153 verhuisbedrijven

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

  Gratis - Vrijblijvend

Verhuizen Amsterdam

Verhuizen klinkt voor veel (toekomstige) Amsterdammers als een stressvolle onderneming. Waar veel mensen het risico nemen zelf aan de slag te gaan, kunt u ook zorgeloos kiezen voor het inhuren van een erkende verhuizer in Amsterdam. Alle informatie over verhuizen vanuit of naar Amsterdam vindt u hier.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Wat kost het verhuizen vanuit of naar Amsterdam?

De totale kosten voor het inhuren van een verhuizer in Amsterdam bestaat uit 3 basisonderdelen:

  • De kosten van de verhuiswagen
  • De kosten van de verhuizers
  • De voorrijkosten

Bent u benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf in Amsterdam? In onderstaande tabel vindt u een handig overzicht van de gemiddelde kosten van een verhuisbedrijf.

DienstKosten verhuisbedrijf
Verhuiswagen
Verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer€ 60 per uur
Verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer€ 70 per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of appartement€ 750
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€ 900
Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse€ 900
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€ 55

Het voordeel van het inhuren van een verhuizer in Amsterdam

Het voordeel van verhuizen vanuit of naar Amsterdam is dat de prijs voor het inschakelen van een verhuisbedrijf gemiddeld lager ligt. Het betreft hier namelijk een grote stad waar de wet van vraag en aanbod geldt. Hoe groter de vraag, hoe meer het aanbod toeneemt aan verhuizers in Amsterdam. Dit zorgt ervoor dat er een concurrentiestrijd woedt waar u de vruchten van plukt.

Vergelijk en bespaar tot 40% op het verhuizen

De totale prijs van verhuizen in Amsterdam ligt dus iets lager dan in andere gebieden in Nederland. U bespaart hierdoor dus al tientallen euro’s op uw verhuizing. Naast deze besparing is het mogelijk om nog minder kosten te maken. De prijzen tussen verhuizers in Amsterdam verschillen namelijk tot maar liefst 40%. Hoe u dit doet? Vraag in een klap tot wel 6 offertes aan van verhuizers in en rondom Amsterdam. Leg de offertes naast elkaar, vergelijk ze en kies de voordeligste eruit. De aanvraag is binnen 2 minuten afgerond en al in 2 werkdagen krijgt u respons. Daarnaast is uw verzoek geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus helemaal nergens aan vast.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan

Verhuizen Amsterdam verhuiswagen

Waar kunt u op letten bij het verhuizen vanuit of naar Amsterdam?

1. Wijzig uw adres
Verhuist u naar of binnen Amsterdam? Dan is het verplicht om een adreswijziging door te geven. Dit kunt u snel online doen op de website van de gemeente. U hebt hiervoor nodig een kopie of foto van de volgende bewijsstukken:

  • Een koop- of huurcontract

óf

  • Een toestemmingsverklaring ingevuld door de huiseigenaar.

Meer informatie over het verhuizen vanuit of naar Amsterdam kunt u vinden op de website van de gemeente Amsterdam. Verlaat u Amsterdam? Neem dan contact op met de gemeente waar u naartoe verhuist. Het kan zo zijn dat daar andere regels gelden.

2. Meld u aan bij Waternet

Doe dit op de website van Waternet. Waternet levert het drinkwater in Amsterdam.

3. Sluit een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering af

Met een inboedelverzekering verzekert u uw net verhuisde spullen tegen diefstal, brand of andere schade. Een inboedelverzekering is niet verplicht. Wat wel verplicht is, is een aansprakelijkheidsverzekering. Deze dekt de financiële schade die u bij een ander in huis veroorzaakt.

4. Maak uw woning veilig

Hang voor het verhuizen rook- en koolmonoxidemelders op. Deze zijn verkrijgbaar bij doe-het-zelfzaken. U hangt deze melders gemakkelijk zelf op. Dit verhoogt uw gevoel van veiligheid.

5. Gebruik de verhuisservice van PostNL

Via deze verhuisservice kunt u gemakkelijk verscheidene instanties informeren over uw verhuizing naar uw nieuwe adres.

6. Gebruik touw en blok

Typisch Amsterdams zijn de katrollen die over de daken hellen. En deze katrollen zijn er niet altijd voor de sier. Dit 16de eeuwse trucje om het sjouwen door te smalle woningen te verhelpen, is nog steeds erg handig. Check of de balk stevig is en genoeg gewicht kan dragen om eventuele ongelukken te voorkomen.

Verhuizen Amsterdam

De laatste stap: besparen op verhuizen vanuit of naar Amsterdam

Deze checklist doorlopen? Dan rest er nog een laatste stap: geld besparen op het verhuizen zelf. Het prijsverschil tussen verhuizers in Amsterdam loopt op tot 40%. Hier kunt u ideaal gebruik van maken. Hoe? Vraag gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers bij u in de buurt. Leg de offertes naast elkaar en kies de beste verhuizer voor u eruit. Binnen 2 werkdagen heeft u de offertes in huis en ziet u direct hoeveel u bespaart op de kosten van een verhuisbedrijf in Amsterdam.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan