Verhuisbedrijf Zwijndrecht hero

Verhuisbedrijf Zwijndrecht

Verhuis je naar Zwijndrecht en ben je op zoek naar informatie rondom het verhuizen? Lees hier dan alles over prijzen, mogelijkheden en het vinden van de beste verhuisbedrijven.

Ontvang offertes van verhuisbedrijven in Zwijndrecht

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

36 Verhuisbedrijven actief in Zwijndrecht

Hieronder hebben we de verhuisbedrijven die actief zijn in Zwijndrecht voor je op een rijtje gezet.

De Jong Verhuizingen Partner badge icoon

Woudsend

9,1
De Jong Verhuizingen

Janseverhuizingen Partner badge icoon

Rijswijk

8,6
Janseverhuizingen

Acampa Traslochi Partner badge icoon

Genova

9,3
Acampa Traslochi

Verhuisbedrijf MiMo Partner badge icoon

's-Gravenhage

8,9
Verhuisbedrijf MiMo

KEIT Logistix Partner badge icoon

Uithoorn

9,7
KEIT Logistix

Akkerman Verhuizingen Partner badge icoon

Uden

8,6
Akkerman Verhuizingen

Verhuisbedrijf365 Partner badge icoon

Den Haag

9,2
Verhuisbedrijf365

Windmill Forwarding BV Partner badge icoon

Den Haag

8,4
Windmill Forwarding BV

Verhuis Centrale Nederland BV Partner badge icoon

Amsterdam

8,3
Verhuis Centrale Nederland BV

Magnolia Moving S.r.l. Partner badge icoon

Roma

9,6
Magnolia Moving S.r.l.

Verhuisdeskundig Partner badge icoon

Den Haag

8,0
Verhuisdeskundig

De Ridder Exclusief verhuizingen Partner badge icoon

Oud-beijerland

10,0
De Ridder Exclusief verhuizingen

Attent verhuisservice Partner badge icoon

Den Hoorn

9,7
Attent verhuisservice

Verhuisbedrijf Direct Partner badge icoon

Den Haag

8,3
Verhuisbedrijf Direct

Budget Movers Partner badge icoon

Rotterdam

7,7
Budget Movers
16-30 van 36 verhuizers

Lees alles over de verhuiskosten naar Zwijndrecht

Verhuisbedrijven rekenen gemiddeld tussen de € 70 en € 90 wanneer je gaat verhuizen naar Zwijndrecht. Binnen deze kosten vallen het transport en een extra verhuizer om te ondersteunen bij de verhuizing. De prijzen staan in de onderstaande tabel uitgebreid beschreven. De exacte kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van het verhuisbedrijf. Om hier een goed beeld van te krijgen, is het verstandig om meerdere partijen te vergelijken door offertes aan te vragen.

DienstKosten
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer/bestuurder± € 65 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer/bestuurder± € 75 per uur

Ontvang offertes van verhuisbedrijven in Zwijndrecht

Sta je op het punt te verhuizen van of naar Zwijndrecht? Begin dan alvast met plannen door contact op te nemen met verhuisbedrijven in je regio. Wanneer je wilt kiezen voor de beste kwaliteit, is het slim om meerdere vakspecialisten te vergelijken. Bij Verhuisoffertes vraag je snel en eenvoudig offertes aan van verhuizers in Zwijndrecht. Dit duurt slechts 2 minuten en is volledig gratis. Vervolgens bepaal je eenvoudig welk bedrijf het meest bij je wensen aansluit. Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan
Verhuizen naar Zwijndrecht

Wat vindt je terug op een offerte van een verhuizer uit Zwijndrecht?

Als je via Verhuisoffertes meerdere offertes aanvraagt, ontvang je deze snel. Het is goed om al op voorhand te weten wat je kan verwachten. Daarom zijn alle onderdelen van de offerte hieronder opgesomd:

  • De bedrijfsgegevens: Lees hier meer over de verhuizer. Je ziet de contactgegevens en eventueel een website van je Erkende verhuizer.
  • De projectomschrijving: Op het moment dat je de offertes aanvraagt, geef je een omschrijving van je verhuizing door. Hierbij is het handig om te vermelden hoeveel zware spullen meeneemt. Denk bijvoorbeeld aan een grote tafel of de wasdroger.
  • De kosten: De kosten zijn het belangrijkste onderdeel van de offerte. De verhuizer geeft aan hoeveel je verhuizing gaat kosten. Zo zie je hoeveel het bedrijf rekent voor de verhuiswerkzaamheden en voor de voorrijkosten.

Verhuisbedrijven in de buurt van Zwijndrecht

Hoe verhuis je grote objecten?

Heb je een aantal grote objecten in je woning, die je mee wilt verhuizen van of naar Zwijndrecht? Dan is dat voor de meeste verhuisbedrijven geen enkel probleem. Een grote, bank, kast of zelfs piano neemt de verhuizer zonder enig probleem mee. Het is wel belangrijk om dit tijdig met het verhuisbedrijf te bespreken. Zij nemen dan de nodige voorzorgsmaatregelen, en zullen dit ook verrekenen in de uiteindelijk offerte.
In sommige gevallen zal het verhuisbedrijf extra maatregelen moeten nemen. Wanneer je een grote piano wilt verhuizen, is het niet altijd mogelijk om deze eenvoudig uit je oude woning te krijgen, en te plaatsen in je nieuwe woning. Hiervoor overlegt de verhuizer met jou, wat de beste oplossing is.

Verhuizen naar Zwijndrecht: Op welk moment vraag je offertes aan?

Met een verhuizing van of naar Zwijndrecht voor de boeg, is het misschien lastig om het overzicht te bewaren. Daarom is het verstandig om al op tijd verschillende offertes aan te vragen. Zo weet je al snel welk bedrijf je helpt met verhuizen, waarna jij je kan richten op andere zaken.
Over het algemeen vraag je minimaal 6-8 weken voor je verhuizing offertes aan. Zo heb je nog even de tijd om te vergelijken, en zijn de agenda’s van de verhuisbedrijven nog niet volgeboekt. Weet je al eerder wanneer je gaat verhuizen? Vraag de offertes dan eerder aan. Dan heb je een nog grotere kans om verschillende verhuisbedrijven te vergelijken.

Ontvang gratis offertes van verhuisbedrijven rond Zwijndrecht

Een verhuisbedrijf selecteren is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. Vraag bij Verhuisoffertes verschillende offertes aan van verhuizers uit Zwijndrecht. Vergelijk kosten, kwaliteit en mogelijkheden om zo tot de beste keus te komen. Het grote voordeel: alle aanvragen zijn gratis en ook nog eens geheel vrijblijvend.
Verhuizen vanuit Zwijndrecht

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar