + 1 verhuizer ± € 70 per uur
  • Voorrijkosten algemeen ± € 55

Wat is er te zien in Enschede?

Er zijn vele redenen te bedenken waarom je naar Enschede zou willen verhuizen. Enschede ligt vlakbij de grens met Duitsland en is de grootste stad van Twente. Het is een van de meest groene steden in ons land en huist verschillende universiteiten en opleidingen. Ook heeft Enschede verschillende musea en kan je er uitgebreid shoppen. Enschede is voorzien van een synagoge die bekend staat om de architectuur en de omvang ervan, door velen wordt het tot de mooiste van Europa benoemd. Als je verhuist naar Enschede helpt het om een verhuisbedrijf in te schakelen die je verhuizing professioneel aanpakt.

Waar ga je wonen als je naar Enschede verhuist?

Enschede heeft een gezellige binnenstad, waar ook veel studenten wonen. Roombeek is een herbouwde (nieuwbouw)wijk met moderne architectuur, ook zijn hier verschillende musea te vinden. Een geschikte wijk voor starters en gezinnen. Hogeland is een van de wijken die aan het centrum grenst met typische jaren 30 woningen. Deze wijk is opgesplitst in noord en zuid en een gewilde wijk om te wonen. Elke verhuizing vraagt om goede voorbereiding. Het is daarom belangrijk om vooraf al te kiezen voor een verhuizer en service die bij jouw verhuizing naar Enschede past. Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan.


Plaatsen in Nederland

Op zoek naar verhuisbedrijven in jouw regio? Stop met zoeken! VerhuisOffertes.com vergelijkt tot beschikbare verhuisbedrijven in ons bestand die het beste aansluiten bij jouw wensen.

Populaire steden in Nederland

Apeldoorn Amersfoort Den Bosch

Veelgestelde vragen