Vergelijk verhuis offertes
Vind dé verhuizer voor je project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisbedrijf Groningen

Een verhuisbedrijf in Groningen helpt je met het verhuizen in Groningen en omgeving. Zo heb je minder verhuisstress en meer tijd om je te focussen op het inrichten van je nieuwe woning. Handige informatie en richtprijzen over het inhuren van een verhuisbedrijf in Groningen vind je op deze pagina.

 

Wat kost het inhuren van een verhuisbedrijf in Groningen?

Kosten die bij het inhuren van een verhuisbedrijf komen kijken bestaan over het algemeen uit de volgende 3 onderdelen:

  • De kosten van de verhuizers
  • De kosten van de verhuiswagen
  • De voorrijkosten

Ben je benieuwd welke verhuiskosten er verbonden zijn aan het inhuren van een verhuisbedrijf in Groningen? De tabel hieronder geeft je een overzicht van de gemiddelde kosten van een verhuisbedrijf.

DienstRichtprijs
Verhuiswagen

verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer/bestuurder

€ 60 per uur

verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer/bestuurder
€ 70 per uur
Verhuizers

Verhuizing naar flat of twee- tot drie kamerappartement
€ 750

Verhuizing naar rijtjeshuizen of twee-onder-een-kap
€ 900

Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse
€ 900
Voorrijkosten

Voorrijkosten algemeen
€ 55

Verhuisbedrijf Groningen

Het voordeel van het inhuren van een verhuisbedrijf in Groningen

Veel mensen verhuizen naar een grote stad als Groningen. Dit zorgt ervoor dat veel verhuisbedrijven in Groningen gevestigd zijn. Hierdoor ontstaat meer onderlinge concurrentie, waardoor de prijzen relatief lager liggen dan in omringende, kleinere steden. Hier profiteer je van door verhuisoffertes van verschillende verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken.

Vergelijk en bespaar op het verhuizen

Je bespaart door deze concurrentiestrijd dus al tientallen euro’s op uw verhuizing. Naast deze besparing is het mogelijk om nog minder kosten te maken. De prijzen tussen verhuizers in Groningen verschillen namelijk flink. Hoe u dit doet? Vraag in een klap tot wel 6 offertes aan van verhuizers in en rondom Groningen. Leg de offertes naast elkaar, vergelijk ze en kies de voordeligste eruit. De aanvraag is binnen 2 minuten afgerond en al in 2 werkdagen krijg je respons. Daarnaast is je verzoek geheel gratis en vrijblijvend. Je zit dus helemaal nergens aan vast.

Vraag hier gratis en vrijblijvend verschillende offertes aan

Verhuisbedrijf Groningen

Hoe vergelijk je offertes van verhuisbedrijven in Groningen?

Wat is de belangrijke informatie waarop je je keuze voor een specialist baseert? Welke vragen stel je wanneer je de offerte ontvangt? Aan de hand van deze checklist, vind jehet voordeligste en meest geschikte verhuisbedrijf in Groningen voor jou.

Vergelijk en bespaar op uw verhuiskosten

Een verhuisbedrijf verzorgt je verhuizing veilig en gemakkelijk. Nieuwsgierig naar de prijzen voor uw verhuisproject? Groningen beschikt over enorm veel verhuisbedrijven. Verschillende verhuisbedrijven hanteren verschillende prijzen. Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van verschillende verhuisspecialisten. Bespaar hierdoor op je verhuiskosten. De aanvraag is bovendien geheel vrijblijvend en gratis. Je zit dus nergens aan vast.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan.

Verhuisbedrijf Groningen

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar