Verhuisbedrijf Lelystad hero

Verhuisbedrijf Lelystad

Ga je naar Lelystad verhuizen, en ben je op zoek naar handige informatie? Bekijk hier dan alle informatie rondom de verhuizing, van kosten tot verhuisbedrijven.

Ontvang offertes van verhuisbedrijven in Lelystad

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

26 Verhuisbedrijven actief in Lelystad

Hieronder hebben we de verhuisbedrijven die actief zijn in Lelystad voor je op een rijtje gezet.

Verhuis Centrale Nederland BV Partner badge icoon

Amsterdam

8,3
Verhuis Centrale Nederland BV

Magnolia Moving S.r.l. Partner badge icoon

Roma

9,6
Magnolia Moving S.r.l.

Driesen Verhuizingen & Opslag Partner badge icoon

Emmeloord

9,7
Driesen Verhuizingen & Opslag

Vlaming Verhuizingen Partner badge icoon

Diemen

10,0
Vlaming Verhuizingen

Snelleverhuisbedrijf Partner badge icoon

voorburg

10,0
Snelleverhuisbedrijf

Relocately.com Partner badge icoon

Berlin

8,0
Relocately.com

Holwerda Verhuizingen Partner badge icoon

Almere / Lelystad / Amersfoort

-
Holwerda Verhuizingen

Verhuisbedrijf Flevoland Partner badge icoon

Lelystad

-
Verhuisbedrijf Flevoland

Niltrade Partner badge icoon

6963 Pregasona

-
Niltrade

HJM Logistics Partner badge icoon

Rijnsburg

-
HJM Logistics

West Friese Verhuisservice Partner badge icoon

Enkhuizen

-
West Friese Verhuisservice
16-26 van 26 verhuizers

Lees alles over de verhuiskosten naar Lelystad

Verhuisbedrijven rekenen gemiddeld tussen de € 70 en € 90 wanneer je gaat verhuizen naar Lelystad. Binnen deze kosten vallen het transport en een extra verhuizer om te ondersteunen bij de verhuizing. De prijzen staan in de onderstaande tabel uitgebreid beschreven. De exacte kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van het verhuisbedrijf. Om hier een goed beeld van te krijgen, is het verstandig om meerdere partijen te vergelijken door offertes aan te vragen.

DienstKosten
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer/bestuurder± € 65 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer/bestuurder± € 75 per uur

Selecteer het beste verhuisbedrijf van Lelystad

Niets is eenvoudiger dan het vergelijken van verschillende offertes voor je verhuisklus van of naar Lelystad. Al binnen 2 minuten geef je je voorkeuren door, vervolgens doen verschillende verhuisbedrijven een voorstel voor je verhuisklus. Bovendien is het aanvragen van offertes bij Verhuisoffertes gratis en vrijblijvend. Je weet dan zeker dat je kiest voor de beste verhuizer van Lelystad. Vraag daarom nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuisspecialisten in jouw regio.
Verhuizers vergelijken Lelystad

Hoe ziet een offertes van een verhuisbedrijf uit Lelystad eruit?

Als je verschillende verhuisoffertes van verhuisbedrijven in Lelystad gaat vergelijken, is het fijn om te weten wat je kan verwachten. Allereerst staat de informatie van het verhuisbedrijf vermeld. Ook zie je je projectomschrijving vaak terugkomen. Vooral het doorgeven van het type spullen is voor een verhuizer belangrijk. Zo willen ze graag weten wat voor zware spullen, zoals een bank, wasmachine of koelkast je hebt. Als laatste zie je op de offerte ook de prijs staan. Deze bestaat uit de verhuiswerkzaamheden en het transport.

Verhuisbedrijven in de buurt van Lelystad

Voordelen van een lokaal verhuisbedrijf

Maak je verhuizing van of naar Lelystad makkelijk door een verhuisbedrijf in te schakelen. Het zware werk geef je uit handen, waardoor jij je helemaal kan richten op je nieuwe woning. Lokale verhuisbedrijven kosten bovendien minder, en zijn ook nog eens bekend in je regio. Lees hieronder 2 redenen waarom je moet kiezen voor een lokaal verhuisbedrijf.

  • Voorrijkosten. Dichter de verhuizer bij je in de buurt zit, hoe minder voorrijkosten je betaalt. Door voor een lokaal verhuisbedrijf te kiezen, bespaar je dus op de kosten van je verhuizing.
  • Bekend in de regio. Er is een grote kans dat mensen in je omgeving ook wel eens gebruik hebben gemaakt van een lokaal verhuisbedrijf. Je hoort dus snel of het lokale verhuisbedrijf goed werk levert.

Wanneer vraag je een offerte aan om naar Lelystad te verhuizen?

De voorbereiding van je verhuizing is een tijdrovende klus. Je moet je spullen inpakken, meubels demonteren, en al het papierwerk regelen. Om alles soepel te laten verlopen, is het aan te raden om te kiezen voor een verhuisbedrijf uit Lelystad. Dan vraag je je misschien af: wat is het juiste moment om offertes aan te vragen.
Hoewel dit afhankelijk is van de drukte van het seizoen, is het aan te raden om dit minimaal 6 tot 8 weken van tevoren te doen. Hierdoor heeft het verhuisbedrijf voldoende tijd om alles te plannen, en heb jij een grotere kans dat er meer bedrijven beschikbaar zijn. Je verhuizing eerder doorgeven aan een verhuizer is overigens nooit een slecht idee.

Ontvang gratis offertes van verhuisbedrijven rond Lelystad

Een verhuisbedrijf selecteren is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. Vraag bij Verhuisoffertes verschillende offertes aan van verhuizers uit Lelystad. Vergelijk kosten, kwaliteit en mogelijkheden om zo tot de beste keus te komen. Het grote voordeel: alle aanvragen zijn gratis en ook nog eens geheel vrijblijvend.
Verhuizen vanuit Lelystad

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar