Vergelijk verhuis offertes
Vind dé verhuizer voor je project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuizen Den Haag

Ben je van plan te verhuizen naar of binnen Den Haag en omgeving? Kies voor ervaring en schakel een verhuisbedrijf in. Het verhuisbedrijf neemt je stress en zorgen uit handen. Zo begin je meteen met een fijn gevoel met het inrichten van je nieuwe woning. Alle informatie over verhuizen in Den Haag en omgeving lees je hier.

 

Wat kost het verhuizen in Den Haag?

De kosten voor het inhuren van een verhuizer in Den Haag en omgeving bestaan uit 3 onderdelen:

  • De kosten van de verhuiswagen
  • De kosten van de verhuizers
  • De voorrijkosten

Ben je benieuwd naar bovenstaande kostenposten voor het verhuizen in Den Haag? Onderstaande tabel geeft je een handig overzicht van de gemiddelden kosten voor het verhuizen in Den Haag.

DienstRichtprijs
Verhuiswagen

verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer/bestuurder

€ 60 per uur

verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer/bestuurder

€ 70 per uur

Verhuizers

Verhuizing naar flat of twee- tot drie kamerappartement

€ 750

Verhuizing naar blok woningen of twee-onder-een-kap

€ 900

Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse

€ 900
Voorrijkosten

Voorrijkosten algemeen

€ 55

Het inhuren van een verhuisbedrijf in Den Haag

Door een verhuisbedrijf in Den Haag in te huren, bespaar je een hoop stress. Dit is niet het enige voordeel. Doordat veel verhuisbedrijven actief zijn in Den Haag is een felle concurrentiestrijd ontstaan. Wil je als winnaar uit deze strijd komen? Vergelijk dan verschillende verhuisbedrijven met elkaar. Hoe je dit doet? Vraag binnen 2 minuten tot wel 6 offertes aan van verhuizers in en rondom Den Haag. Leg de offertes naast elkaar, vergelijk ze en vind het voordeligste verhuisbedrijf bij jou uit de buurt. Je offerte aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan.

Let bij het verhuizen in Den Haag op de volgende zaken:

Aandachtspunten bij het verhuizen in Den Haag
1. Meld u aan bij de gemeente
2. Meld u aan bij NV Waterbedrijf Den Haag
3. Sluit een inboedel- en aasprakelijkheidsverzekering af
4. Richt uw woning veilig in
5. Gebruik PostNL als verhuisservice

1. Meld je aan bij de gemeente

Verhuis je naar Den Haag? Schrijf je dan binnen 5 dagen na je verhuizing in bij de gemeente. Je bent namelijk verplicht om je adreswijziging door te geven. Dit doe je eenvoudig via de website van de gemeente Den Haag. Je hebt naast een foto van je identiteitsbewijs, een kopie of foto van deze documenten nodig:

  • Een koop- of huurcontract
    óf
  • Een toestemmingsverklaring ingevuld door de huiseigenaar.

Voor meer informatie over verhuizen in Den Haag kan je kijken op de website van de gemeente Den Haag. Verhuis uit je Den Haag? Neem dan contact op met de gemeente waar je naartoe verhuist.

2. Meld je aan bij Dunea NV

Het drinkwater in Den Haag wordt geregeld door Dunea NV. Op hun website regel je de aanmelding.

3. Sluit een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering af

Verzeker je verhuisde spullen met een inboedelverzekering. Je verzekert uw verhuisde spullen tegen diefstal, brand of andere schade. Het is aan jou of je deze inboedelverzekering afsluit. Een verzekering die wel verplicht is, is de aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering dekt de financiële schade die je mogelijk aanricht bij een ander in huis of daarbuiten.

4. Richt je woning veilig in

Veiligheid in je woning is van levensbelang. Zorg dat je rook- en koolmonoxidemelders ophangt. Deze melders schaf je eenvoudig aan via verschillende doe-het-zelfzaken. Het plaatsen van de melders doe je gemakkelijk zelf.

5. Gebruik PostNL als verhuisservice

Via PostNL geef je eenvoudig je adreswijziging door. Een speciale verhuisservice licht alle relevante instanties voor je in, zodat zij op de hoogte zijn van je verhuizing.

Vergelijken is besparen

In Den Haag en omgeving zijn veel verhuisbedrijven actief. Dit zorgt voor een hevige onderlinge concurrentiestrijd. Hierdoor ontstaan prijsverschillen die al snel flink oplopen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van tot wel 6 verhuisbedrijven bij jou in de buurt. Zodra je de offertes binnen hebt, ga je aan de slag met vergelijken en kies je voor het verhuisbedrijf die het best bij jouw verhuizing past.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan.

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar