Verhuisbedrijf Krimpen aan den IJssel hero

Verhuisbedrijf Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel is de plek waar mensen van alle leeftijden naartoe trekken. Om de verhuizing goed te laten verlopen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van handige tips en informatie. Lees hier alles over op deze pagina.

Ontvang offertes van verhuisbedrijven in Krimpen aan den IJssel

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

43 Verhuisbedrijven actief in Krimpen aan den IJssel

Hieronder hebben we de verhuisbedrijven die actief zijn in Krimpen aan den IJssel voor je op een rijtje gezet.

Select Movers Partner badge icoon

Den Haag

8,6
Select Movers

Bewust Verhuizen Partner badge icoon

Alkmaar - Amersfoort - Amsterdam - Apeldoorn - Arnhem - Bergen op Zoom - Breda - Den Bosch - Den Haag - Den Helder - Deventer - Dordrecht - Eindhoven - Gouda - Haarlem - Leiden - Nijmegen - Roosendaal - Rotterdam - Tilburg - Utrecht - Zoetermeer - Zwolle

8,9
Bewust Verhuizen

Alliance Movers Partner badge icoon

Prooswetering 111, 3543 AD Utrecht

9,1
Alliance Movers

Verhuisbedrijf Sindy Partner badge icoon

Rotterdam - Den Haag - Amsterdam - Utrecht - Eindhoven - Dordrecht - Capelle aan den ijssel - nieuwerkerk aan den ijssel - Krimpen aan den ijssel - Spijkenisse - Hellevoetsluis - Alphen aan den Rijn - Nootdorp - Leidschendam

9,2
Verhuisbedrijf Sindy

Verhuiszeker Partner badge icoon

Breda, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht

8,2
Verhuiszeker

H. Vos Verhuizingen B.V. Partner badge icoon

Rotterdam

9,2
H. Vos Verhuizingen B.V.

Bravo Verhuizingen B.V. Partner badge icoon

Zevenbergen

9,3
Bravo Verhuizingen B.V.

Clever Movers Partner badge icoon

Nijmegen, Arnhem, Alkmaar, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven

7,3
Clever Movers

De Verhuis-Butler (Erkende Verhuizer) Partner badge icoon

Capelle aan den IJssel

8,8
De Verhuis-Butler (Erkende Verhuizer)

Flex Verhuizingen B.V. Partner badge icoon

Breda

8,6
Flex Verhuizingen B.V.

Verhuis experts B.V. Partner badge icoon

Den Haag

6,9
Verhuis experts B.V.

Faster verhuizingen Zuid-West Partner badge icoon

Schiedam

8,8
Faster verhuizingen Zuid-West

King Movers Partner badge icoon

Gouda

9,3
King Movers

Hofland Verhuizingen Partner badge icoon

Zoetermeer

8,1
Hofland Verhuizingen

Verhuisbedrijf Draagkracht (Erkende Verhuizer) Partner badge icoon

Zoetermeer

8,5
Verhuisbedrijf Draagkracht (Erkende Verhuizer)
1-15 van 43 verhuizers

Hoeveel betaal je gemiddeld voor een verhuisbedrijf in of rond Krimpen aan den IJssel?

Als je wilt gaan verhuizen naar Krimpen aan den IJssel, is het belangrijk om inzicht te hebben in de totale kosten van je verhuizing. De eenvoudigste manier is door het aanvragen van offertes bij verschillende verhuisbedrijven. Ben je benieuwd naar de gemiddelde verhuisprijzen? Dit ligt tussen de € 70 en € 90 euro, waarbij ook de kosten van 1 extra verhuizer en de kosten van transport horen. Hieronder lees je meer over alle kosten van een verhuizing naar Krimpen aan den IJssel.

DienstKosten
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer/bestuurder± € 65 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer/bestuurder± € 75 per uur

Kies voor een verhuisbedrijf rond Krimpen aan den IJssel

Wanneer je bijna gaat verhuizen, is het goed om te kijken naar verhuisbedrijven in of rond Krimpen aan den IJssel. Met een lokaal verhuisbedrijf betaal je namelijk minder voorrijkosten. Om het juiste lokale verhuisbedrijf te kiezen, is het goed om verschillende offertes van verhuizers te vergelijken. Prijzen en diensten van verhuizers rond Krimpen aan den IJssel kunnen namelijk variëren. Met verhuisoffertes vergelijk je snel, eenvoudig en gratis offertes van verhuizers uit je regio.
Verhuizing naar Krimpen aan den IJssel

De offertes van verhuizers uit Krimpen aan den IJssel

Een verhuisklus van of naar Krimpen aan den IJssel vereist de hulp van een betrouwbaar verhuisbedrijf. Daarom vergelijk je via Verhuisoffertes eenvoudig verhuizers uit je regio. Maar wat houdt zo’n offerte precies in? Een offerte geeft je inzicht in de kosten en projectomschrijving van je verhuizing. Zo staan hier de gegevens van het verhuisbedrijf vermeld, maar ook lees je hier de projectomschrijving terug en lees je alles over de kosten.

Verhuisbedrijven in de buurt van Krimpen aan den IJssel

Checklist voor je verhuizing

Nu je een overzicht hebt van alle kosten voor je verhuizing van of naar Krimpen aan den IJssel, hoef je alleen nog maar te denken over de verhuizing. Hieronder vind je een checklist, zodat je tijdens je verhuizing niks vergeet.

  • Adreswijziging: Als je gaat verhuizen is het belangrijk om je adres door te geven aan instanties en familie of vrienden. Wanneer je je inschrijft bij je nieuwe gemeente, worden de meeste instanties al ingelicht.
  • Contracten: Voordat je gaat verhuizen, is het goed om te kijken naar je contracten voor bijvoorbeeld gas en licht, maar ook internet. Beëindig deze op tijd, en sluit ook op tijd een nieuw contract af voor je nieuwe woning. Dan hoef je nooit lang te wachten op een goede internetverbinding.
  • Inpakken en demonteren: Je bespaart eenvoudig op je kosten, door vooraf al je spullen in te pakken en te demonteren. Dit scheelt de verhuizer extra tijd, waardoor jij bespaart op je verhuizing.

Betaal minder voor je verhuizing van of naar Krimpen aan den IJssel

Wanneer je gaat verhuizen, is het altijd fijn om wat extra te besparen op de kosten. Doe dit niet alleen door meerdere offertes aan te vragen, maar ook bijvoorbeeld door te kijken naar het moment van verhuizing. Als je in de zomer verhuist, ben je namelijk vaak meer geld kwijt, dan wanneer je dat in het voor- of najaar verhuist. De meeste mensen verhuizen namelijk in de zomer, waardoor verhuisbedrijven extra veel kosten rekenen voor je verhuisklus van of naar Krimpen aan den IJssel.

Zet je verhuizing naar Krimpen aan den IJssel in gang: vraag verschillende offertes aan en bespaar tot 40%

Nu je alle informatie hebt over je verhuizing naar Krimpen aan den IJssel, ben je klaar om te vertrekken. Begin bij de offerte: om een goed beeld te krijgen bij de kosten, is het verstandig om meerdere offertes te vergelijken. Vraag hier tot 6 offertes aan van gespecialiseerde bedrijven uit je regio. Door te vergelijken bespaar je uiteindelijk op de kosten van de verhuizing.

Verhuizing naar Krimpen aan den IJssel

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar