153 verhuisbedrijven

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

  Gratis - Vrijblijvend

Verhuisbedrijf Groningen

Een verhuisbedrijf in Groningen helpt u met het verhuizen in Groningen en omgeving. Zo heeft u minder verhuisstress en meer tijd om u te focussen op het inrichten van uw nieuwe woning. Handige informatie en richtprijzen over het inhuren van een verhuisbedrijf in Groningen vindt u op deze pagina.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Wat kost het inhuren van een verhuisbedrijf in Groningen?

Kosten die bij het inhuren van een verhuisbedrijf komen kijken bestaan over het algemeen uit de volgende 3 onderdelen:

  • De kosten van de verhuizers
  • De kosten van de verhuiswagen
  • De voorrijkosten

Bent u benieuwd welke verhuiskosten er verbonden zijn aan het inhuren van een verhuisbedrijf in Groningen? De tabel hieronder geeft u een overzicht van de gemiddelde kosten van een verhuisbedrijf.

DienstRichtprijs
Verhuiswagen

verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer/bestuurder

€ 60 per uur

verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer/bestuurder
€ 70 per uur
Verhuizers

Verhuizing naar flat of twee- tot drie kamerappartement
€ 750

Verhuizing naar rijtjeshuizen of twee-onder-een-kap
€ 900

Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse
€ 900
Voorrijkosten

Voorrijkosten algemeen
€ 55

Verhuisbedrijf Groningen

Het voordeel van het inhuren van een verhuisbedrijf in Groningen

Veel mensen verhuizen naar een grote stad als Groningen. Dit zorgt ervoor dat veel verhuisbedrijven in Groningen gevestigd zijn. Hierdoor ontstaat meer onderlinge concurrentie, waardoor de prijzen relatief lager liggen dan in omringende, kleinere steden. Hier profiteert u van door verhuisoffertes van verschillende verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken.

Vergelijk en bespaar op het verhuizen

U bespaart door deze concurrentiestrijd dus al tientallen euro’s op uw verhuizing. Naast deze besparing is het mogelijk om nog minder kosten te maken. De prijzen tussen verhuizers in Groningen verschillen namelijk tot maar liefst 40%. Hoe u dit doet? Vraag in een klap tot wel 6 offertes aan van verhuizers in en rondom Groningen. Leg de offertes naast elkaar, vergelijk ze en kies de voordeligste eruit. De aanvraag is binnen 2 minuten afgerond en al in 2 werkdagen krijgt u respons. Daarnaast is uw verzoek geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus helemaal nergens aan vast.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Verhuisbedrijf Groningen

Hoe vergelijkt u offertes van verhuisbedrijven in Groningen?

Wat is de belangrijke informatie waarop u uw keuze voor een specialist baseert? Welke vragen stelt u wanneer u de offerte ontvangt? Aan de hand van deze checklist, vindt u het voordeligste en meest geschikte verhuisbedrijf in Groningen voor u.

Vergelijk en bespaar op uw verhuiskosten

Een verhuisbedrijf verzorgt uw verhuizing veilig en gemakkelijk. Nieuwsgierig naar de prijzen voor uw verhuisproject? Groningen beschikt over enorm veel verhuisbedrijven. Verschillende verhuisbedrijven hanteren verschillende prijzen. Voorkom dat u te veel betaalt en vergelijk de prijzen van verschillende verhuisspecialisten. Bespaar hierdoor tot 40% op uw verhuiskosten. De aanvraag is bovendien geheel vrijblijvend en gratis. U zit dus nergens aan vast.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Verhuisbedrijf Groningen