OVER DE AUTEUR

Thyrze van Onna

SEO Specialist bij Verhuisoffertes

Met ruim drie jaar ervaring heeft Thyrze haar expertise binnen de Nederlandse verhuismarkt inmiddels verdiend. Haar diepgaande kennis staat garant voor nauwkeurigheid, relevantie en actualiteit.

FUNCTIE: SEO Specialist
BEDRIJF: Skydreams
SINDS: juni 2021

Recente artikelen geschreven door Thyrze

verhuiscalculator

Verhuiskosten calculator

Als je nieuwsgierig bent over de kosten van een verhuizing, dan ben je hier aan het juiste adres! Met onze calculator kan je met de huidige gemiddelde prijzen de meest gangbare prijsranges berekenen. Je start door simpelweg de eerste optie aan te klikken. Kom in contact met verhuisbedrijven voor een passende offerte Voor een definitieve […]
Verhuistips

Verhuistips

Als je goed voorbereid en zorgeloos wilt verhuizen, dan zijn er zaken om rekening mee te houden, zoals een planning en tijdig hulp inschakelen. Wij geven je 12 praktische verhuistips.
checklist internationaal verhuizen

Checklist verhuizen

Voor een soepele verhuizing is het handig de taken en de planning te stroomlijnen. In dit artikel vind je een handige verhuischecklist om jouw verhuizing in goede banen te leiden.
Adreswijziging

Adreswijziging

Belangrijk bij een verhuizing is jouw adreswijziging. Doe je dit niet op tijd, dan levert je dit na de verhuizing vaak problemen op. Lees meer over jouw nieuwe adres doorgeven.
Verhuizen naar Frankrijk

Verhuizen naar Frankrijk

Navigeer gemakkelijk door dit artikel Wat kost verhuizen naar Frankrijk? Zoals met elke verhuizing zijn de kosten van emigreren naar Frankrijk voornamelijk afhankelijk van de omvang van de te verhuizen spullen en de kilometerafstand. Ook de hoeveelheid ingehuurde verhuizers en zaken als de dag waarop je verhuist spelen een rol. Gemiddeld kost een dergelijke internationale […]
piano verhuizen

Piano verhuizen

Een piano verhuizen is door de gevoeligheid van het instrument geen gemakkelijke opdracht. Het vereist kennis en ervaring. Gelukkig zijn er verhuisbedrijven die precies weten wat ze doen.
Spoedverhuizing

Spoedverhuizing

Navigeer gemakkelijk door dit artikel Tips bij een spoedverhuizing Heb je te maken met een spoedverhuizing? Hierbij enkele tips om deze onrustige tijd zo gestructureerd en stressvrij mogelijk door te komen. Wat kost een spoedverhuizing? De meeste verhuisbedrijven rekenen voor een spoedverhuizing geen extra kosten. Je betaalt dus het normale tarief. In het weekend gelden […]
Verhuisplanning

Verhuisplanning

Een verhuisplanning zorgt voor structuur in je verhuizing en rust in je hoofd. Met een goede voorbereiding kom je minder voor verrassingen te staan. Hoe stel je een verhuisplanning op?
verhuizen of verbouwen

Verhuizen of verbouwen

Wil je liever verhuizen of toch verbouwen? De keuze tussen verhuizen of verbouwen kan lastig zijn. In dit artikel zetten we de voor- en nadelen van beide mogelijkheden op een rij.
wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen

Een wasmachine verhuizen is een van de lastigste taken tijdens de verhuisdag. Dit vereist meer planning en deskundigheid dan het verhuizen van dozen. Hoe verhuis je deze het beste?