Vergelijk verhuis offertes
Vind dé verhuizer voor je project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisbedrijf Amsterdam

Het is voor veel mensen een stressvolle onderneming: verhuizen. Waar veel anderen zelf aan de slag gaan, kan je er ook voor kiezen om een Amsterdamse verhuisspecialist in te huren. Alle informatie over het vinden van een geschikt verhuisbedrijf in Amsterdam vind je hier.

Wat is de richtprijs van een verhuisbedrijf in Amsterdam?

Er zijn 3 basisonderdelen waaruit de totale kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf in Amsterdam zijn opgebouwd:

  • De kosten van de verhuiswagen
  • De kosten van de verhuizers
  • De voorrijkosten

Benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf in Amsterdam? In onderstaande tabel vind je een handig overzicht van de gemiddelde kosten van een verhuisbedrijf.

DienstKosten verhuisbedrijf
Verhuiswagen
Verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer€ 60 per uur
Verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer€ 70 per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of appartement€ 750
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€ 900
Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse€ 900
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€ 55

Verhuisbedrijf Amsterdam: wat is het voordeel?

Het voordeel van verhuizen vanuit of naar Amsterdam is dat de prijs voor het inschakelen van een verhuisbedrijf gemiddeld lager ligt. Het betreft hier namelijk een grote stad waar de wet van vraag en aanbod geldt. Hoe groter de vraag, hoe meer het aanbod toeneemt aan verhuizers in Amsterdam. Dit zorgt ervoor dat er een concurrentiestrijd woedt waar je de vruchten van plukt.

foto-1

Bespaar op uw verhuisbedrijf Amsterdam door te vergelijken

Een verhuisbedrijf in Amsterdam hanteert dus een lagere prijs dan verhuisbedrijven die niet in een stad gevestigd zitten. Hiermee bespaar je al tientallen euro’s op je verhuizing. Maar je krijgt de kans om nog meer te besparen. De prijzen tussen verhuizers in Amsterdam verschillen namelijk. Hoe je geld bespaart? Vraag nu tot wel 6 offertes aan van verhuizers in en rondom Amsterdam. Leg de offertes naast elkaar, vergelijk ze en kies de voordeligste eruit. De aanvraag is binnen 2 minuten afgerond en al binnen 2 werkdagen krijg je respons. Daarnaast is je verzoek geheel gratis en vrijblijvend. Je zit dus helemaal nergens aan vast.
Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

foto-2

5 handige verhuistips

Een slecht georganiseerde verhuizing levert je veel onnodige stress op. Om de verhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, raden wij je aan om onderstaande tips op te volgen.

1. Begin op tijd
Begin op tijd met het inpakken van alle spullen. Zo sla je de stress over die vaak voorkomt wanneer je alles op het laatste moment doet.

2. Organiseer je verhuizing
Pak de inboedel van elke kamer afzonderlijk in. Gebruik voor elke kamer aparte dozen. Dit komt van pas wanneer je de spullen weer uitpakt. Zorg dat je veelgebruikte spullen snel kunt terugvinden door op de dozen te schrijven wat er in zit.

3. Nummer de dozen
Geef elke doos een nummer. Duid aan naar welke kamer de doos moet worden gebracht. Maak per kamer een lijst van de dozen en noteer ook het totaal aantal dozen. Het is een goed idee om wat ruimte op de lijst vrij te laten voor eventuele opmerkingen. Zo vermeld je gemakkelijk in welke dozen eventuele waardevolle of breekbare spullen zitten.

4. Zorg voor voldoende vulmateriaal
Vulmateriaal van zacht materiaal is vooral handig wanneer je breekbare spullen verhuist. Stop genoeg vulmateriaal in elke doos, zodat de breekbare spullen niet kunnen verschuiven.

5. Regel je adreswijzing
Verhuis je naar of binnen Amsterdam? Dan is het verplicht om 5 dagen voor je verhuizing een adreswijziging door te geven. Dit doe je snel online doen op de website van de gemeente. Je hebt hiervoor een kopie of foto nodig van de volgende bewijsstukken:

  • Een koop- of huurcontract
    óf
  • Een toestemmingsverklaring ingevuld door de huiseigenaar.

Geef de verandering van uw adres ook door aan PostNL. Deze informeertverschillende instanties over je verhuizing naar je nieuwe adres.

foto-3

Vergelijk en bespaar

Deze checklist doorlopen? Dan rest er nog een laatste stap: geld besparen op het verhuizen zelf. Het prijsverschil tussen elk verhuisbedrijf in Amsterdam loopt uiteen. Hier kan jij ideaal gebruik van maken. Hoe? Vraag gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers bij jou in de buurt. Leg de offertes naast elkaar en kies de beste verhuizer voor jou eruit. Binnen 2 werkdagen heb je de offertes in huis en ziet u direct hoeveel je bespaart op de kosten van een verhuisbedrijf in Amsterdam.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar