Verhuisbedrijf Ede hero

Verhuisbedrijf Ede

Ben je op zoek naar informatie over een verhuizing naar Ede? Hier lees je alles over je verhuizing: van de meeste betrouwbare verhuizers tot alle mogelijkheden.

Ontvang offertes van verhuisbedrijven in Ede

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

21 Verhuisbedrijven actief in Ede

Hieronder hebben we de verhuisbedrijven die actief zijn in Ede voor je op een rijtje gezet.

Verhuis Centrale Nederland BV Partner badge icoon

Amsterdam

8,3
Verhuis Centrale Nederland BV

Magnolia Moving S.r.l. Partner badge icoon

Roma

9,6
Magnolia Moving S.r.l.

Snelleverhuisbedrijf Partner badge icoon

voorburg

10,0
Snelleverhuisbedrijf

Relocately.com Partner badge icoon

Berlin

8,0
Relocately.com

Niltrade Partner badge icoon

6963 Pregasona

-
Niltrade

HJM Logistics Partner badge icoon

Rijnsburg

-
HJM Logistics
16-21 van 21 verhuizers

Hoeveel betaal je gemiddeld voor een verhuisbedrijf in of rond Ede?

Als je wilt gaan verhuizen naar Ede, is het belangrijk om inzicht te hebben in de totale kosten van je verhuizing. De eenvoudigste manier is door het aanvragen van offertes bij verschillende verhuisbedrijven. Ben je benieuwd naar de gemiddelde verhuisprijzen? Dit ligt tussen de € 70 en € 90 euro, waarbij ook de kosten van 1 extra verhuizer en de kosten van transport horen. Hieronder lees je meer over alle kosten van een verhuizing naar Ede.

DienstKosten
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer/bestuurder± € 65 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer/bestuurder± € 75 per uur

Kies voor een verhuisbedrijf rond Ede

Wanneer je bijna gaat verhuizen, is het goed om te kijken naar verhuisbedrijven in of rond Ede. Met een lokaal verhuisbedrijf betaal je namelijk minder voorrijkosten. Om het juiste lokale verhuisbedrijf te kiezen, is het goed om verschillende offertes van verhuizers te vergelijken. Prijzen en diensten van verhuizers rond Ede kunnen namelijk variëren. Met verhuisoffertes vergelijk je snel, eenvoudig en gratis offertes van verhuizers uit je regio.
Verhuizing naar Ede

Wat vermeldt een verhuisbedrijf uit Ede op een offerte?

Het verhuisbedrijf dat jouw offerte opstelt, vermeldt een aantal zaken voor je verhuizing van of naar Ede. Zo lees je er alles over de kosten. Denk hierbij aan de kosten voor de verhuizing (aantal uur en aantal verhuizers), maar ook de voorrijkosten. Daarnaast staat er beschreven wat voor aanvraag je hebt gedaan. Op het moment dat je offertes via Verhuisoffertes doorgeeft, vermeld je een aantal zaken. Dit zijn bijvoorbeeld de grootte van je huis, maar ook of je nog montagewerkzaamheden hebt. Deze gegevens staan ook op de verhuisoffertes beschreven.

Verhuisbedrijven in de omgeving van Ede

Checklist voor je verhuizing

Nu je een overzicht hebt van alle kosten voor je verhuizing van of naar Ede, hoef je alleen nog maar te denken over de verhuizing. Hieronder vind je een checklist, zodat je tijdens je verhuizing niks vergeet.

  • Adreswijziging: Als je gaat verhuizen is het belangrijk om je adres door te geven aan instanties en familie of vrienden. Wanneer je je inschrijft bij je nieuwe gemeente, worden de meeste instanties al ingelicht.
  • Contracten: Voordat je gaat verhuizen, is het goed om te kijken naar je contracten voor bijvoorbeeld gas en licht, maar ook internet. Beëindig deze op tijd, en sluit ook op tijd een nieuw contract af voor je nieuwe woning. Dan hoef je nooit lang te wachten op een goede internetverbinding.
  • Inpakken en demonteren: Je bespaart eenvoudig op je kosten, door vooraf al je spullen in te pakken en te demonteren. Dit scheelt de verhuizer extra tijd, waardoor jij bespaart op je verhuizing.

Verhuizen van Ede naar een ander land?

Verhuis je naar een andere woning buiten Nederland of verhuis je juist naar Ede? Dan komen er een aantal extra zaken bij kijken. Denk bijvoorbeeld over het type transport. De meeste internationale verhuizingen gaan over de weg. Dat betekent dat een vrachtwagen je spullen naar je nieuwe bestemming rijdt.
Wanneer je naar een land buiten Europa reist, of naar een stad in de buurt van een haven, is het ook mogelijk om je verhuizing over zee te doen. Dan gaan al je spullen met een zeecontainer naar je nieuwe bestemming. Wanneer je hier nog twijfels hebt, is het goed om dit te bespreken met je verhuizer.

Klaar om te verhuizen naar Ede? Vergelijk nu offertes!

Nu je alles hebt gelezen over een verhuizing, wil je natuurlijk weten wat het kost voor jouw verhuizing. Om het verhuisbedrijf uit Ede te vinden dat het best bij je past, vergelijk je eenvoudig verschillende offertes. Bij Verhuisoffertes vul je in 2 minuten al je wensen in. Vervolgens krijg je verschillende gratis offertes van gespecialiseerde verhuisbedrijven.

Verhuizing uit Ede

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar