Verhuisbedrijf Assen hero

Verhuisbedrijf Assen

Vind hier alle informatie voor een verhuizing naar Assen. Je leest alles over lokale verhuisbedrijven en de manier om de beste deal te krijgen.

Ontvang offertes van verhuisbedrijven in Assen

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

18 Verhuisbedrijven actief in Assen

Hieronder hebben we de verhuisbedrijven die actief zijn in Assen voor je op een rijtje gezet.

Smilda & Zn. Partner badge icoon

Leek

9,1
Smilda & Zn.

Koops Verhuizingen Partner badge icoon

Veendam

9,0
Koops Verhuizingen

Koning Verhuizingen B.V. Partner badge icoon

Veendam

9,4
Koning Verhuizingen B.V.

Eemsdelta Verhuizingen Partner badge icoon

't Zandt

9,2
Eemsdelta Verhuizingen

Acampa Traslochi Partner badge icoon

Genova

9,3
Acampa Traslochi

De Jong Verhuizingen Partner badge icoon

Woudsend

9,2
De Jong Verhuizingen

KEIT Logistix Partner badge icoon

Uithoorn

9,8
KEIT Logistix

Snel en Wel Verhuizingen Partner badge icoon

Groningen

9,6
Snel en Wel Verhuizingen

De Lange Top Movers Partner badge icoon

Emmen

8,8
De Lange Top Movers

Zoer Verhuizingen Partner badge icoon

Steenwijk

8,8
Zoer Verhuizingen

Maximaalgemak Partner badge icoon

Drachten

8,6
Maximaalgemak

Magnolia Moving S.r.l. Partner badge icoon

Roma

9,4
Magnolia Moving S.r.l.

Windmill Forwarding BV Partner badge icoon

Den Haag

8,4
Windmill Forwarding BV

Verhuis Centrale Nederland BV Partner badge icoon

Amsterdam

8,3
Verhuis Centrale Nederland BV

Oranjeverhuizers Partner badge icoon

Rotterdam/Amsterdam/Antwerpen

9,3
Oranjeverhuizers
1-15 van 18 verhuizers

Hoeveel kost een gemiddelde verhuizing naar Assen?

Heb je besloten te verhuizen naar Assen? Dan is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de gemiddelde prijzen van een verhuizing. De kosten van je verhuizing zijn onder andere afhankelijk van de grootte van je inboedel, maar ook van de reisafstand naar je nieuwe woning. Je bent hiervoor gemiddeld € 70 tot € 90 per uur aan kwijt, waarbij de transportkosten en kosten voor een extra verhuizer inbegrepen zijn. In de onderstaande tabel lees je meer over de gemiddelde prijzen voor een verhuizing naar Assen.

DienstKosten
professionele verhuizer± €30 per uur
grote verhuiswagen (30 - 40 m³)± €35 per uur
optionele verhuiscoördinator± €60 per uur

Ontvang offertes van verhuisbedrijven in Assen

Sta je op het punt te verhuizen van of naar Assen? Begin dan alvast met plannen door contact op te nemen met verhuisbedrijven in je regio. Wanneer je wilt kiezen voor de beste kwaliteit, is het slim om meerdere vakspecialisten te vergelijken. Bij Verhuisoffertes vraag je snel en eenvoudig offertes aan van verhuizers in Assen. Dit duurt slechts 2 minuten en is volledig gratis. Vervolgens bepaal je eenvoudig welk bedrijf het meest bij je wensen aansluit. Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan
Verhuizen naar Assen

Wat vermeldt een verhuisbedrijf uit Assen op een offerte?

Het verhuisbedrijf dat jouw offerte opstelt, vermeldt een aantal zaken voor je verhuizing van of naar Assen. Zo lees je er alles over de kosten. Denk hierbij aan de kosten voor de verhuizing (aantal uur en aantal verhuizers), maar ook de voorrijkosten. Daarnaast staat er beschreven wat voor aanvraag je hebt gedaan. Op het moment dat je offertes via Verhuisoffertes doorgeeft, vermeld je een aantal zaken. Dit zijn bijvoorbeeld de grootte van je huis, maar ook of je nog montagewerkzaamheden hebt. Deze gegevens staan ook op de verhuisoffertes beschreven.

Verhuisbedrijven in de omgeving van Assen

Voordelen van een lokaal verhuisbedrijf

Maak je verhuizing van of naar Assen makkelijk door een verhuisbedrijf in te schakelen. Het zware werk geef je uit handen, waardoor jij je helemaal kan richten op je nieuwe woning. Lokale verhuisbedrijven kosten bovendien minder, en zijn ook nog eens bekend in je regio. Lees hieronder 2 redenen waarom je moet kiezen voor een lokaal verhuisbedrijf.

  • Voorrijkosten. Dichter de verhuizer bij je in de buurt zit, hoe minder voorrijkosten je betaalt. Door voor een lokaal verhuisbedrijf te kiezen, bespaar je dus op de kosten van je verhuizing.
  • Bekend in de regio. Er is een grote kans dat mensen in je omgeving ook wel eens gebruik hebben gemaakt van een lokaal verhuisbedrijf. Je hoort dus snel of het lokale verhuisbedrijf goed werk levert.

Verhuizen naar Assen: Op welk moment vraag je offertes aan?

Met een verhuizing van of naar Assen voor de boeg, is het misschien lastig om het overzicht te bewaren. Daarom is het verstandig om al op tijd verschillende offertes aan te vragen. Zo weet je al snel welk bedrijf je helpt met verhuizen, waarna jij je kan richten op andere zaken.
Over het algemeen vraag je minimaal 6-8 weken voor je verhuizing offertes aan. Zo heb je nog even de tijd om te vergelijken, en zijn de agenda’s van de verhuisbedrijven nog niet volgeboekt. Weet je al eerder wanneer je gaat verhuizen? Vraag de offertes dan eerder aan. Dan heb je een nog grotere kans om verschillende verhuisbedrijven te vergelijken.

Bespaar geld op je verhuizing naar Assen door verschillende offertes te vergelijken

Klaar om geld te besparen, zonder in te leveren op kwaliteit en service? Vergelijk dan verschillende verhuisbedrijven rond Assen om de beste prijs voor je verhuizing te bepalen. Vergelijk wel tot 6 offertes van specialisten uit de streek en kies voor de beste verhuizer. De offerteaanvragen zijn bovendien gratis en geheel vrijblijvend.

Verhuisklus in Assen

Gerelateerde artikelen