153 verhuisbedrijven

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

  Gratis - Vrijblijvend

Verhuizen Den Haag

Bent u van plan te verhuizen naar of binnen Den Haag en omgeving? Kies voor ervaring en schakel een verhuisbedrijf in. Het verhuisbedrijf neemt uw stress en zorgen uit handen. Zo begint u meteen met een fijn gevoel met het inrichten van uw nieuwe woning. Alle informatie over verhuizen in Den Haag en omgeving vindt u hier.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Wat kost het verhuizen in Den Haag?

De kosten voor het inhuren van een verhuizer in Den Haag en omgeving bestaan uit 3 onderdelen:

  • De kosten van de verhuiswagen
  • De kosten van de verhuizers
  • De voorrijkosten

Bent u benieuwd naar bovenstaande kostenposten voor het verhuizen in Den Haag? Onderstaande tabel geeft u een handig overzicht van de gemiddelden kosten voor het verhuizen in Den Haag.

DienstRichtprijs
Verhuiswagen

verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer/bestuurder

€ 60 per uur

verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer/bestuurder

€ 70 per uur

Verhuizers

Verhuizing naar flat of twee- tot drie kamerappartement

€ 750

Verhuizing naar blok woningen of twee-onder-een-kap

€ 900

Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse

€ 900
Voorrijkosten

Voorrijkosten algemeen

€ 55

Het inhuren van een verhuisbedrijf in Den Haag

Door een verhuisbedrijf in Den Haag in te huren, bespaart u uzelf een hoop stress. Dit is niet het enige voordeel. Doordat veel verhuisbedrijven actief zijn in Den Haag is een felle concurrentiestrijd ontstaan. Wilt u als winnaar uit deze strijd komen? Vergelijk dan verschillende verhuisbedrijven met elkaar. Hoe u dit doet? Vraag binnen 2 minuten tot wel 6 offertes aan van verhuizers in en rondom Den Haag. Leg de offertes naast elkaar, vergelijk ze en vindt het voordeligste verhuisbedrijf bij u uit de buurt. Uw aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Let bij het verhuizen in Den Haag op de volgende zaken:

Aandachtspunten bij het verhuizen in Den Haag
1. Meld u aan bij de gemeente
2. Meld u aan bij NV Waterbedrijf Den Haag
3. Sluit een inboedel- en aasprakelijkheidsverzekering af
4. Richt uw woning veilig in
5. Gebruik PostNL als verhuisservice

1. Meld u aan bij de gemeente

U verhuist naar Den Haag? Schrijf u dan binnen 5 dagen na uw verhuizing in bij de gemeente. U bent namelijk verplicht om uw adreswijziging door te geven. Dit doet u eenvoudig via de website van de gemeente Den Haag. U heeft naast een foto van uw identiteitsbewijs, een kopie of foto van deze documenten nodig:

  • Een koop- of huurcontract
    óf
  • Een toestemmingsverklaring ingevuld door de huiseigenaar.

Voor meer informatie over verhuizen in Den Haag kunt u kijken op de website van de gemeente Den Haag. Verhuist u uit Den Haag? Neem dan contact op met de gemeente waar u naartoe verhuist.

2. Meld u aan bij Dunea NV

Het drinkwater in Den Haag wordt geregeld door Dunea NV. Op hun website verzorgt u de aanmelding.

3. Sluit een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering af

Verzeker uw verhuisde spullen met een inboedelverzekering. U verzekert uw verhuisde spullen tegen diefstal, brand of andere schade. Het is echter aan u of u deze inboedelverzekering afsluit. Een verzekering die wel verplicht is, is de aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering dekt de financiële schade die u mogelijk aanricht bij een ander in huis of daarbuiten.

4. Richt uw woning veilig in

Veiligheid in uw woning is van levensbelang. Zorg dat u rook- en koolmonoxidemelders ophangt. Deze melders schaft u eenvoudig aan via verschillende doe-het-zelfzaken. Het plaatsen van de melders doet u gemakkelijk zelf.

5. Gebruik PostNL als verhuisservice

Via PostNL geeft u eenvoudig uw adreswijziging door. Een speciale verhuisservice licht alle relevante instanties voor u in, zodat zij op de hoogte zijn van uw verhuizing.

Vergelijken is besparen

In Den Haag en omgeving zijn veel verhuisbedrijven actief. Dit zorgt voor een hevige onderlinge concurrentiestrijd tussen hun. Hierdoor ontstaan prijsverschillen die kunnen oplopen tot wel 40%. Door de verschillende aanbieders en hun gehanteerde prijzen met elkaar te vergelijken komt u als winnaar uit de strijd. Lach als laatste en kies het voordeligste verhuisbedrijf voor u.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan