Vergelijk verhuis offertes
Vind dé verhuizer voor je project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisbedrijf Utrecht

Het vinden van het juiste verhuisbedrijf in Utrecht klinkt voor veel (toekomstige) Utrechters als een stressvolle onderneming. En wat doe je als je de meest geschikte Utrechtse verhuizer gevonden heeft? Je kan zelf aan de slag gaan of je verhuizing zorgeloos overlaten aan een expert. Alle informatie over het inhuren van een verhuisbedrijf in Utrecht lees je hier.

Wat kost het verhuizen vanuit of naar Utrecht?

Er zijn 3 basisonderdelen waaruit de totale kosten van het verhuizen vanuit of naar Utrecht zijn opgebouwd:

  • De kosten van de verhuiswagen
  • De kosten van de verhuizers
  • De voorrijkosten

Kijk voor een indicatie van de totale kosten voor het verhuizen vanuit of naar Utrecht in onderstaande tabel. Hierin vind je de richtprijzen van bovenstaande basisonderdelen.

DienstKosten verhuisbedrijf
Verhuiswagen
Verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer€ 60 per uur
Verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer€ 70 per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of appartement€ 750
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€ 900
Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse€ 900
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€ 55

Verhuisbedrijf utrecht

 

 

 

 

 

 

 

Bespaar op het inhuren van een verhuisbedrijf in Utrecht

Door de concurrentiestrijd die heerst tussen de verhuisbedrijven in Utrecht bespaar je al gauw tientallen euro’s op je verhuizing. Maar naast deze kostenbesparing is het mogelijk om nog meer geld te besparen. Elk verhuisbedrijf in Utrecht hanteert een eigen prijs en dit zorgt voor een prijsverschil tussen de verhuizers. Hoe je hier optimaal gebruik van maakt? Vraag nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van gerenommeerde verhuisbedrijven in Utrecht. Vergelijk de offertes nadat je ze naast elkaar hebt gelegd en kies het verhuisbedrijf dat het best bij je past. Binnen 2 dagen nemen verhuisspecialisten contact met je op om je wensen te bespreken.Deze aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan.

Het voordeel van het inhuren van een verhuisbedrijf in Utrecht

Als je een verhuisbedrijf uit Utrecht inhuurt dan heeft dit een voordeel voor je: de kosten voor een gemiddeld verhuisbedrijf in een stad als Utrecht liggen lager. Zoals in elke grote stad geldt de wet van vraag en aanbod. Dit betekent simpelweg dat je geluk hebt als je naar Utrecht verhuist, omdat er een concurrentiestrijd heerst tussen verhuisbedrijven. Daardoor profiteer je van lagere verhuiskosten.

Verhuiswagen verhuisbedrijf Utrecht

Hoe vergelijk je offertes van erkende verhuisbedrijven uit Utrecht?

Bij het vergelijken van offertes is het belangrijk om een aantal zaken mee te nemen. Hoe weet je bijvoorbeeld of het verhuisbedrijf in Utrecht wel de gewenste kwaliteit levert? Wat houden bepaalde werkzaamheden in? Dit zijn belangrijke vragen waar je uiteindelijk je keuze op baseert. Om gemakkelijk en snel het juiste verhuisbedrijf uit Utrecht te vinden,vind je hieronder een handige checklist.

  1. Lees de reviews van anderen die je voorgingen.
  2. Check de keurmerken en kwaliteitszegels van het verhuisbedrijf (check de keurmerken Erkende Verhuizers).
  3. Check de prijs: werkt het verhuisbedrijf per uur of rekent de verhuizer totaalprijs.
  4. Vraag de specialist welke werkzaamheden zijn inbegrepen.
  5. Controleer de begin- en einddatum van het verhuisproject.
  6. Vraag de specialist hoeveel jaar garantie er op de opdracht zit.
  7. Leg alle afspraken die je (mondeling) hebt gemaakt, vast in een eindofferte. Zo heb je altijd alle afspraken op papier staan voordat de specialist aan de opdracht begint.

Besparen op je verhuisbedrijf in Utrecht

Als je een verhuisbedrijf in Utrecht inhuurt voor het vervoeren van je inboedel van A naar B, dan wil je uiteraard dat deze verhuizing vlot en soepel verloopt. Voor een goed verhuisbedrijf hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Start eerst met het vergelijken van de prijzen van verschillende verhuisbedrijven in Utrecht. Het prijsvoordeel tussen deze verhuisbedrijven loopt al op tot 40%. Geen zin of tijd om elk verhuisbedrijf in Utrecht af te gaan? Vermijd deze tijdrovende en energieslurpende klus en vraag nu gemakkelijk en snel tot 6 offertes aan van verhuisbedrijven uit Utrecht. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar