Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuizing gemeente Lelystad

De verhuizing van inboedel uit het stadhuis van Lelystad heeft van 30 mei tot en met 4 juni plaatsgevonden. In ongeveer een week tijd hebben zo’n 25 verhuizers de verhuizing van de gemeente Lelystad succesvol laten verlopen.

Bij de verhuizing naar het nieuwe stadhuis in Lelystad kwam veel kijken. Zo is inboedel van verschillende locaties naar het gerenoveerde stadhuis aan het Stadhuisplein in Lelystad gebracht. Dit gebeurde zonder een overlast te zijn voor de inwoners van Lelystad. Er werden bijvoorbeeld speciale routes vastgesteld voor de verhuizing.

Een verhuisroute

Omdat verschillende locaties van het oude stadhuis in de binnenstad waren, reden de verhuiswagens speciale verhuisroutes. Daarnaast zijn verkeersregelaars ingezet om kruispunten en andere delen van de route te bewaken.

Verhuizing plannen

Een zakelijke verhuizing brengt een grote organisatie met zich mee. Zo was het voor de gemeente Lelystad van belang dat medewerkers gewoon hun werk konden uitvoeren. Om dit goed te plannen is een verhuisdraaiboek opgesteld. Hierin stond precies welke afdeling op welk tijdstip verhuisde en hoe lang het verhuizen van de afdeling zou duren. Verhuizers hebben dit draaiboek opgesteld.

Omdat verhuizers ervaring hebben met het plannen van grote verhuizingen, kunnen zij uw verhuizing eenvoudig plannen en uitvoeren. Wanneer u wilt weten wat een zakelijke of particuliere verhuizing kost, doet u er goed aan om verhuis offertes van meerdere verhuisbedrijven te vergelijken.

5/5 - (1 stemmen)

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar