Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

Gratis - Vrijblijvend

Goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen is een groot voordeel voor iedereen en er zijn verschillende manieren om dit te doen. Wil je weten hoe je ervoor zorgt dat je goedkoop en efficiënt verhuist? In dit artikel lees je meer over de gemiddelde prijzen en bekijk je handige tips. Zo zorg je voor een goed voorbereide verhuizing met lage kosten.

Prijzen goedkoop verhuizen

Verhuiskosten zijn opgebouwd uit 3 verschillende onderdelen:

  • De kosten van de verhuizers
  • De kosten van de verhuiswagen
  • De voorrijkosten

Deze bovengenoemde kosten zorgen voor het overgrote deel van je verhuiskosten. Het is mogelijk om gebruik te maken van aanvullende verhuisservices, deze services brengen wel extra kosten mee. In de tabel hieronder vind je per onderdeel de gemiddelde kosten.

DienstKosten verhuisbedrijf
Verhuiswagen
Verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer€ 60 per uur
Verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer€ 70 per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of appartement€ 750
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€ 900
Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse€ 900
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€ 55

Ontvang gratis verhuisoffertes en vind de goedkoopste prijs

Wil je een verhuizer inhuren, maar hier niet te veel voor betalen? Vraag dan gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuisbedrijven bij jou uit de buurt. Door deze offertes met elkaar te vergelijken, kom je vanzelf uit bij de beste verhuizer voor je project. De aanvraag is geheel vrijblijvend en gratis, je zit dus nergens aan vast. 

Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan.

Goedkoop verhuizen

3 Tips voor goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen is een gevolg van goede voorbereidingen op de verhuizing. Hieronder lees je aantal tips waardoor je jouw verhuizing zo goedkoop mogelijk regelt.

  • Bedenk wat je zelf kunt doen
  • Maak goede afspraken
  • Overweeg extra verhuizers
1. Bedenk wat je zelf kunt doen

Door te helpen met de verhuizing, wordt goedkoop verhuizen een reële optie. Ga dus na of er klussen zijn die je zelf kan uitvoeren, om zo verhuiskosten te besparen. Je kan hierbij denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Het uit elkaar halen van meubels;
  • Het inpakken van je spullen;
  • De ingepakte dozen alvast klaarzetten;
  • Het zelf besturen van de verhuiswagen.

Als je bijvoorbeeld zelf de verhuisdozen regelt, scheelt dat al snel € 50. Ook zelf in- en uitpakken kan flink schelen. Je schakelt de verhuizers dan alleen in om je inboedel te vervoeren. Ook verhuren gespecialiseerde verhuisbedrijven alleen een verhuiswagen, voor als je zelf wilt rijden en wilt besparen op de kosten voor het inhuren van verhuizers.

2. Maak duidelijke afspraken

Ga goed na welke werkzaamheden je precies wilt overlaten aan een verhuisbedrijf. Wat heb je te besteden en wat wil je met dit budget bereiken? Kijk goed naar de gespecificeerde verhuisoffertes die je ontvangt en maak duidelijke afspraken met het verhuisbedrijf voordat je een beslissing neemt. Zo voorkom je onaangename verrassingen die je mogelijk in een later stadium tegenkomt en verhuis je goedkoop zonder onverantwoorde keuzes te maken.

3.Overweeg extra verhuizers

Vele handen maken licht werk. Met extra verhuizers kan je sneller laden en lossen, zodat de verhuizing vlotter verloopt. Op het eerste gezicht lijkt het duurder om meer verhuizers in te huren, maar het zorgt niet automatisch voor hogere verhuiskosten. De uiteindelijke verhuiskosten kunnen zelfs lager uitpakken door deze uiteindelijk goedkope verhuizers. Dit komt omdat er minder arbeidsuren nodig zijn om de verhuizing uit te voeren. Waardoor je spullen sneller worden in- en uitgeladen.

Bespaar op de verhuizing: ontvang gratis offertes

Heb je de tips doorlopen? Dan is er nog een laatste stap: goedkoop verhuizen door te vergelijken. Het verschil in prijs tussen verschillende verhuizers loopt  flink uiteen. Hier kan jij perfect gebruik van maken. Hoe? Vraag gratis tot wel 6 offertes aan van goedkope verhuizers bij jou uit de buurt. Leg de verhuisoffertes naast elkaar en kies de beste verhuizers uit voor jouw project. Binnen 2 dagen neemt een verhuisspecialist contact met u op om de werkzaamheden te bespreken. Deze aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan.

Goedkoop verhuizen

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar